Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Previews van Avengers Campus in Disneyland Paris voor jaarkaarthouders en cast members
Previews van Avengers Campus in Disneyland Paris voor jaarkaarthouders en cast members
01/06/2022
Previews van Avengers Campus in Disneyland Paris voor jaarkaarthouders en cast members

Disneyland Paris heeft bekend gemaakt dat het nieuwe Avengers Campus themagebied eerder open gaat, exclusief voor jaarkaarthouders en cast members. De speciale Pre-Opening Days zullen van midden juli plaatsvinden nog vóór de officiele opening op 20 juli 2022 voor het grote publiek.


Pre-Opening Days voor Avengers Campus in Disneyland Paris

Cast members krijgen eerst de mogelijkheid om het land te ontdekken op nog nader te bepalen data. Op 16, 17, 18 en 19 juli 2022 zijn er dagelijks previews voor jaarkaarthouders waarbij op 16 juli alleen Infinity jaarkaarthouders toegang krijgen en van 17 t/m 19 juli zowel Infinity, als Magic Plus welkom zijn om Avengers Campus te ontdekken met twee attracties, restaurants en een grote meet & greet locatie.

Disney gaat hierbij werken met een reserveringssysteem waarbij je een tijdslot kan boeken om het land te betreden (vergelijkbaar met de Boarding Pass voor Star Wars Galaxy's Edge in Walt Disney World). Dit 'virtual que' systeem (in Parijs bekend als de Disney Standby Pass) zal waarschijnlijk ook na de officieële opening gehanteerd worden. Jaarkaarthouders kunnen vanaf 30 juni 2022 12:00 uur reserveringen maken via het online jaarkaarten platform.

Belangrijk om te weten is dat alleen de jaarkaarthouder zelf met een reservering toegang krijgt tot het land en enkel één keer voor de gehele preview periode. Avengers Campus zal dagelijks open zijn van 09:30 tot 21:00 uur (op 19 juli 2022 tot 20:00 uur). Gasten met Privilege Tickets krijgen geen toegang tot het land; alleen jaarkaarthouders (met uitzondering van mindervalide bezoekers die één begeleider mogen meenemen). Als je eenmaal het land verlaat, krijg je geen toegang meer.


Avengers Campus in Disneyland Paris

Het nieuwe Marvel Land 'Avengers Campus' in Disneyland Paris opent vanaf 20 juli 2022 in het Walt Disney Studios Park met o.a. een Avengers achtbaan, Spider-Man attractie, diverse restaurants en eetgelegenheden, interactieve ontmoetingen en stuntshows met Marvel superhelden.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2022 en 2023

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2022 en 2023.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Monopoly spel van Disneyland Paris voor de 30e verjaardag binnenkort verkrijgbaar
25/09/2022
Bekijk het eerste Disneyland Paris Monopoly spel voor de 30e verjaardag[...] Lees meer
Popcorn ijsjes van van figuren uit Alice in Wonderland bij March Hare in Disneyland Paris
13/09/2022
Bekijk de nieuwe Disney ijsjes in Disneyland Paris gebaseerd op bekende figuren uit Alice in Wonderland[...] Lees meer
Nieuwe show 'Pixar: We Belong Together' in Disneyland Paris voor de 30e verjaardag
11/09/2022
Ontdek de nieuwe Pixar show 'We Belong Together' in het Studio Theater van Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe Rapunzel attractie in Disneyland Paris bij uitbreiding van het Studios Park
10/09/2022
Bekijk de nieuwe Rapunzel attractie in Disneyland Paris langs de promenade van het Walt Disney Studios Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen