Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Nieuwe outfits voor de Disney figuren in Disneyland Paris tijdens 30e verjaardag
Openingstijden vandaag
Zaterdag 03 december 2022
Disneyland Park
09:00 tot 22:00
08:00 tot 09:00 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:00 tot 21:00
08:00 tot 09:00 - Extra Magische Uren
Nieuwe outfits voor de Disney figuren in Disneyland Paris tijdens 30e verjaardag
26/01/2022
Nieuwe outfits voor de Disney figuren in Disneyland Paris tijdens 30e verjaardag

Ter ere van de 30e verjaardag van Disneyland Paris krijgen de Disney figuren nieuwe 'EARidescent' outfits. Mickey, Minnie, Goofy, Pluto, Donald, Daisy, Knabbel, Babbel en Clarice zullen o.a. tijdens de 'Dream and Shine Brighter' show te zien zijn in deze gloednieuwe pakjes.


Speciale pakjes voor de Disney figuren in Disneyland Paris

De Disney figuren trekken hun nieuwste pakjes aan voor de 30e verjaardag van Disneyland Paris. De kleurrijke outfits zijn gebaseerd op de 'EARidescent' techniek uit Walt Disney World met glanzende pakjes. Mickey en z'n vriendjes zullen in deze kostuums dagelijks te zien zijn tijdens de nieuwe 'Dream and Shine Brighter' show. Bekijk de outfits:

Daarnaast zal Minnie voor een gelimiteerde tijd te ontmoeten zijn in haar unieke broekpak bij het Studio Theater in het Walt Disney Studios Park, ontworpen door Stella McCartney. 


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2022 en 2023

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2022 en 2023.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe prijzen voor restaurants in Disneyland Paris met tafelservice, buffet en counterservice
29/11/2022
Disneyland Paris verhoogt prijzen van restaurants in de parken en hotels en wijzigt de menu's in counterservice locaties[...] Lees meer
Cyber Monday shopDisney: 2e artikel voor de HALVE prijs op veel Disney merchandise
28/11/2022
Ontvang het 2e artikel voor de halve prijs op merchandise uit de Disney Store tijdens de Cyber Monday uitverkoop[...] Lees meer
BREAKING: Bob Iger vervangt Bob Chapek als CEO van The Walt Disney Company en keert terug
25/11/2022
Disney kondigt het ontslag aan van Bob Chapek en de terugkeer van Bob Iger als zijn vervanger[...] Lees meer
Pizzeria Bella Notte in Disneyland Paris krijgt Luca thema na upgrade en uitbreiding
15/11/2022
Bekijk de nieuwe Luca uitbreiding en upgrade van Pizzeria Bella Notte in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen