Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Super Diner bij Avengers Campus in Disneyland Paris met authentieke Reuben Sandwiches
Super Diner bij Avengers Campus in Disneyland Paris met authentieke Reuben Sandwiches
16/07/2022
Super Diner bij Avengers Campus in Disneyland Paris met authentieke Reuben Sandwiches

Op 20 juli 2022 opent de Super Diner bij Avengers Campus in Disneyland Paris met authentieke 'Reuben Sandwiches' uit New York die ter plaatse vers worden gemaakt. De diner heeft tafeltjes en een bar binnen en een groot terras buiten met uitzicht op de Quinjet.


Super Diner vervangt Café des Cascadeurs in Disneyland Paris

De nieuwe Super Diner komt in de plaats van Café des Cascadeurs. Dit originele restaurant opende met het Walt Disney Studios Park in 2002 en serveerde Amerikaanse burgers toen dit deel van het park nog 'Backlot' was. Met de opening van Avengers Campus op 20 juli 2022 gaat de diner authentieke Reuben Sandwiches serveren. Deze worden vers gemaakt in de open keuken. Gasten kunnen binnen plaatsnemen en op het terras buiten.


Nog meer restaurants bij Avengers Campus

Naast de Super Diner openen nog meer nieuwe restaurants en eetgelegenheden in Avengers Campus, zoals buffetrestaurant PYM Kitchen, counterservice restaurant Stark Factory en diverse food trucks. Klik hier voor meer informatie over alle restaurants.


Avengers Campus in Disneyland Paris

Het nieuwe Marvel Land 'Avengers Campus' in Disneyland Paris opent vanaf 20 juli 2022 in het Walt Disney Studios Park met o.a. een Avengers achtbaan, Spider-Man attractie, diverse restaurants en eetgelegenheden, interactieve ontmoetingen en stuntshows met Marvel superhelden.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2022 en 2023

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2022 en 2023.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Popcorn ijsjes van van figuren uit Alice in Wonderland bij March Hare in Disneyland Paris
13/09/2022
Bekijk de nieuwe Disney ijsjes in Disneyland Paris gebaseerd op bekende figuren uit Alice in Wonderland[...] Lees meer
Nieuwe show 'Pixar: We Belong Together' in Disneyland Paris voor de 30e verjaardag
11/09/2022
Ontdek de nieuwe Pixar show 'We Belong Together' in het Studio Theater van Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe Rapunzel attractie in Disneyland Paris bij uitbreiding van het Studios Park
10/09/2022
Bekijk de nieuwe Rapunzel attractie in Disneyland Paris langs de promenade van het Walt Disney Studios Park[...] Lees meer
Toy Story Playland krijgt nieuwe ingang met Woody en Jessy in Disneyland Paris
10/09/2022
Bekijk de nieuwe ingang van Toy Story Playland in Disneyland Paris met Woody en Jessy[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen