Avengers Assemble: Flight Force achtbaan in Disneyland Paris bij Avengers Campus in het Studios Park
12/05/2022
Avengers Assemble: Flight Force achtbaan in Disneyland Paris bij Avengers Campus in het Studios Park

In de zomer van 2022 opent Disneyland Paris de eerste Marvel achtbaan onder de naam 'Avengers Assemble: Flight Force' tijdens de viering van de 30e verjaardag. Iron Man krijgt een centrale rol in deze high-tech attractie als onderdeel van Avengers Campus in het Walt Disney Studios Park.


Marvel achtbaan in Disneyland Paris

De voormalige Rock 'n' Roller Coaster in het Walt Disney Studios Park wordt vervangen worden door een nieuwe Avengers achtbaan. De track van de achtbaan blijft hetzelfde, maar de rest wordt compleet vernieuwd. Op onderstaande visual is links de futuristische ronde facade te zien van de nieuwe attractie met uiterst rechts een nieuwe meet & greet locatie met Marvel figuren.

De attractie is voorzien van drie wachtrijen: reguliere Standby, Disney Premier Acces en Single Rider. De ingang zal te vinden zijn onder het platform met de Quinjet. De achtbaan krijgt tevens een nieuwe pre-show met een levensgrote animatronic van Iron Man.

De nieuwe treinen zullen qua comfort vergelijkbaar zijn met die van Hyperspace Mountain in het Disneyland Park, maar dan met kleuren en vormen van Iron Man. Tijdens de rit wordt gebruik gemaakt van projectieschermen om het verhaal te vertellen. De layout van de achtbaan zelf zal identiek blijven, maar de show eromheen wordt compleet vernieuwd met high-tech special effects. 


Marvel Land

Naast de nieuwe Avengers attractie zal het voormalige Backlot gebied in het Walt Disney Studios Park worden omgebouwd tot 'Avengers Campus' met tevens een nieuwe Spider-Man attractie, nieuwe restaurants, shows en meet & greet locaties.

Klik hier voor meer informatie over Marvel Land


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2022 en 2023

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2022 en 2023.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Pride Collection shopDisney: Tot 15% korting op veel Pride merchandise met actiecodes
16/05/2022
Ontvang tot 15% korting op Pride Collection merchandise uit de online Disney Store[...] Lees meer
Vegetarische gerechten en snacks in Disneyland Paris met broodjes, burrito's en burgers
06/05/2022
Bekijk het overzicht van alle vegetarische en vegan gerechten en snacks in Disneyland Paris[...] Lees meer
Star Wars Day shopDisney: Tot 20% korting op veel Star Wars merchandise met actiecodes
29/04/2022
Ontvang tot 20% korting op Star Wars merchandise uit de online Disney Store tijdens Star Wars Day[...] Lees meer
Vier Disney's Betoverende Kerst in Disneyland Paris van 12 november 2022 t/m 8 januari 2023
28/04/2022
Ontdek het nieuwe Kerstseizoen in Disneyland Paris van 12 november 2022 t/m 8 januari 2023[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen