Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Nieuwe outfits voor de Disney figuren in Disneyland Paris tijdens 30e verjaardag
Openingstijden vandaag
Vrijdag 23 februari 2024
Disneyland Park
09:30 tot 22:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Nieuwe outfits voor de Disney figuren in Disneyland Paris tijdens 30e verjaardag
26/01/2022

Nieuwe outfits voor de Disney figuren in Disneyland Paris tijdens 30e verjaardag

Ter ere van de 30e verjaardag van Disneyland Paris krijgen de Disney figuren nieuwe 'EARidescent' outfits. Mickey, Minnie, Goofy, Pluto, Donald, Daisy, Knabbel, Babbel en Clarice zullen o.a. tijdens de 'Dream and Shine Brighter' show te zien zijn in deze gloednieuwe pakjes.


Speciale pakjes voor de Disney figuren in Disneyland Paris

De Disney figuren trekken hun nieuwste pakjes aan voor de 30e verjaardag van Disneyland Paris. De kleurrijke outfits zijn gebaseerd op de 'EARidescent' techniek uit Walt Disney World met glanzende pakjes. Mickey en z'n vriendjes zullen in deze kostuums dagelijks te zien zijn tijdens de nieuwe 'Dream and Shine Brighter' show. Bekijk de outfits:

Daarnaast zal Minnie voor een gelimiteerde tijd te ontmoeten zijn in haar unieke broekpak bij het Studio Theater in het Walt Disney Studios Park, ontworpen door Stella McCartney. 


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2024 en 2025

Profiteer van onze speciale Disneyland Paris aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuw partner hotel Ki Space Hotel & Spa bij Disneyland Paris met 4-sterren in Val d'Europe
21/02/2024
Ontdek het nieuwe partner hotel Ki Space Hotel & Spa in Disneyland Paris met luxe kamers en wellness faciliteiten[...] Lees meer
FOTO'S, VIDEO: Opening van het Disneyland Hotel in Disneyland Paris met rondleiding
24/01/2024
Bekijk de eerste foto's en video's van het vernieuwde Disneyland Hotel in Disneyland Paris[...] Lees meer
Mobile Check-in voor verblijfsgasten van Disneyland Paris met digitale Magic Pass in de app
18/01/2024
Ontdek de nieuwe Mobile Check-in service voor gasten van de Disney hotels in Disneyland Paris met een digitale Magic Pass[...] Lees meer
Nieuwe 'PARIS' merchandise in Disneyland Paris met 130 unieke en exclusieve artikelen
08/01/2024
Bekijk de nieuwe 'PARIS' merchandise lijn met 130 nieuwe artikelen in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen