Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Openingsceremonie Avengers Campus in Disneyland Paris met Bob Chapek en Brie Larson
Openingstijden vandaag
Dinsdag 30 mei 2023
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 22:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Openingsceremonie Avengers Campus in Disneyland Paris met Bob Chapek en Brie Larson
08/07/2022
Openingsceremonie Avengers Campus in Disneyland Paris met Bob Chapek en Brie Larson

Op 9 juli 2022 werd Avengers Campus in Disneyland Paris officieel geopend tijdens een besloten persweekend vol Marvel superhelden. In de dagen daarna zijn er speciale Pre-Opening Days voor o.a. jaarkaarthouders. Het nieuwe Marvel Land opent op 20 juli 2022 officieel voor alle bezoekers.


Openingsceremonie in het Walt Disney Studios Park

De Marvel superhelden zijn oficieel geland in Disneyland Paris in het nieuwe Europese hoofdkwartier onder de naam: Avengers Campus. Natacha Rafalski, CEO van Disneyland Paris, en Bob Chapek, CEO van The Walt Disney Company, opende het nieuwe themagebied in het Walt Disney Studios Park. Niemand minder dan Brie Larson (Captain Marvel) was aanwezig voor de ceremonie, net als diverse superhelden. Bekijk de opening:

Als de avond valt is het tijd om Avengers Campus te bekijken met sfeervolle verlichting en de interactieve F.R.I.D.A.Y. gevel van de Marvel achtbaan. Als klap op de vuurpijl was er tevens een grote drone- en vuurwerkshow te zien met Marvel superhelden.

Foto's: KrisfromBelgium, InsideDlpCastle


Avengers Campus in Disneyland Paris

Het nieuwe Marvel Land 'Avengers Campus' in Disneyland Paris opent vanaf 20 juli 2022 in het Walt Disney Studios Park met o.a. een Avengers achtbaan, Spider-Man attractie, diverse restaurants en eetgelegenheden, interactieve ontmoetingen en stuntshows met Marvel superhelden.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2023 en 2024

Profiteer van onze speciale aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Live-Action Ariel uit The Little Mermaid komt als face character naar Disneyland Paris
28/04/2023
Ontmoet Ariel uit de nieuwe live-action versie van The Little Mermaid in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe Disney popcorn emmers van Mickey, Minnie en Assepoester in Disneyland Paris
27/04/2023
Bekijk de unieke Mickey, Minnie en Assepoester popcorn emmers in Disneyland Paris[...] Lees meer
Disneyland Paris viert de 100e verjaardag van The Walt Disney Company in het najaar van 2023
18/04/2023
Vier de 100e verjaardag van The Walt Disney Company in Disneyland Paris met unieke belevenissen en Disney figuren[...] Lees meer
Disneyland Paris krijgt eerste Coco restaurant bij Fuente del Oro in Frontierland
12/04/2023
Case de Coco - Restaurante de la Familia wordt het nieuwe Coco restaurant in het Disneyland Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen