Disneyland Paris    |    Seizoenen & Entertainment   |   Seizoenen    |    Frozen Summer Fun
Openingstijden vandaag
Zaterdag 23 september 2023
Disneyland Park
09:30 tot 22:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Frozen Summer Fun

Frozen Summer Fun

Ontdek een ijsachtige leuk zomerseizoen met je favoriete figuren uit Frozen tijdens Frozen Summer Fun (inmiddels vervangen door The Lion King & Jungle Festival). Zing mee met Anna, Elsa, Olaf en Kristoff tijdens de Frozen Sing-along show, proef heerlijke lekkernijen uit Arendelle en laat je betoveren door de Frozen scene in de Disney Dreams! avondshow. De zomer in Disneyland Parijs bezorgt je kippenvel!


Frozen Sing-along show

Cottonwood Creek Ranch in het Disneyland Park is de thuishaven voor het Frozen entertainment. Hier ontdek je de Frozen Sing-along show in het Chaparral Theater met gigantische videoschermen, een ijzig decor en special effects. Even verderop ligt de Arendelle Marketplace met heerlijke lekkernijen uit de film, Frozen merchandise, een meet & greet locatie met beelden van Olaf en Sven en de mogelijkheid om kleine prinsesjes om te toveren tot Anna of Elsa in de Royal Couturier.

De interactieve Frozen Sing-along show wordt 6 tot 12 keer per dag opgevoerd in twee verschillende talen (Frans of Engels) en vertelt het verhaal van Anna, die graag iets speciaals wilt doen voor Elsa tijdens het winterfestival. Het opgetrommelde koor is helaas vast komen te zitten in de sneeuw en daardoor roepen de inwoners van Arendelle de hulp in van het publiek.

Zing mee met ‘Do You Want To Build A Snow Man, ‘Love Is An Open Door’ en ‘In Summer’. Anna, Elsa, Olaf en Kirstoff zijn allemaal live te zien tijdens de grote ‘Let It Go’ finale, waarbij het zelfs sneeuwt in het theater.


Parades

De populaire zusjes zijn daarnaast iedere dag te zien in hun koninklijke koets door het Disneyland Park. De authentieke koets wordt voortgetrokken door echte paarden en bestuurd door de hofhouding van Arendelle. Bezoekers langs de paraderoute worden getrakteerd op hoog bezoek en kunnen zo hun idolen van dichtbij zien.

Ook tijdens de grote parade door het Disneyland Park zijn Anna & Elsa dagelijks te zien. De koninklijke dames hebben een eigen wagen in de vorm van het schitterende ijspaleis van Elsa. De grappige sneeuwpop Olaf doet ook vrolijk mee.

Disney Magic! on Parade is dagelijks te zien in het Disneyland Park en bevat prachtige wagens en vele Disney figuren die dansen op de vrolijke klanken van 'Magic Everywhere!'. Deze bonte stoet wordt afgesloten door de mooie Fantasia wagen van Mickey, Minnie, Goofy, Donald, Pluto, Knabbel, Babbel, Duffy én Tinker Bell.

Disney Magic! on Parade


Ontmoet de Disney figuren

Ontmoet extra veel Disney figuren tijdens de zomer op diverse locaties in beide parken. De klassieke figuren zijn onder andere te zien in Main Street, U.S.A., de figuren uit The Lion King, The Jungle Book, Peter Pan en Aladdin in Adventureland, de prinsessen Merida (uit Brave) en Tiana (uit The Princess and the Frog) in Frontierland en de figuren uit Alice in Wonderland in Fantasyland.

In het Walt Disney Studios Park lopen onder andere figuren in hun Hollywood kostuums rond op La Place des Frères Lumières, zijn Mickey en Buzz Lightyear te zien bij Toon Plaza en kun je op bezoek bij Spider-Man in Disney Blockbuster Café.


Disney Dreams!

Als kers op de ijstaart wordt de spectaculaire avondshow Disney Dreams! uitgebreid met een speciale Frozen scene (ter vervanging van de Brave scene). Elsa verandert het kasteel in een prachtig ijspaleis en zingt ondertussen haar lijflied ‘Let It Go’ vol special effects en vuurwerk. Meerdere malen per dag dansen de fonteinen bij het kasteel spontaan op de instrumentale muziek uit Frozen.

De avondshow bij het kasteel is iedere dag te zien en heeft het allemaal: muziek, projecties, fonteinen, speciale effecten, vuur, lasers en vuurwerk. Dreams is de ideale afsluiter van een magische dag in de parken van Disneyland Parijs.

Disney Dreams!


Prijzen & Boeken

Ontdek de prijzen voor een voordelig verblijf (hotel + tickets) via alle aanbiedingen met de laagste prijsgarantiegratis annuleren, géén boekingskosten én betalen in termijnen. Klik op 'Ontdek prijzen', kies daarna voor 'Een verblijf boeken' en vul vervolgens de samenstelling van je reisgezelschap in om de prijzen te bekijken. 


Aanbiedingen

Beleef Frozen Summer Fun en boek een magisch verblijf met voordeel in Disneyland Parijs. Bekijk in één oogopslag welke aanbiedingen beschikbaar zijn in de periode dat je van plan bent een bezoek te brengen aan de magie. Bekijk de voorwaarden, bereken je prijs en boek direct een voordelig verblijf in Disneyland Parijs.

Vroegboekvoordeel 2023/2024 met GRATIS annuleren
Vroegboekvoordeel 2023/2024 met GRATIS annuleren

Ontvang extra voordeel op een verblijf in Disneyland Paris met kosteloos annuleren voor aankomsten van 1 september 2023 t/m 31 maart 2025

Herfst & Wintervoordeel 2023/2024 met GRATIS annuleren
Herfst & Wintervoordeel 2023/2024 met GRATIS annuleren

Ontvang extra voordeel op een verblijf in Disneyland Paris met kosteloos annuleren voor aankomsten van 1 september 2023 t/m 27 maart 2024

Handig: Laagste Prijs Kalender voor het goedkoopste verblijf
Handig: Laagste Prijs Kalender voor het goedkoopste verblijf

Bekijk onze laagste prijs kalender met de goedkoopste verblijven in Disneyland Paris voor alle aankomsten in 2023, 2024 en 2025

Openingsaanbieding Avengers Campus met GRATIS annuleren
Openingsaanbieding Avengers Campus met GRATIS annuleren

Vier de opening van Avengers Campus en ontvang extra voordeel op een verblijf in Disneyland Paris met kosteloos annuleren voor aankomsten van 20 juli 2022 t/m 30 september 2023

Villages Nature: Tot 36% korting met GRATIS omboeken
Villages Nature: Tot 36% korting met GRATIS omboeken

Ontvang tot 36% korting op een verblijf in Villages Nature bij Disneyland Paris met kosteloos omboeken voor aankomsten van 1 september 2023 t/m 2 september 2024

Disney's Magische Vuurwerk Festival 2023 vanaf €175
Disney's Magische Vuurwerk Festival 2023 vanaf €175

Geniet van Disney's Magische Vuurwerk Festival in Disneyland Paris vanaf €175 per persoon tijdens 3-daags verblijf met aankomst op 5 of 7 november 2023

Disney's Magische Vuurwerk Festival 2024 vanaf €175
Disney's Magische Vuurwerk Festival 2024 vanaf €175

Geniet van Disney's Magische Vuurwerk Festival in Disneyland Paris vanaf €175 per persoon tijdens 3-daags verblijf met aankomst op 16, 21 of 23 januari 2024

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen