Disneyland Paris    |    Nieuws    |    FOTO'S, VIDEO: Disney D-Light show in Disneyland Paris met 200 drones en lasers
Openingstijden vandaag
Zaterdag 28 januari 2023
Disneyland Park
09:30 tot 22:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
FOTO'S, VIDEO: Disney D-Light show in Disneyland Paris met 200 drones en lasers
04/03/2022
FOTO'S, VIDEO: Disney D-Light show in Disneyland Paris met 200 drones en lasers

Tijdens het persweekend voor de 30e verjaardag van Disneyland Paris werd de nieuwe 'Disney D-Light' show voor het eerst opgevoerd in het Disneyland Park met een speciale pre- én after-show tijdens Disney Illuminations met 200 drones, projecties en lasers. De show is dagelijks te zien vanaf 6 maart 2022.


Disney D-Light in Disneyland Paris

Ontdek de eerste beelden van de nieuwe 'Disney D-Light' show die dagelijks te zien zal zijn als pre-show en after-show tijdens Disney Illuminations in het Disneyland Park. Dit wordt de eerste Disney show ter wereld die gebruik maakt van maar liefst 200 drones om o.a. het '30' logo in de lucht te tonen. Daarnaast zijn er nieuwe projecties te zien op het kasteel met tevens een nieuwe soundtrack.

Let op: Vanaf 17 maart 2022 worden beide shows gecombineerd in één Disney D-Light pre-show vóór Disney Illuminations met daarnaast nieuwe effecten in de lucht. Bekijk de gewijzigde en uitgebreide show die vanaf nu dagelijks te zien is:

Voor deze nieuwe show is samengewerkt met het Franse bedrijf Dronisos om de 200 drones te leveren en te besturen tijdens Disney D-Light. Bekijk de foto's en video achter de schermen bij het maken van de show:


30e verjaardag van Disneyland Paris

Vier 30 jaar Disney magie in Disneyland Paris met nieuwe beleveningen, shows, decoratie en Disney figuren in speciale outfits. In het Disneyland Park is al het nieuwe entertainment vanaf 6 maart 2022 te zien en in het Walt Disney Studios Park opent in de zomer van 2022 het gloednieuwe Avengers Campus gebied met twee nieuwe attracties.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2023 en 2024

Profiteer van onze speciale aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Disneyland Paris brengt LP van Euro Disney uit met muziek album voor de 30e verjaardag
27/01/2023
Bekijk het nieuwe 'Euro Disney' album van Disneyland Paris op LP met muziek uit de parken[...] Lees meer
Avengers: Power the Night drone show in Disneyland Paris met superhelden bij de Tower of Terror
10/01/2023
Disneyland Paris presenteert de nieuwe Avengers: Power the Night drone show tijdens de Grote Finale van de 30e verjaardag[...] Lees meer
Disney Dreams keert terug in Disneyland Paris tijdens de Grote Finale van de 30e verjaardag
10/01/2023
De populaire Disney Dreams avondshow keert vanaf 12 april 2023 terug in Disneyland Paris tijdens de Grote Finale van de 30e verjaardag[...] Lees meer
Villages Nature Paris gaat uitbreiden met nieuwe huisjes en wildwaterbaan bij Disneyland Paris
24/12/2022
Center Parcs bouwt extra huisjes en een nieuwe wildwaterbaan voor Villages Nature Paris bij Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen