Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Mickey and the Magician keert terug in Disneyland Paris tijdens de 30e verjaardag
Openingstijden vandaag
Vrijdag 09 december 2022
Disneyland Park
09:30 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 19:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Mickey and the Magician keert terug in Disneyland Paris tijdens de 30e verjaardag
12/01/2022
Mickey and the Magician keert terug in Disneyland Paris tijdens de 30e verjaardag

De populaire show Mickey and the Magician keert vanaf 23 april 2022 terug in Disneyland Paris. De Broadway-achtige productie in het Animagique Theater was eerder al tijdens bepaalde periodes te zien, maar zal nu ook onderdeel zijn van het entertainment tijdens de 30e verjaardag met regulier én gegarandeerde toegang.


Mickey and the Magician in Disneyland Paris

Tijdens de zomer van 2016 beleefde de show haar officiële première en werd direct een hit onder bezoekers. Mickey and the Magician volgde Animagique op in het Walt Disney Studios Park en combineert Broadway scenes van o.a. Aladdin, Beauty and the Beast en Frozen met goochel technieken en een pratende Mickey. Het Animagique Theater wordt momenteel voorbereid met repetities van de cast. De show heropent vanaf 23 april 2022 met nieuwe choreografieën en effecten.

Let op: De show zal van 9 januari t/m 24 februari 2023 niet te zien zijn in verband met regulier onderhoud en repetities van de nieuwe cast.


Gegarandeerde toegang

De show is zoals gewoonlijk vrij toegankelijk voor alle bezoekers totdat de capaciteit van het theater is bereikt. Daarnaast is het mogelijk om vaste plaatsen voor €15 per persoon te reserveren via Disney Premier Access met gegarandeerde toegang.

Bestel de tickets eenvoudig op voorhand online zodat je zeker bent van een zitplaats voor deze fantastische Broadway show (selecteer 'Belevenissen / Speciale evenementen' in het reserveringssysteem):

De Disney Premier Access service is tevens beschikbaar bij popualire attracties in beide parken. Klik hier voor meer informatie over de opvolger van de Disney FastPass service.


Nog meer terugkerende shows en parades

Zo vlak voor de start van de 30e verjaardag van Disneyland Paris keren vele populaire shows en parades terug in de parken, zoals Disney Stars on Parade, Disney Illuminations, Frozen: A Musical Invitation en The Lion King: Rhythms of the Pride Lands.


30e verjaardag van Disneyland Paris

Vanaf 6 maart 2022 viert Disneyland Paris haar 30e verjaardag met nieuwe shows, belevenissen en attracties. Ontdek o.a. een gloednieuwe show op Central Plaza, Disney figuren in feestelijke outfits en twee nieuwe attracties in het Walt Disney Studios Park (zomer 2022).


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2022 en 2023

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2022 en 2023.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe prijzen voor restaurants in Disneyland Paris met tafelservice, buffet en counterservice
29/11/2022
Disneyland Paris verhoogt prijzen van restaurants in de parken en hotels en wijzigt de menu's in counterservice locaties[...] Lees meer
Cyber Monday shopDisney: 2e artikel voor de HALVE prijs op veel Disney merchandise
28/11/2022
Ontvang het 2e artikel voor de halve prijs op merchandise uit de Disney Store tijdens de Cyber Monday uitverkoop[...] Lees meer
BREAKING: Bob Iger vervangt Bob Chapek als CEO van The Walt Disney Company en keert terug
25/11/2022
Disney kondigt het ontslag aan van Bob Chapek en de terugkeer van Bob Iger als zijn vervanger[...] Lees meer
Pizzeria Bella Notte in Disneyland Paris krijgt Luca thema na upgrade en uitbreiding
15/11/2022
Bekijk de nieuwe Luca uitbreiding en upgrade van Pizzeria Bella Notte in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen