Disneyland Paris    |    Nieuws    |    'Mickey and the Magician' show vanaf juli 2016 dagelijks in het Walt Disney Studios Park
Openingstijden vandaag
Zaterdag 20 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
'Mickey and the Magician' show vanaf juli 2016 dagelijks in het Walt Disney Studios Park
05/01/2016

'Mickey and the Magician' show vanaf juli 2016 dagelijks in het Walt Disney Studios Park

Vanaf 2 juli 2016 is er een gloednieuwe show te zien in het Walt Disney Studios Park met o.a. bekende figuren uit de Disney films Aladdin, Cinderella, Frozen, The Lion King en Beauty and the Beast. 'Mickey and the Magician' is exclusief voor Disneyland Parijs ontwikkeld en zal een vaste plaats krijgen in Studio 3, ter vervanging van Animagique.


De show wordt geopend door Mickey, die de taak heeft gekregen om het atelier van een grote tovenaar op te ruimen. Mickey droomt er van om ooit zelf een grote tovernaar te worden en neemt ons mee op avontuur dat bol staat van de magie. Tijdens zijn droom verschijnen diverse iconische Disney figuren ten tonele, zoals Genie uit Aladdin, Cinderella en haar Fairy Godmother, Elsa uit Frozen, Lumière uit Beauty and the Beast en Rafiki uit The Lion King.

'Mickey and the Magician' zal te zien zijn in Studio 3, dat voor de gelegenhgeid wordt omgedoopt tot 'Animagique Theater' als ode aan de voormalige Animagique show. De show wordt tweetalig (Frans en Engels), duurt 28 minuten en zal 5 keer per dag worden opgevoerd (showtijden: 10:30 - 11:35 - 12:40 - 15:10 - 16:15 uur). Diverse nieuwe technieken zullen worden gebruikt om de show tot leven te brengen, zoals special effects, geïntegreerde videoschermen en 'Talking Mickey' in zijn nieuwe look uit Shanghai Disneyland waarbij zijn mond en ogen bewegen tijdens het spreken.

De show wordt zo ontworpen dat er in de toekomst tevens speciale versies tijdens de themaseizoenen opgevoerd kunnen worden. Denk hierbij aan aparte shows tijdens Halloween en het kerstseizoen. Bekijk de complete show tijdens de première op 2 juli 2016:


Dit jaar staan nog meer nieuwe shows op het programma in Disneyland Parijs. Naast 'Mickey and the Magician', is er vanaf februari een nieuwe productie te zien in het Disneyland Park: 'The Forest of Enchantment: A Disney Musical Adventure'. Deze interactieve show met o.a. bekende figuren uit de Disney films Brave, Rapunzel, Tarzan, The Jungle Book en Pocahontas is seizoensgebonden en wordt dagelijks vertoond in het Chaparrel Theater in Frontierland.

Verder heeft Disney nog meer verrassingen in petto met o.a. een nieuwe dinnershow in The Lucky Nugget Saloon in de vorm van een exclusieve poppenshow genaamd 'The Gold Rush Gang Follies'. Deze nieuwe show zal dagelijks in dit unieke restaurant te zien zijn met 3 verschillende versies, bestaande uit o.a. Mickey, Minnie, Goofy, Donald, Daisy, Woody en Jessy met begeleidende zangers en live muziek.

Mickey and the Magician wordt de opvolger van Animagique, die op 31 januari 2016 als laatste werd opgevoerd na 14 jaar trouwe dienst in het Walt Disney Studios Park. Bekijk de finale van de allerlaatste show met uitzinnige fans:

De première van 'Mickey and the Magician' valt samen met het populaire zomerseizoen Frozen Summer Fun (dit jaar van 4 juni t/m 18 september), waarbij alle bekende figuren uit Frozen te zien zijn tijdens de Frozen Sing-along show, Anna en Elsa dagelijks een ritje maken in hun koninklijke koets en de spectaculaire avondshow Disney Dreams! een speciale Frozen scene krijgt.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Disney Adventure World wordt de nieuwe naam van het Studios Park in Disneyland Paris
12/04/2024
Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris wordt Disney Adventure World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen