Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Nieuwe drone show 'Disney D-Light' in Disneyland Paris tijdens 30e verjaardag
Openingstijden vandaag
Saturday 01 April 2023
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 22:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Nieuwe drone show 'Disney D-Light' in Disneyland Paris tijdens 30e verjaardag
25/01/2022
Nieuwe drone show 'Disney D-Light' in Disneyland Paris tijdens 30e verjaardag

Ter ere van de 30e verjaardag van Disneyland Paris zal er een gloednieuwe avondshow te zien zijn in het Disneyland Park waarbij voor het eerst gebruik wordt gemaakt van drones. Het kasteel zal tijdens 'Disney D-Light' worden betoverd met projecties, lasers en fonteinen terwijl de drones door de lucht vliegen.


Disney D-Light avondshow met drones in Disneyland Paris

Voor het eerst in een Disney park wereldwijd zal Disneyland Paris gebruik gaan maken van drones tijdens een avondshow. Disney D-Light is een pre-show vóór Disney Illuminations begint en brengt je helemaal in feestelijk stemming met nieuwe muziek, projecties, lasers, fonteinen én 200 drones. Daarnaast zullen de torentjes van het kasteel worden bekleed met nieuwe 'LED video mesh' technologie. Bekijk een sneak peak tijdens het testen van de show:


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2023 en 2024

Profiteer van onze speciale aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
BREAKING: Disneyland Paris stopt tijdelijk met de verkoop jaarkaarten vanaf 30 maart 2023
29/03/2023
Disneyland Paris heeft de verkoop van jaarkaarten tijdelijk stopgezet ter voorbereiding op nieuwe varianten[...] Lees meer
Studio 1 in Disneyland Paris krijgt grote upgrade tijdens vernieuwing Studios Park
20/03/2023
Bekijk de grote upgrade van Disney Studio 1 in Disneyland Paris als toegangspoort tot het Walt Disney Studios Park[...] Lees meer
Hulk in Disneyland Paris met tijdelijke meet & greet in het Walt Disney Studios Park
13/03/2023
Ontmoet Hulk in zijn Avengers outfit op z'n eigen meet & greet locatie bij Avengers Campus in Disneyland Paris[...] Lees meer
The Mandalorian en Grogu in Disneyland Paris met tijdelijke meet & greet in Discoveryland
03/03/2023
Ontmoet Mando en Grogu uit The Mandalorian op hun eigen meet & greet locatie in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen