Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Avengers Assemble: Flight Force achtbaan opent in Disneyland Paris bij Avengers Campus
Openingstijden vandaag
Vrijdag 09 december 2022
Disneyland Park
09:30 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 19:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Avengers Assemble: Flight Force achtbaan opent in Disneyland Paris bij Avengers Campus
12/05/2022
Avengers Assemble: Flight Force achtbaan opent in Disneyland Paris bij Avengers Campus

Vanaf 20 juli 2022 opent Disneyland Paris de eerste Marvel achtbaan onder de naam 'Avengers Assemble: Flight Force' tijdens de viering van de 30e verjaardag. Iron Man krijgt een centrale rol in deze high-tech attractie als onderdeel van Avengers Campus in het Walt Disney Studios Park.


Marvel achtbaan in Disneyland Paris

De voormalige Rock 'n' Roller Coaster in het Walt Disney Studios Park wordt vervangen door een nieuwe Avengers achtbaan. De track van de achtbaan blijft hetzelfde, maar de rest wordt compleet vernieuwd. Op onderstaande visual is links de futuristische ronde facade te zien van de nieuwe attractie met uiterst rechts een nieuwe meet & greet locatie met Marvel figuren.

De attractie is voorzien van drie wachtrijen: reguliere Standby, Disney Premier Acces en Single Rider. De ingang zal te vinden zijn onder het platform met de Quinjet. De achtbaan krijgt tevens een nieuwe pre-show met een levensgrote animatronic van Iron Man.

De nieuwe treinen zullen qua comfort vergelijkbaar zijn met die van Hyperspace Mountain in het Disneyland Park, maar dan met kleuren en vormen van Iron Man. Tijdens de rit wordt gebruik gemaakt van projectieschermen om het verhaal te vertellen. De layout van de achtbaan zelf zal identiek blijven, maar de show eromheen wordt compleet vernieuwd met high-tech special effects. 


Opening

De attractie werd op 9 juli 2022 voor het eerst geopend tijdens het pers weekend in de aanloop naar de officiële opening op 20 juli 2022. Bekijk de beelden:


Avengers Campus in Disneyland Paris

Het nieuwe Marvel Land 'Avengers Campus' in Disneyland Paris opent vanaf 20 juli 2022 in het Walt Disney Studios Park met o.a. een Avengers achtbaan, Spider-Man attractie, diverse restaurants en eetgelegenheden, interactieve ontmoetingen en stuntshows met Marvel superhelden.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2022 en 2023

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2022 en 2023.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe prijzen voor restaurants in Disneyland Paris met tafelservice, buffet en counterservice
29/11/2022
Disneyland Paris verhoogt prijzen van restaurants in de parken en hotels en wijzigt de menu's in counterservice locaties[...] Lees meer
Cyber Monday shopDisney: 2e artikel voor de HALVE prijs op veel Disney merchandise
28/11/2022
Ontvang het 2e artikel voor de halve prijs op merchandise uit de Disney Store tijdens de Cyber Monday uitverkoop[...] Lees meer
BREAKING: Bob Iger vervangt Bob Chapek als CEO van The Walt Disney Company en keert terug
25/11/2022
Disney kondigt het ontslag aan van Bob Chapek en de terugkeer van Bob Iger als zijn vervanger[...] Lees meer
Pizzeria Bella Notte in Disneyland Paris krijgt Luca thema na upgrade en uitbreiding
15/11/2022
Bekijk de nieuwe Luca uitbreiding en upgrade van Pizzeria Bella Notte in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen