Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Interactieve ontmoetingen met Marvel superhelden bij Avengers Campus in Disneyland Paris
Openingstijden vandaag
Zaterdag 03 december 2022
Disneyland Park
09:00 tot 22:00
08:00 tot 09:00 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:00 tot 21:00
08:00 tot 09:00 - Extra Magische Uren
Interactieve ontmoetingen met Marvel superhelden bij Avengers Campus in Disneyland Paris
25/05/2022
Interactieve ontmoetingen met Marvel superhelden bij Avengers Campus in Disneyland Paris

Als Avengers Campus vanaf 20 juli 2022 opent in Disneyland Paris, zullen de Marvel superhelden hun opwachting maken tijdens diverse interactieve ontmoetingen, happenings, stuntshows en meet & greets met fans van alle leeftijden bij het speciale Training Center en op andere plekken in het Marvel gebied.


Stuntshows met Marvel superhelden

Met verrassende live-action stunts en heldhaftige ontmoetingen, waaronder Spider-Man, Iron Man, Captain Marvel, Black Panther, Black Widow, Thor en Loki, maken bezoekers deel uit van het Marvel universum.

Sam Wilson als Captain America, Ant-Man en The Wasp, Okoye en de Dora Milaje van Wakanda maken ook voor het eerst hun opwachting in Disneyland Paris. Deze Superhelden staan klaar om Avengers Campus te verdedigen, wat kan leiden tot actie op de daken en over de hele campus.

Van tijd tot tijd rijdt ook de Avengers Deployment Vehicle door Avengers Campus met wisselende superhelden. Zo kun je zwaaien naar onder andere Captain America, Captain Marvel en Iron Man.


Ontmoet de Marvel figuren bij het Training Center

Bezoekers krijgen de kans om Spider-Man, Iron Man of Captain Marvel te ontmoeten in een nieuw speciaal gebouw dat uniek is voor Avengers Campus in Disneyland Paris: het Training Center.

Voor de eerste keer in een Disney Park, kan een dynamische ‘freeze frame’ videosequentie, gemaakt door Disney PhotoPass met 27 camera’s rondom de actie, deze ontmoetingen met Captain Marvel of Iron Man vastleggen en er onvergetelijke momenten van maken.

Deze speciale ontmoetingen kunnen worden geboekt via de Disneyland Paris mobiele app. Om een meet & greet te reserveren moet je een geldig ticket (of arrangement) hebben gelinkt aan je Disney account en kun je pas reserveren als je in het Walt Disney Studios Park bent. Vervolgens kies je je favoriete superheld en krijg je een melding wanneer het je beurt is. Je kunt zelf geen tijd selecteren.


Interactieve meet & greets in Avengers Campus

Bezoekers van alle leeftijden kunnen buiten helden ontmoeten op meer interactieve en spannende manieren dan ooit tevoren. Ze krijgen de kans om te trainen met de trouwe beschermers van Black Panther, de Dora Milaje en leren van de krijgers van Wakanda hoe het is om lid te zijn van deze elite koninklijke garde. 

Ook rijdt de hele dag een nieuw high-tech Avengers voertuig door de Campus rond om de helden in stijl te vervoeren. En de glanzende Quinjet op het QuinPad is ook het middelpunt van de speciale missies.

Daarnaast krijgen bezoekers de kans om hun beste danspasjes te tonen tijdens een interactieve dancebattle met Star Lord en Gamora uit Guardians of the Galaxy. De Gateway Portal geeft bezoekers ook de kans om het moment vast te leggen waarop ze een van de vele Superhelden van Avengers Campus ontmoeten.


Kunstmatige intelligentie van Tony Stark

‘F.R.I.D.A.Y.’ de beroemde kunstmatige intelligentie, ontworpen door Tony Stark zelf, staat op de uitkijk en werkt samen met de machtigste Superhelden van de aarde. Ze is ‘geüpload’ naar de gevel van het AVENGERS ASSEMBLE: FLIGHT FORCE gebouw – het Avengers Hoofdkwartier – en zal ook rekruten verwelkomen op de Campus, deze controleren op bedreigingen en de aankomst en het vertrek van Avengers signaleren. F.R.I.D.A.Y.’s aanwezigheid is exclusief voor Disneyland Paris.


Avengers Campus in Disneyland Paris

Het nieuwe Marvel Land 'Avengers Campus' in Disneyland Paris opent vanaf 20 juli 2022 in het Walt Disney Studios Park met o.a. een Avengers achtbaan, Spider-Man attractie, diverse restaurants en eetgelegenheden, interactieve ontmoetingen en stuntshows met Marvel superhelden.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2022 en 2023

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2022 en 2023.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe prijzen voor restaurants in Disneyland Paris met tafelservice, buffet en counterservice
29/11/2022
Disneyland Paris verhoogt prijzen van restaurants in de parken en hotels en wijzigt de menu's in counterservice locaties[...] Lees meer
Cyber Monday shopDisney: 2e artikel voor de HALVE prijs op veel Disney merchandise
28/11/2022
Ontvang het 2e artikel voor de halve prijs op merchandise uit de Disney Store tijdens de Cyber Monday uitverkoop[...] Lees meer
BREAKING: Bob Iger vervangt Bob Chapek als CEO van The Walt Disney Company en keert terug
25/11/2022
Disney kondigt het ontslag aan van Bob Chapek en de terugkeer van Bob Iger als zijn vervanger[...] Lees meer
Pizzeria Bella Notte in Disneyland Paris krijgt Luca thema na upgrade en uitbreiding
15/11/2022
Bekijk de nieuwe Luca uitbreiding en upgrade van Pizzeria Bella Notte in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen