Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Mickey and the Magician keert terug in Disneyland Paris tijdens de 30e verjaardag
Openingstijden vandaag
Donderdag 30 november 2023
Disneyland Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Mickey and the Magician keert terug in Disneyland Paris tijdens de 30e verjaardag
12/01/2022

Mickey and the Magician keert terug in Disneyland Paris tijdens de 30e verjaardag

De populaire show Mickey and the Magician keert vanaf 23 april 2022 (met uitzondering van 9 januari t/m 24 februari 2023) terug in Disneyland Paris. De Broadway-achtige productie in het Animagique Theater was eerder al tijdens bepaalde periodes te zien, maar zal nu ook onderdeel zijn van het entertainment tijdens de 30e verjaardag met regulier én gegarandeerde toegang.


Mickey and the Magician in Disneyland Paris

Tijdens de zomer van 2016 beleefde de show haar officiële première en werd direct een hit onder bezoekers. Mickey and the Magician volgde Animagique op in het Walt Disney Studios Park en combineert Broadway scenes van o.a. Aladdin, Beauty and the Beast en Frozen met goochel technieken en een pratende Mickey. Het Animagique Theater wordt momenteel voorbereid met repetities van de cast. De show heropent vanaf 23 april 2022 met nieuwe choreografieën en effecten.

Let op: De show zal van 9 januari t/m 24 februari 2023 niet te zien zijn in verband met regulier onderhoud en repetities van de nieuwe cast.


Gegarandeerde toegang

De show is zoals gewoonlijk vrij toegankelijk voor alle bezoekers totdat de capaciteit van het theater is bereikt. Daarnaast is het mogelijk om vaste plaatsen voor €15 per persoon te reserveren via Disney Premier Access met gegarandeerde toegang.

Bestel de tickets eenvoudig op voorhand online zodat je zeker bent van een zitplaats voor deze fantastische Broadway show (selecteer 'Belevenissen / Speciale evenementen' in het reserveringssysteem):

De Disney Premier Access service is tevens beschikbaar bij popualire attracties in beide parken. Klik hier voor meer informatie over de opvolger van de Disney FastPass service.


Nog meer terugkerende shows en parades

Zo vlak voor de start van de 30e verjaardag van Disneyland Paris keren vele populaire shows en parades terug in de parken, zoals Disney Stars on Parade, Disney Illuminations, Frozen: A Musical Invitation en The Lion King: Rhythms of the Pride Lands.


30e verjaardag van Disneyland Paris

Vanaf 6 maart 2022 viert Disneyland Paris haar 30e verjaardag met nieuwe shows, belevenissen en attracties. Ontdek o.a. een gloednieuwe show op Central Plaza, Disney figuren in feestelijke outfits en twee nieuwe attracties in het Walt Disney Studios Park (zomer 2022).


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2023 en 2024

Profiteer van onze speciale aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Family & Friends Tickets vanaf €41 voor Disneyland Pass jaarkaarthouders keren terug in 2024
30/11/2023
De Privilege Tickets voor jaarkaarthouders in Disneyland Paris keren terug met Family & Friends Tickets[...] Lees meer
Christmas Gift Box in de Disney hotels van Disneyland Paris met merchandise en cadeau's
15/11/2023
Bekijk de speciale Chistmas Gift Box die je kunt bestellen in de Disney hotels van Disneyland Paris[...] Lees meer
Frozen parade in Disneyland Paris met Anna, Elsa, Olaf en Kristoff voor de 10e verjaardag
14/11/2023
Ontdek de nieuwe Frozen parade in Disneyland Paris ter ere van de 10e verjaardag van de film[...] Lees meer
A Million Splashes of Colour dagshow in Disneyland Paris met Disney figuren, parade en showstop
30/10/2023
Ontdek de nieuwe A Million Splashes of Colour dagshow tijdens Disney Symphony of Colors met parade en showstop bij het kasteel in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen