Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Marvel Land 'Avengers Campus' in Disneyland Paris met nieuwe attracties, restaurants en bar
Marvel Land 'Avengers Campus' in Disneyland Paris met nieuwe attracties, restaurants en bar
25/09/2019

Marvel Land 'Avengers Campus' in Disneyland Paris met nieuwe attracties, restaurants en bar

Het Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris krijgt vanaf 20 juli 2022 een nieuw Marvel gebied onder de naam 'Avengers Campus'. Marvel Land bestaat uit o.a. twee nieuwe attracties gebaseerd op Spider-Man en Iron Man, twee restaurants, bar, winkel, entertainment en een grote meet & greet locatie met Marvel figuren.


Marvel Land

Het nieuwe gebied komt aan de linkerzijde van het park te liggen en neemt het huidige Backlot deel over. De bouw start in 2019 met een opening vanaf 20 juli 2022 tijdens de 30e verjaardag van Disneyland Paris.

Hierdoor verdwijnen Armageddon (wordt vervangen door een Spider-Man attractie), Rock 'n' Roller Coaster (wordt vervangen door een Avengers achtbaan), maar ook Restaurant des Stars, Blockbuster Café en Café Cafés (alle drie vervangen door nieuwe Marvel eetgelegenheden). Vanuit La Place des Stars komt Avengers Campus er als volgt uit te zien:

Op onderstaande uitvergroting zien we de nieuwe eetgelegenheden en bar gebaseerd op Marvel figuren die de linkerzijde van het land gaan vullen. Er komt o.a. een Ant-Man restaurant genaamd Pym Kitchen (buffet) en een Marvel counterservice restaurant, genaamd Stark Factory. Daarnaast keert het populaire Café des Cascadeurs terug in Marvel thema. Achterdoor is een deel van de ronde facade te zien van de nieuwe Iron Man attractie (waar voorheen Rock 'n' Roller Coaster lag).

Op onderstaande uitvergroting zien we de nieuwe Spider-Man attractie + winkel (waar voorheen Armageddon lag) met een vernieuwde gevel en het logo van The Avengers op de voorgrond. Op de achtergrond is de nieuwe meet & greet locatie met Marvel figuren te zien onder het platform met de Quinjet uit de films.

In het nieuwe land zal ook dagelijks entertainment te zien zijn in de vorm van korte happenings, stunt shows en interactieve ontmoetingen met de Marvel superhelden, zoals de 'Dora Milaje' uit Black Panther, Spider-Man en Doctor Strange.

Naast de Quinjet zal het Hero Traning Center komen te liggen voor interactieve meet & greets met Marvel superhelden, waaronder Spider-Man, Captain America, Black Widow en Iron Man.

Op onderstaande foto's is een maquette en concept tekening te zien van het nieuwe Marvel gebied met linksonder de nieuwe eetgelegenheden, rechtsonder de nieuwe Spider-Man attractie, linksboven de nieuwe Iron Man attractie en rechtsboven de meet & greet locatie met Marvel figuren.


Avengers achtbaan

Rock 'n' Roller Coaster wordt compleet verbouwd tot nieuwe Avengers attractie met o.a. Iron Man en Captain Marvel, genaamd: Avengers Assemble: Flight Force. De track van de achtbaan blijft hetzelfde, maar de rest wordt volledig vernieuwd met o.a. een futuristische ronde facade, nieuwe groenstroken met bomen, planten en gras en een high-tech wachtrij met nieuwe pre-show. Het winkeltje bij de uitgang krijgt eveneens een Marvel uitstraling.

Klik hier voor meer informatie over de Avengers attractie


Spider-Man attractie

Armageddon wordt vervangen door een nieuwe Spider-Man attractie, genaamd Spider-Man W.E.B. Adventure. Het huidige gebouw wordt compleet gesloopt en maakt plaats voor een high-tech shooter ride waarbij bezoekers interactief mee doen om het kwaad te bestrijden. De attractie krijgt tevens een grote Marvel winkel bij de uitgang.

Klik hier voor meer informatie over de Spider-Man attractie


Uitbreiding Walt Disney Studios Park

Avengers Campus is onderdeel van de gigantische uitbreidingsplannen voor het Walt Disney Studios Park met naast Marvel, ook themagebieden rondom Frozen en Star Wars. Daarnaast komt er een groot meer in het midden van het park waar nieuwe restaurants komen te liggen en nieuw entertainment te zien zal zijn.

Klik hier voor meer informatie over de uitbreiding van het Walt Disney Studios Park


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2024 en 2025

Profiteer van onze speciale Disneyland Paris aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe 'Silhouettes' souvenirs in Disneyland Paris met Mickey, Minnie of het kasteel
25/03/2024
Laat je eigen silhouet maken als persoonlijk souvenir in Disneyland Paris met Mickey, Minnie of het kasteel[...] Lees meer
Turkey Leg en Churros in Disneyland Paris bij nieuwe Overland Trail Café in Frontierland
06/03/2024
De populaire Turkey Leg snack uit de Amerikaanse Disney parken is nu ook voor het eerst verkrijgbaar in Disneyland Paris[...] Lees meer
Star Tours krijgt upgrade met scenes uit The Mandalorian, Andor en Ahsoka in Disneyland Paris
05/03/2024
Nieuwe Star Wars scenes voor Star Tours in Disneyland Paris met The Mandalorian, Andor en Ahsoka[...] Lees meer
Disney Dreams avondshow tijdelijk twee keer per dag te zien als test in Disneyland Paris
01/03/2024
De populaire avondshow Disney Dreams zal tijdelijk twee keer per dag te zien zijn bij het kasteel in het Disneyland Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen