Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Openingsceremonie Avengers Campus in Disneyland Paris met Bob Chapek en Brie Larson
Openingsceremonie Avengers Campus in Disneyland Paris met Bob Chapek en Brie Larson
08/07/2022
Openingsceremonie Avengers Campus in Disneyland Paris met Bob Chapek en Brie Larson

Op 9 juli 2022 werd Avengers Campus in Disneyland Paris officieel geopend tijdens een besloten persweekend vol Marvel superhelden. In de dagen daarna zijn er speciale Pre-Opening Days voor o.a. jaarkaarthouders. Het nieuwe Marvel Land opent op 20 juli 2022 officieel voor alle bezoekers.


Openingsceremonie in het Walt Disney Studios Park

De Marvel superhelden zijn oficieel geland in Disneyland Paris in het nieuwe Europese hoofdkwartier onder de naam: Avengers Campus. Natacha Rafalski, CEO van Disneyland Paris, en Bob Chapek, CEO van The Walt Disney Company, opende het nieuwe themagebied in het Walt Disney Studios Park. Niemand minder dan Brie Larson (Captain Marvel) was aanwezig voor de ceremonie, net als diverse superhelden. Bekijk de opening:

Als de avond valt is het tijd om Avengers Campus te bekijken met sfeervolle verlichting en de interactieve F.R.I.D.A.Y. gevel van de Marvel achtbaan. Als klap op de vuurpijl was er tevens een grote drone- en vuurwerkshow te zien met Marvel superhelden.

Foto's: KrisfromBelgium, InsideDlpCastle


Avengers Campus in Disneyland Paris

Het nieuwe Marvel Land 'Avengers Campus' in Disneyland Paris opent vanaf 20 juli 2022 in het Walt Disney Studios Park met o.a. een Avengers achtbaan, Spider-Man attractie, diverse restaurants en eetgelegenheden, interactieve ontmoetingen en stuntshows met Marvel superhelden.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2022 en 2023

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2022 en 2023.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Monopoly spel van Disneyland Paris voor de 30e verjaardag binnenkort verkrijgbaar
25/09/2022
Bekijk het eerste Disneyland Paris Monopoly spel voor de 30e verjaardag[...] Lees meer
Popcorn ijsjes van van figuren uit Alice in Wonderland bij March Hare in Disneyland Paris
13/09/2022
Bekijk de nieuwe Disney ijsjes in Disneyland Paris gebaseerd op bekende figuren uit Alice in Wonderland[...] Lees meer
Nieuwe show 'Pixar: We Belong Together' in Disneyland Paris voor de 30e verjaardag
11/09/2022
Ontdek de nieuwe Pixar show 'We Belong Together' in het Studio Theater van Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe Rapunzel attractie in Disneyland Paris bij uitbreiding van het Studios Park
10/09/2022
Bekijk de nieuwe Rapunzel attractie in Disneyland Paris langs de promenade van het Walt Disney Studios Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen