Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Nieuwe show 'Together - A Pixar Musical Adventure' in Disneyland Paris voor de 30e verjaardag
Openingstijden vandaag
Maandag 17 juni 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Nieuwe show 'Together - A Pixar Musical Adventure' in Disneyland Paris voor de 30e verjaardag
11/09/2022

Nieuwe show 'Together - A Pixar Musical Adventure' in Disneyland Paris voor de 30e verjaardag

Als onderdeel van de 30e verjaardag van Disneyland Paris krijgt het Walt Disney Studios Park vanaf 15 juli 2023 een nieuwe Pixar Broadway show genaamd 'Together - A Pixar Muscial Adventure'. De show zal te zien zijn in een compleet vernieuwd Studio Theater met reguliere én gegarandeerde toegang.


Pixar show in het Walt Disney Studios Park

In de zomer van 2023 presenteert Disneyland Paris de nieuwe show 'Together - A Pixar Musical Adventure' (voorheen bekend onder 'Pixar: We Belong Together') in het Walt Disney Studios Park. De 30 minuten durende Broadway show wordt bijgestaan door live muzikanten en bestaat uit 5 scenes met verschillende Pixar films als thema.

De show zal te zien zijn in een compleet vernieuwd Studio Theater dat momenteel wordt gebruikt voor ontmoetingen met Disney figuren. In de show zullen vele figuren uit bekende Pixar films te zien zijn, waaronder voor het eerst karakters uit Monsters & Co.

Op 8 juli 2023 vindt de officiele pers opening plaats. De show zal vervolgens vanaf 15 juli 2023 dagelijks te zien zijn voor alle bezoekers, net als Mickey and the Magician in het Animagique Theater en The Lion King: Rhythms of the Pride Lands in het Frontierland Theater.

Previews voor jaarkaarthouders: Magic Plus en Infinity jaarkaarthouders krijgen op 13 & 14 juli 2023 de mogelijkheid om de show als eerste te zien. Reserveer je plek via het online jaarkaarten platform. Een park reservering is op die dag niet nodig als je een plek voor de show hebt gereserveerd.


Gegarandeerde toegang

De show is zoals gewoonlijk vrij toegankelijk voor alle bezoekers totdat de capaciteit van het theater is bereikt. Daarnaast is het mogelijk om vaste plaatsen voor €15 per persoon te reserveren via Disney Premier Access met gegarandeerde toegang.

Bestel de tickets eenvoudig op voorhand online zodat je zeker bent van een zitplaats voor deze fantastische Broadway show (selecteer 'Belevenissen / Speciale evenementen' in het reserveringssysteem):

De Disney Premier Access service is tevens beschikbaar bij popualire attracties in beide parken. Klik hier voor meer informatie over de opvolger van de Disney FastPass service.


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2024 en 2025

Profiteer van onze speciale Disneyland Paris aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
De inwoners van Main Street keren terug in Disneyland Paris als streetmosphere
17/06/2024
Ontmoet de inwoners van Main Street, U.S.A. in Disneyland Paris als test voor streetmosphere entertainment[...] Lees meer
Indiase gerechten in Disneyland Paris bij Colonel Hathi's Outpost met o.a. kipcurry pizza's
12/06/2024
De eerste Indiase gerechten van Disneyland Paris zijn verkrijgbaar bij Colonel Hathi's Outpost met een nieuw menu[...] Lees meer
Figuren uit Pixar's Inside Out komen naar Disneyland Paris, zoals Joy, Sadness en Anger
09/06/2024
Joy, Sadness en Anger uit Pixar's Inside Out komen naar Disneyland Paris als onderdeel van en show of meet & greet[...] Lees meer
Nieuwe Disneyland Paris posters in samenwerking met Marcel Travel Posters nu verkrijgbaar
05/06/2024
Bekijk de nieuwe Marcel Travel Posters van Disneyland Paris met iconische gebouwen uit de Disney parken[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen