Disneyland Paris    |    Nieuws    |    FOTO'S, VIDEO: Disney D-Light show in Disneyland Paris met 200 drones en lasers
Openingstijden vandaag
Saturday 01 April 2023
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 22:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
FOTO'S, VIDEO: Disney D-Light show in Disneyland Paris met 200 drones en lasers
04/03/2022
FOTO'S, VIDEO: Disney D-Light show in Disneyland Paris met 200 drones en lasers

Tijdens het persweekend voor de 30e verjaardag van Disneyland Paris werd de nieuwe 'Disney D-Light' show voor het eerst opgevoerd in het Disneyland Park met een speciale pre- én after-show tijdens Disney Illuminations met 200 drones, projecties en lasers. De show is dagelijks te zien vanaf 6 maart 2022.


Disney D-Light in Disneyland Paris

Ontdek de eerste beelden van de nieuwe 'Disney D-Light' show die dagelijks te zien zal zijn als pre-show en after-show tijdens Disney Illuminations in het Disneyland Park. Dit wordt de eerste Disney show ter wereld die gebruik maakt van maar liefst 200 drones om o.a. het '30' logo in de lucht te tonen. Daarnaast zijn er nieuwe projecties te zien op het kasteel met tevens een nieuwe soundtrack.

Let op: Vanaf 17 maart 2022 worden beide shows gecombineerd in één Disney D-Light pre-show vóór Disney Illuminations met daarnaast nieuwe effecten in de lucht. Bekijk de gewijzigde en uitgebreide show die vanaf nu dagelijks te zien is:

Voor deze nieuwe show is samengewerkt met het Franse bedrijf Dronisos om de 200 drones te leveren en te besturen tijdens Disney D-Light. Bekijk de foto's en video achter de schermen bij het maken van de show:


30e verjaardag van Disneyland Paris

Vier 30 jaar Disney magie in Disneyland Paris met nieuwe beleveningen, shows, decoratie en Disney figuren in speciale outfits. In het Disneyland Park is al het nieuwe entertainment vanaf 6 maart 2022 te zien en in het Walt Disney Studios Park opent in de zomer van 2022 het gloednieuwe Avengers Campus gebied met twee nieuwe attracties.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2023 en 2024

Profiteer van onze speciale aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
BREAKING: Disneyland Paris stopt tijdelijk met de verkoop jaarkaarten vanaf 30 maart 2023
29/03/2023
Disneyland Paris heeft de verkoop van jaarkaarten tijdelijk stopgezet ter voorbereiding op nieuwe varianten[...] Lees meer
Studio 1 in Disneyland Paris krijgt grote upgrade tijdens vernieuwing Studios Park
20/03/2023
Bekijk de grote upgrade van Disney Studio 1 in Disneyland Paris als toegangspoort tot het Walt Disney Studios Park[...] Lees meer
Hulk in Disneyland Paris met tijdelijke meet & greet in het Walt Disney Studios Park
13/03/2023
Ontmoet Hulk in zijn Avengers outfit op z'n eigen meet & greet locatie bij Avengers Campus in Disneyland Paris[...] Lees meer
The Mandalorian en Grogu in Disneyland Paris met tijdelijke meet & greet in Discoveryland
03/03/2023
Ontmoet Mando en Grogu uit The Mandalorian op hun eigen meet & greet locatie in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen