Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Disney Dreams keert terug in Disneyland Paris tijdens de Grote Finale van de 30e verjaardag
Openingstijden vandaag
Vrijdag 27 januari 2023
Disneyland Park
09:30 tot 19:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 19:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Disney Dreams keert terug in Disneyland Paris tijdens de Grote Finale van de 30e verjaardag
10/01/2023
Disney Dreams keert terug in Disneyland Paris tijdens de Grote Finale van de 30e verjaardag

Vanaf 12 april 2023 keert de populaire Disney Dreams avondshow terug in Disneyland Paris met dagelijks vuurwerk bij het kasteel. De terugkeer is onderdeel van de Grote Finale van de 30e verjaardag.


Disney Dreams vervangt Disney Illuminations in het Disneyland Park

In 2012 werd Disney Dreams officieel gelanceerd tijdens de viering van de 20e verjaardag van Disneyland Paris en zou meteen een publiekslieveling worden. Voor het eerst combineerde een avondshow projecties met fonteinen, lasers, waterschermen en vuurwerk. Voor de 25e verjaardag werd de show vervangen door Disney Illuminations. Vanaf 12 april 2023 keert de orriginele Dreams show weer terug.

Speciaal voor de Grote Finale van de 30e verjaardag zal de show worden vernieuwd met LED vrlichting op de torentjes van het kasteel en nieuwe energiezuinige laser projectoren voor de projecties.


Avengers drone show in het Walt Disney Studios Park

Naast de terugkeer van Disney Dreams presenteert Disneyland Paris ook een gloednieuwe Pixar show in het Walt Disney Studios Park en de nieuwe Avengers: Power the Night drone show bij de Tower of Terror.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2023 en 2024

Profiteer van onze speciale aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Disneyland Paris brengt LP van Euro Disney uit met muziek album voor de 30e verjaardag
27/01/2023
Bekijk het nieuwe 'Euro Disney' album van Disneyland Paris op LP met muziek uit de parken[...] Lees meer
Avengers: Power the Night drone show in Disneyland Paris met superhelden bij de Tower of Terror
10/01/2023
Disneyland Paris presenteert de nieuwe Avengers: Power the Night drone show tijdens de Grote Finale van de 30e verjaardag[...] Lees meer
Villages Nature Paris gaat uitbreiden met nieuwe huisjes en wildwaterbaan bij Disneyland Paris
24/12/2022
Center Parcs bouwt extra huisjes en een nieuwe wildwaterbaan voor Villages Nature Paris bij Disneyland Paris[...] Lees meer
Grote Finale van de 30e verjaardag van Disneyland Paris met nieuwe Pixar show in 2023
23/12/2022
Vier de Grote Finale van de 30e verjaardag in Disneyland Paris met nieuwe Pixar show in het Studios Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen