Disneyland Paris    |    Nieuws    |    FOTO'S, VIDEO: Disney D-Light show in Disneyland Paris met 200 drones en lasers
FOTO'S, VIDEO: Disney D-Light show in Disneyland Paris met 200 drones en lasers
04/03/2022

FOTO'S, VIDEO: Disney D-Light show in Disneyland Paris met 200 drones en lasers

Tijdens het persweekend voor de 30e verjaardag van Disneyland Paris werd de nieuwe 'Disney D-Light' show voor het eerst opgevoerd in het Disneyland Park met een speciale pre-show vóór de grote avondshow met 200 drones, projecties en lasers. De show is dagelijks te zien van 6 maart 2022 t/m 30 september 2023 en wordt vanaf 12 april 2023 vernieuwd voor de Grote Finale.


Disney D-Light in Disneyland Paris

Ontdek de eerste beelden van de nieuwe 'Disney D-Light' show die dagelijks te zien zal zijn als pre-show vóór Disney Illuminations (t/m 11 april 2023) / Disney Dreams (vanaf 12 april 2023) in het Disneyland Park. Dit wordt de eerste Disney show ter wereld die gebruik maakt van maar liefst 200 drones om o.a. het '30' logo in de lucht te tonen. Daarnaast zijn er nieuwe projecties te zien op het kasteel met tevens een nieuwe soundtrack.

Vanaf 12 april 2023 wordt de show vernieuwd met nieuwe choreografie voor de drones ter ere van de Grote Finale van de 30e verjaardag. De torentjes van het kasteel zijn voorzien van nieuwe LED lampjes die meebewegen met de show.

Voor deze nieuwe show is samengewerkt met het Franse bedrijf Dronisos om de 200 drones te leveren en te besturen tijdens Disney D-Light. Bekijk de foto's en video achter de schermen bij het maken van de show:


30e verjaardag van Disneyland Paris

Vier 30 jaar Disney magie in Disneyland Paris met nieuwe beleveningen, shows, decoratie en Disney figuren in speciale outfits. In het Disneyland Park is al het nieuwe entertainment vanaf 6 maart 2022 te zien en in het Walt Disney Studios Park opent in de zomer van 2022 het gloednieuwe Avengers Campus gebied met twee nieuwe attracties.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2023 en 2024

Profiteer van onze speciale aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Extra vuurwerk en drones in Disneyland Paris tijdens Grand Finale van de 30e verjaardag
02/10/2023
Bekijk de speciale uitvoeringen van Dream and Shine Brighter en Disney D-Light met extra vuurwerk en drones in Disneyland Paris[...] Lees meer
Thalys wordt Eurostar met directe trein van Amsterdam en Rotterdam naar Disneyland Paris
24/09/2023
Thalys gaat vanaf 1 oktober 2023 verder onder Eurostar met rechtstreekse treinen naar Disneyland Paris[...] Lees meer
Disneyland Hotel opent op 25 januari 2024 met nieuwe Royal kamers in Disneyland Paris
11/09/2023
Op 25 januari 2024 opent het Disneyland Hotel in Disneyland Paris met nieuwe Royal prinsessen kamers[...] Lees meer
Nieuwe attractie merchandise in Disneyland Paris met o.a. Big Thunder Mountain en Pirates
06/09/2023
Bekijk de nieuwe attracties merchandise in Disneyland Paris van Big Thunder Mountain, Pirates of the Caribbean, "it's a small world", Phantom Manor en Tower of Terror[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen