Mickey and the Magician keert terug in Disneyland Paris tijdens de 30e verjaardag
12/01/2022
Mickey and the Magician keert terug in Disneyland Paris tijdens de 30e verjaardag

De populaire show Mickey and the Magician keert binnenkort terug in Disneyland Paris. De Broadway-achtige productie in het Animagique Theater was eerder al tijdens bepaalde periodes te zien, maar zal nu ook onderdeel zijn van het entertainment tijdens de 30e verjaardag.


Mickey and the Magician in Disneyland Paris

Tijdens de zomer van 2016 beleefde de show haar officiële première en werd direct een hit onder bezoekers. Mickey and the Magician volgde Animagique op in het Walt Disney Studios Park en combineert Broadway scenes van o.a. Aladdin, Beauty and the Beast en Frozen met goochel technieken en een pratende Mickey. Het Animagique Theater wordt momenteel voorbereid met repetities van de cast. De show heropent medio voorjaar 2022.


Nog meer terugkerende shows en parades

Zo vlak voor de start van de 30e verjaardag van Disneyland Paris keren vele populaire shows en parades terug in de parken, zoals Disney Stars on Parade, Disney Illuminations, Frozen: A Musical Invitation en The Lion King: Rhythms of the Pride Lands.


30e verjaardag van Disneyland Paris

Vanaf 6 maart 2022 viert Disneyland Paris haar 30e verjaardag met nieuwe shows, belevenissen en attracties. Ontdek o.a. een gloednieuwe show op Central Plaza, Disney figuren in feestelijke outfits en twee nieuwe attracties in het Walt Disney Studios Park (zomer 2022).


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2022 en 2023

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2022 en 2023.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe looks voor Toy Story figuren tijdens 30e verjaardag van Disneyland Paris
11/01/2022
Bekijk de nieuwe versies van Woody, Jessy en Buzz Lightyear in Disneyland Paris[...] Lees meer
Marvel LEGO Spider-Man Daily Bugle kantoor bouwpakket met 4 verdiepingen - 76178
04/01/2022
Nieuw LEGO Marvel Daily Bugle bouwpakket met figuren uit de Spider-Man films[...] Lees meer
Unieke shows en grote parade tijdens Oudejaarsavond 2021 in Disneyland Paris
01/01/2022
Speciaal entertainment tijdens de vrij toegankelijke New Years Eve Party 2021 in Disneyland Paris[...] Lees meer
Disneyland Paris blijft open met entertainment ondanks strengere Franse maatregelen
28/12/2021
Ondanks nieuwe Franse maatregelen blijft Disneyland Paris gewoon open met entertainment[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen