Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Marvel Land 'Avengers Campus' in Disneyland Paris met nieuwe attracties, restaurants en bar
Openingstijden vandaag
Zaterdag 28 januari 2023
Disneyland Park
09:30 tot 22:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Marvel Land 'Avengers Campus' in Disneyland Paris met nieuwe attracties, restaurants en bar
25/09/2019
Marvel Land 'Avengers Campus' in Disneyland Paris met nieuwe attracties, restaurants en bar

Het Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris krijgt vanaf 20 juli 2022 een nieuw Marvel gebied onder de naam 'Avengers Campus'. Marvel Land bestaat uit o.a. twee nieuwe attracties gebaseerd op Spider-Man en Iron Man, twee restaurants, bar, winkel, entertainment en een grote meet & greet locatie met Marvel figuren.


Marvel Land

Het nieuwe gebied komt aan de linkerzijde van het park te liggen en neemt het huidige Backlot deel over. De bouw start in 2019 met een opening vanaf 20 juli 2022 tijdens de 30e verjaardag van Disneyland Paris.

Hierdoor verdwijnen Armageddon (wordt vervangen door een Spider-Man attractie), Rock 'n' Roller Coaster (wordt vervangen door een Avengers achtbaan), maar ook Restaurant des Stars, Blockbuster Café en Café Cafés (alle drie vervangen door nieuwe Marvel eetgelegenheden). Vanuit La Place des Stars komt Avengers Campus er als volgt uit te zien:

Op onderstaande uitvergroting zien we de nieuwe eetgelegenheden en bar gebaseerd op Marvel figuren die de linkerzijde van het land gaan vullen. Er komt o.a. een Ant-Man restaurant genaamd Pym Kitchen (buffet) en een Marvel counterservice restaurant, genaamd Stark Factory. Daarnaast keert het populaire Café des Cascadeurs terug in Marvel thema. Achterdoor is een deel van de ronde facade te zien van de nieuwe Iron Man attractie (waar voorheen Rock 'n' Roller Coaster lag).

Op onderstaande uitvergroting zien we de nieuwe Spider-Man attractie + winkel (waar voorheen Armageddon lag) met een vernieuwde gevel en het logo van The Avengers op de voorgrond. Op de achtergrond is de nieuwe meet & greet locatie met Marvel figuren te zien onder het platform met de Quinjet uit de films.

In het nieuwe land zal ook dagelijks entertainment te zien zijn in de vorm van korte happenings, stunt shows en interactieve ontmoetingen met de Marvel superhelden, zoals de 'Dora Milaje' uit Black Panther, Spider-Man en Doctor Strange.

Naast de Quinjet zal het Hero Traning Center komen te liggen voor interactieve meet & greets met Marvel superhelden, waaronder Spider-Man, Captain America, Black Widow en Iron Man.

Op onderstaande foto's is een maquette en concept tekening te zien van het nieuwe Marvel gebied met linksonder de nieuwe eetgelegenheden, rechtsonder de nieuwe Spider-Man attractie, linksboven de nieuwe Iron Man attractie en rechtsboven de meet & greet locatie met Marvel figuren.


Avengers achtbaan

Rock 'n' Roller Coaster wordt compleet verbouwd tot nieuwe Avengers attractie met o.a. Iron Man en Captain Marvel, genaamd: Avengers Assemble: Flight Force. De track van de achtbaan blijft hetzelfde, maar de rest wordt volledig vernieuwd met o.a. een futuristische ronde facade, nieuwe groenstroken met bomen, planten en gras en een high-tech wachtrij met nieuwe pre-show. Het winkeltje bij de uitgang krijgt eveneens een Marvel uitstraling.

Klik hier voor meer informatie over de Avengers attractie


Spider-Man attractie

Armageddon wordt vervangen door een nieuwe Spider-Man attractie, genaamd Spider-Man W.E.B. Adventure. Het huidige gebouw wordt compleet gesloopt en maakt plaats voor een high-tech shooter ride waarbij bezoekers interactief mee doen om het kwaad te bestrijden. De attractie krijgt tevens een grote Marvel winkel bij de uitgang.

Klik hier voor meer informatie over de Spider-Man attractie


Uitbreiding Walt Disney Studios Park

Avengers Campus is onderdeel van de gigantische uitbreidingsplannen voor het Walt Disney Studios Park met naast Marvel, ook themagebieden rondom Frozen en Star Wars. Daarnaast komt er een groot meer in het midden van het park waar nieuwe restaurants komen te liggen en nieuw entertainment te zien zal zijn.

Klik hier voor meer informatie over de uitbreiding van het Walt Disney Studios Park


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2023 en 2024

Profiteer van onze speciale aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Disneyland Paris brengt LP van Euro Disney uit met muziek album voor de 30e verjaardag
27/01/2023
Bekijk het nieuwe 'Euro Disney' album van Disneyland Paris op LP met muziek uit de parken[...] Lees meer
Avengers: Power the Night drone show in Disneyland Paris met superhelden bij de Tower of Terror
10/01/2023
Disneyland Paris presenteert de nieuwe Avengers: Power the Night drone show tijdens de Grote Finale van de 30e verjaardag[...] Lees meer
Disney Dreams keert terug in Disneyland Paris tijdens de Grote Finale van de 30e verjaardag
10/01/2023
De populaire Disney Dreams avondshow keert vanaf 12 april 2023 terug in Disneyland Paris tijdens de Grote Finale van de 30e verjaardag[...] Lees meer
Villages Nature Paris gaat uitbreiden met nieuwe huisjes en wildwaterbaan bij Disneyland Paris
24/12/2022
Center Parcs bouwt extra huisjes en een nieuwe wildwaterbaan voor Villages Nature Paris bij Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen