Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Avengers Campus opent op 20 juli 2022 in Disneyland Paris met twee nieuwe attracties
Openingstijden vandaag
Maandag 20 mei 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Avengers Campus opent op 20 juli 2022 in Disneyland Paris met twee nieuwe attracties
20/05/2022

Avengers Campus opent op 20 juli 2022 in Disneyland Paris met twee nieuwe attracties

Op 20 juli 2022 opent Disneyland Paris het nieuwe Avengers Campus gebied in het Walt Disney Studios Park. Dit unieke Marvel Land bevat o.a. een Avengers achtbaan, een Spider-Man attractie, een interactieve meet & greet locatie met superhelden en diverse restaurants en winkels.


Opening Avengers Campus in Disneyland Paris

Nadat de voormalige Rock 'n' Roller Coaster en Armagaddon in 2019 werden gesloten, openen vanaf 20 juli 2022 met twee nieuwe Marvel attracties op deze plek hun deuren in het gloednieuwe Avengers Campus gebied. Backlot in het Walt Disney Studios Park is nu Marvel Land geworden waar je in de high-tech wereld van de Marvel superhelden stapt.

Toegang tot het land zal mogelijk zijn via wachtrijen op La Place des Stars (zonder reservering) als de capaciteit dat toelaat. Via de Disneyland Paris app kan de acutele wachttijd worden bekeken om Avengers Campus te betreden. Bezoekers met een restaurant reservering voor PYM Kitchen of een Disney Premier Access voor de attracties krijgen snelle toegang via een aparte wachtrij. Bekijk de publieke opening:


Marvel Land in het Walt Disney Studios Park

Het nieuwe Marvel Land 'Avengers Campus' ligt in het voormalige Backlot gebied van het Walt Disney Studios Park. Vanuit La Place des Stars loop je het land binnen met links de nieuwe restaurants, rechts de nieuwe Spider-Man attractie en rechtdoor de nieuwe Avengers achtbaan.

Aan de rechterzijde van de Avengers achtbaan ligt het platform met de Quinjet en daarnaast de meet & greet locatie 'Hero Traning Center' met interactieve ontmoetingen met diverse Marvel superhelden, zoals Spider-Man, Iron Man en Captain America.

Aan de linkerzijde van het nieuwe land, tegenover de Spider-Man attractie, liggen o.a. twee nieuwe restaurants: Pym Kitchen (buffetservice) en Stark Factory (counterservice). Achterdoor is ook nog de Super Diner te vinden met authentieke Reuben Sandwiches.


Avengers Assemble: Flight Force attractie

De voormalige Rock 'n' Roller Coaster is compleet verbouwd en vernieuwd tot Avengers achtbaan. De track van de originele achtbaan blijft hetzelfde, maar de rest is volledig vernieuwd met o.a. een futuristische ronde facade, nieuwe groenstroken met bomen, planten en gras, een high-tech wachtrij met een grote Iron Man animatronic in de pre-show en projecties tijdens de rit. Bij de uitgang is een Marvel winkeltje gevestigd.

Klik hier voor meer informatie over de Avengers achtbaan


WEB Slingers: A Spider-Man Adventure attractie

De voormalige Armageddon attractie is volledig gesloopt en op dezelfde plaats is de nieuwe Spider-Man attractie gebouwd. Het gebouw van Stark Industries huisvest de Wordwide Engineering Brigade (W.E.B.) waarbij bezoekers Spider-Man moeten helpen om de uit de hand gelopen plaag van Spiderbots te neutraliseren in een high-tech shooter ride. De attractie krijgt tevens een grote Marvel winkel bij de uitgang.

Klik hier voor meer informatie over de Spider-Man attractie


Disney's Hotel New York - The Art of Marvel

Maak je superhelden bezoek compleet met een verblijf in het nieuwe Marvel hotel van Disneyland Paris. Disney's Hotel New York - The Art of Marvel is recent geopend met een indrukwekkende lobby, nieuwe restaurants & bars, Marvel fotolocaties & een exclusieve ontmoeting met Spider-Man en luxe superhelden kamers. Klik hier voor meer informatie & prijzen.


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2024 en 2025

Profiteer van onze speciale Disneyland Paris aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Disneyland Paris Pride in het Disneyland Park op 29 juni 2024 met speciale parade
16/05/2024
Ontdek het Pride entertainment in Disneyland Paris op 29 juni 2024 in het Disneyland Park[...] Lees meer
Nederlander Michel den Dulk wordt vice president van Imagineering in Disneyland Paris
12/05/2024
Nieuwe functie als vice president van Imagineering in Disneyland Paris voor Nederlander Michel den Dulk[...] Lees meer
Aziatische gerechten in Disneyland Paris bij Last Chance Cafe met o.a. soepen, salades en rijst
24/04/2024
De eerste Aziatische gerechten van Disneyland Paris zijn verkrijgbaar bij Last Chance Cafe met een nieuw menu[...] Lees meer
Disneyland Paris wijzigt Ratatouille attractie in het Studios Park van 3D naar 2D
23/04/2024
Geen 3D meer bij de Ratatouille: The Adventure attractie in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen