Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Marvel Land 'Avengers Campus' in Disneyland Paris met nieuwe attracties, restaurants en bar
Openingstijden vandaag
Zaterdag 13 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Marvel Land 'Avengers Campus' in Disneyland Paris met nieuwe attracties, restaurants en bar
25/09/2019

Marvel Land 'Avengers Campus' in Disneyland Paris met nieuwe attracties, restaurants en bar

Het Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris krijgt vanaf 20 juli 2022 een nieuw Marvel gebied onder de naam 'Avengers Campus'. Marvel Land bestaat uit o.a. twee nieuwe attracties gebaseerd op Spider-Man en Iron Man, twee restaurants, bar, winkel, entertainment en een grote meet & greet locatie met Marvel figuren.


Marvel Land

Het nieuwe gebied komt aan de linkerzijde van het park te liggen en neemt het huidige Backlot deel over. De bouw start in 2019 met een opening vanaf 20 juli 2022 tijdens de 30e verjaardag van Disneyland Paris.

Hierdoor verdwijnen Armageddon (wordt vervangen door een Spider-Man attractie), Rock 'n' Roller Coaster (wordt vervangen door een Avengers achtbaan), maar ook Restaurant des Stars, Blockbuster Café en Café Cafés (alle drie vervangen door nieuwe Marvel eetgelegenheden). Vanuit La Place des Stars komt Avengers Campus er als volgt uit te zien:

Op onderstaande uitvergroting zien we de nieuwe eetgelegenheden en bar gebaseerd op Marvel figuren die de linkerzijde van het land gaan vullen. Er komt o.a. een Ant-Man restaurant genaamd Pym Kitchen (buffet) en een Marvel counterservice restaurant, genaamd Stark Factory. Daarnaast keert het populaire Café des Cascadeurs terug in Marvel thema. Achterdoor is een deel van de ronde facade te zien van de nieuwe Iron Man attractie (waar voorheen Rock 'n' Roller Coaster lag).

Op onderstaande uitvergroting zien we de nieuwe Spider-Man attractie + winkel (waar voorheen Armageddon lag) met een vernieuwde gevel en het logo van The Avengers op de voorgrond. Op de achtergrond is de nieuwe meet & greet locatie met Marvel figuren te zien onder het platform met de Quinjet uit de films.

In het nieuwe land zal ook dagelijks entertainment te zien zijn in de vorm van korte happenings, stunt shows en interactieve ontmoetingen met de Marvel superhelden, zoals de 'Dora Milaje' uit Black Panther, Spider-Man en Doctor Strange.

Naast de Quinjet zal het Hero Traning Center komen te liggen voor interactieve meet & greets met Marvel superhelden, waaronder Spider-Man, Captain America, Black Widow en Iron Man.

Op onderstaande foto's is een maquette en concept tekening te zien van het nieuwe Marvel gebied met linksonder de nieuwe eetgelegenheden, rechtsonder de nieuwe Spider-Man attractie, linksboven de nieuwe Iron Man attractie en rechtsboven de meet & greet locatie met Marvel figuren.


Avengers achtbaan

Rock 'n' Roller Coaster wordt compleet verbouwd tot nieuwe Avengers attractie met o.a. Iron Man en Captain Marvel, genaamd: Avengers Assemble: Flight Force. De track van de achtbaan blijft hetzelfde, maar de rest wordt volledig vernieuwd met o.a. een futuristische ronde facade, nieuwe groenstroken met bomen, planten en gras en een high-tech wachtrij met nieuwe pre-show. Het winkeltje bij de uitgang krijgt eveneens een Marvel uitstraling.

Klik hier voor meer informatie over de Avengers attractie


Spider-Man attractie

Armageddon wordt vervangen door een nieuwe Spider-Man attractie, genaamd Spider-Man W.E.B. Adventure. Het huidige gebouw wordt compleet gesloopt en maakt plaats voor een high-tech shooter ride waarbij bezoekers interactief mee doen om het kwaad te bestrijden. De attractie krijgt tevens een grote Marvel winkel bij de uitgang.

Klik hier voor meer informatie over de Spider-Man attractie


Uitbreiding Walt Disney Studios Park

Avengers Campus is onderdeel van de gigantische uitbreidingsplannen voor het Walt Disney Studios Park met naast Marvel, ook themagebieden rondom Frozen en Star Wars. Daarnaast komt er een groot meer in het midden van het park waar nieuwe restaurants komen te liggen en nieuw entertainment te zien zal zijn.

Klik hier voor meer informatie over de uitbreiding van het Walt Disney Studios Park


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2024 en 2025

Profiteer van onze speciale Disneyland Paris aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Disney Adventure World wordt de nieuwe naam van het Studios Park in Disneyland Paris
12/04/2024
Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris wordt Disney Adventure World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen