Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Disney Dreams keert terug in Disneyland Paris tijdens de Grote Finale van de 30e verjaardag
Openingstijden vandaag
Zaterdag 24 februari 2024
Disneyland Park
09:30 tot 22:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Disney Dreams keert terug in Disneyland Paris tijdens de Grote Finale van de 30e verjaardag
10/01/2023

Disney Dreams keert terug in Disneyland Paris tijdens de Grote Finale van de 30e verjaardag

Vanaf 12 april 2023 keert de populaire Disney Dreams avondshow terug in Disneyland Paris met dagelijks vuurwerk bij het kasteel. De terugkeer is onderdeel van de Grote Finale van de 30e verjaardag.


Disney Dreams vervangt Disney Illuminations in het Disneyland Park

In 2012 werd Disney Dreams officieel gelanceerd tijdens de viering van de 20e verjaardag van Disneyland Paris en zou meteen een publiekslieveling worden. Voor het eerst combineerde een avondshow projecties met fonteinen, lasers, waterschermen en vuurwerk. Voor de 25e verjaardag werd de show vervangen door Disney Illuminations. Vanaf 12 april 2023 keert de orriginele Dreams show weer terug.

Speciaal voor de Grote Finale van de 30e verjaardag zal de show worden vernieuwd met LED vrlichting op de torentjes van het kasteel en nieuwe energiezuinige laser projectoren voor de projecties.


Avengers drone show in het Walt Disney Studios Park

Naast de terugkeer van Disney Dreams presenteert Disneyland Paris ook een gloednieuwe Pixar show in het Walt Disney Studios Park en de nieuwe Avengers: Power the Night drone show bij de Tower of Terror.


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2024 en 2025

Profiteer van onze speciale Disneyland Paris aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuw partner hotel Ki Space Hotel & Spa bij Disneyland Paris met 4-sterren in Val d'Europe
21/02/2024
Ontdek het nieuwe partner hotel Ki Space Hotel & Spa in Disneyland Paris met luxe kamers en wellness faciliteiten[...] Lees meer
FOTO'S, VIDEO: Opening van het Disneyland Hotel in Disneyland Paris met rondleiding
24/01/2024
Bekijk de eerste foto's en video's van het vernieuwde Disneyland Hotel in Disneyland Paris[...] Lees meer
Mobile Check-in voor verblijfsgasten van Disneyland Paris met digitale Magic Pass in de app
18/01/2024
Ontdek de nieuwe Mobile Check-in service voor gasten van de Disney hotels in Disneyland Paris met een digitale Magic Pass[...] Lees meer
Nieuwe 'PARIS' merchandise in Disneyland Paris met 130 unieke en exclusieve artikelen
08/01/2024
Bekijk de nieuwe 'PARIS' merchandise lijn met 130 nieuwe artikelen in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen