Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Café des Cascadeurs serveert als Amerikaanse diner de beste burgers in Disneyland Paris
Openingstijden vandaag
Woensdag 24 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Café des Cascadeurs serveert als Amerikaanse diner de beste burgers in Disneyland Paris
14/06/2018

Café des Cascadeurs serveert als Amerikaanse diner de beste burgers in Disneyland Paris

Verstopt in een hoekje aan de linkerzijde van het Walt Disney Studios Park, bevindt zich het kleinste restaurant van heel Disneyland Paris: Café des Cascadeurs. Deze glimmende Amerikaanse diner is ontworpen als restaurant voor stuntmannen en verkoopt de beste premium burgers in het hele resort. In dit artikel nemen we een kijkje in deze unieke eetgelegenheid.


Café des Cascadeurs in Disneyland Paris

Dit restaurant is een goed voorbeeld van “geluk hebben”: het heeft beperkte openingstijden en het lage aantal tafeltjes zorgt er al snel voor dat er een wachtrij kan staan – op voorhand reserveren is namelijk niet mogelijk. Het terras biedt een paar extra plaatsen, maar dat is alleen geopend als het weer dit toelaat.

Als je het wachten ervoor over hebt, is dit restaurant echter zeer zeker de moeite waard: er zijn veel bezoekers die stellen dat je in deze omgebouwde caravan de beste hamburgers in heel Disneyland Paris kunt eten. Tenminste, als je je niet laat afleiden door Cruella de Vil...

Café des Cascadeurs vindt zijn oorsprong bij de Jerry O‘Mahony Diner Company, een Amerikaans bedrijf dat tussen 1917 en 1952 ongeveer 2000 van dit soort “diners” produceerde. “Ons” exemplaar is een authentiek model uit 1947. 

Tot 1995 stond deze diner in Westfield, New Jersey, 40 kilometer ten westen van New York City, met de naam "The Excellent Diner". Later kocht een Duitse ondernemer de caravan en verhuisde deze naar Aalen, 200 kilometer ten noorden van München. Maar al na een paar jaar bleek dat onderhoud en gebruik meer kostte dan de ondernemer had verwacht en dus was het tijd voor een nieuwe verhuizing: deze keer naar de plek waar wij de diner nu kunnen bezoeken: Disneyland Paris.

Het interieur is vóór transport naar Disney helemaal vernieuwd maar niet veranderd: je zit nog steeds op blauwe felgekleurde bankjes of krukken en kunt op de jukebox een nummer naar keuze aanzetten.

De menukaart van Café des Cascadeurs is typisch Amerikaans: hamburgers en frietjes. Je bestelling wordt aan je tafeltje (of aan de bar, als je daar zit) opgenomen en vers voor je klaargemaakt. En wist je dat dit restaurant het oudste restaurant is van alle Disney-parken over de hele wereld?


Avengers Campus

Café des Cascadeurs wordt in de zomer van 2022 geïntegreerd in het nieuwe Marvel Land 'Avengers Campus' met o.a. twee nieuwe attracties, restaurants en een speciale meet & greet locatie met superhelden in het Walt Disney Studios Park.


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2024 en 2025

Profiteer van onze speciale Disneyland Paris aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Aziatische gerechten in Disneyland Paris bij Last Chance Cafe met o.a. soepen, salades en rijst
24/04/2024
De eerste Aziatische gerechten van Disneyland Paris zijn verkrijgbaar bij Last Chance Cafe met een nieuw menu[...] Lees meer
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen