Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Interactieve ontmoetingen met Marvel superhelden bij Avengers Campus in Disneyland Paris
Interactieve ontmoetingen met Marvel superhelden bij Avengers Campus in Disneyland Paris
25/05/2022

Interactieve ontmoetingen met Marvel superhelden bij Avengers Campus in Disneyland Paris

Als Avengers Campus vanaf 20 juli 2022 opent in Disneyland Paris, zullen de Marvel superhelden hun opwachting maken tijdens diverse interactieve ontmoetingen, happenings, stuntshows en meet & greets met fans van alle leeftijden bij het speciale Training Center en op andere plekken in het Marvel gebied.


Stuntshows met Marvel superhelden

Met verrassende live-action stunts en heldhaftige ontmoetingen, waaronder Spider-Man, Iron Man, Captain Marvel, Black Panther, Black Widow, Thor en Loki, maken bezoekers deel uit van het Marvel universum.

Sam Wilson als Captain America, Ant-Man en The Wasp, Okoye en de Dora Milaje van Wakanda maken ook voor het eerst hun opwachting in Disneyland Paris. Deze Superhelden staan klaar om Avengers Campus te verdedigen, wat kan leiden tot actie op de daken en over de hele campus.

Van tijd tot tijd rijdt ook de Avengers Deployment Vehicle door Avengers Campus met wisselende superhelden. Zo kun je zwaaien naar onder andere Captain America, Captain Marvel en Iron Man.


Ontmoet de Marvel figuren bij het Training Center

Bezoekers krijgen de kans om Spider-Man, Iron Man of Captain Marvel te ontmoeten in een nieuw speciaal gebouw dat uniek is voor Avengers Campus in Disneyland Paris: het Training Center.

Voor de eerste keer in een Disney Park, kan een dynamische ‘freeze frame’ videosequentie, gemaakt door Disney PhotoPass met 27 camera’s rondom de actie, deze ontmoetingen met Captain Marvel of Iron Man vastleggen en er onvergetelijke momenten van maken.

Deze speciale ontmoetingen kunnen worden geboekt via de Disneyland Paris mobiele app. Om een meet & greet te reserveren moet je een geldig ticket (of arrangement) hebben gelinkt aan je Disney account en kun je pas reserveren als je in het Walt Disney Studios Park bent. Vervolgens kies je je favoriete superheld en krijg je een melding wanneer het je beurt is. Je kunt zelf geen tijd selecteren.


Interactieve meet & greets in Avengers Campus

Bezoekers van alle leeftijden kunnen buiten helden ontmoeten op meer interactieve en spannende manieren dan ooit tevoren. Ze krijgen de kans om te trainen met de trouwe beschermers van Black Panther, de Dora Milaje en leren van de krijgers van Wakanda hoe het is om lid te zijn van deze elite koninklijke garde. 

Ook rijdt de hele dag een nieuw high-tech Avengers voertuig door de Campus rond om de helden in stijl te vervoeren. En de glanzende Quinjet op het QuinPad is ook het middelpunt van de speciale missies.

Daarnaast krijgen bezoekers de kans om hun beste danspasjes te tonen tijdens een interactieve dancebattle met Star Lord en Gamora uit Guardians of the Galaxy. De Gateway Portal geeft bezoekers ook de kans om het moment vast te leggen waarop ze een van de vele Superhelden van Avengers Campus ontmoeten.


Kunstmatige intelligentie van Tony Stark

‘F.R.I.D.A.Y.’ de beroemde kunstmatige intelligentie, ontworpen door Tony Stark zelf, staat op de uitkijk en werkt samen met de machtigste Superhelden van de aarde. Ze is ‘geüpload’ naar de gevel van het AVENGERS ASSEMBLE: FLIGHT FORCE gebouw – het Avengers Hoofdkwartier – en zal ook rekruten verwelkomen op de Campus, deze controleren op bedreigingen en de aankomst en het vertrek van Avengers signaleren. F.R.I.D.A.Y.’s aanwezigheid is exclusief voor Disneyland Paris.


Avengers Campus in Disneyland Paris

Het nieuwe Marvel Land 'Avengers Campus' in Disneyland Paris opent vanaf 20 juli 2022 in het Walt Disney Studios Park met o.a. een Avengers achtbaan, Spider-Man attractie, diverse restaurants en eetgelegenheden, interactieve ontmoetingen en stuntshows met Marvel superhelden.


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2024 en 2025

Profiteer van onze speciale Disneyland Paris aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe 'Silhouettes' souvenirs in Disneyland Paris met Mickey, Minnie of het kasteel
25/03/2024
Laat je eigen silhouet maken als persoonlijk souvenir in Disneyland Paris met Mickey, Minnie of het kasteel[...] Lees meer
Turkey Leg en Churros in Disneyland Paris bij nieuwe Overland Trail Café in Frontierland
06/03/2024
De populaire Turkey Leg snack uit de Amerikaanse Disney parken is nu ook voor het eerst verkrijgbaar in Disneyland Paris[...] Lees meer
Star Tours krijgt upgrade met scenes uit The Mandalorian, Andor en Ahsoka in Disneyland Paris
05/03/2024
Nieuwe Star Wars scenes voor Star Tours in Disneyland Paris met The Mandalorian, Andor en Ahsoka[...] Lees meer
Disney Dreams avondshow tijdelijk twee keer per dag te zien als test in Disneyland Paris
01/03/2024
De populaire avondshow Disney Dreams zal tijdelijk twee keer per dag te zien zijn bij het kasteel in het Disneyland Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen