Disneyland Paris    |    Seizoenen & Entertainment   |   Entertainment    |    Shows
Openingstijden vandaag
Maandag 15 juli 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Mickey and the Magician

Mickey and the Magician

Als tovenaarsleerling wilt Mickey het liefst in de voetsporen treden van de grote magiërs ter wereld. Tijdens Mickey and the Magician leert hij goochel trucs van onder andere Fairy Godmother (Cinderella), Genie (Aladdin), Elsa (Frozen), Lumière (Beauty and the Beast) en Rafiki (The Lion King). De show bevat de laatste nieuwe theater technieken en special effects met live zangers en een unieke soundtrack.


Show

De tweetalige show speelt zich af in een tovernaars atelier. Het theater van Studio 3 (voormalige Animagique) is vernieuwd om nieuwe special effects te kunnen tonen met o.a. videoprojecties en bewegend decor. Mickey is te zien in zijn nieuwe 'pratende' look uit Shanghai Disneyland en neemt ons mee op een reis door diverse Disney klassiekers. De populaire show keert in 2022 terug als onderdeel van de 30e verjaardag van Disneyland Paris.

De show begint in het tovenaars atelier waar Mickey de opdracht heeft om alles te poetsen. Uiteraard kan hij het niet laten om op onderzoek uit te gaan en gebruikt een pratende hoed om de beste magiërs ter wereld op te roepen. Als eerste verschijnt Fairy Godmother ten tonele en met een 'Bibbidi Bobbidi Boo' tovert ze Cinderella tevoorschijn in een prachige gouden koets.

Vervolgens is het tijd voor een muzikaal diner met Lumière uit Beauty and the Beast. Het podium verandert in een balzaal waar Belle en haar beest een romantische dans maken.

Rafiki neemt Mickey vervolgens maar naar de Afrikaanse savanne tijdens The Lion King scene en Genie uit Aladdin zet de boel op een z'n kop als hij uit z'n lamp wordt bevrijdt.

De mooiste transformatie is die van koningin Elsa uit Frozen met een magische kostuum switch live op het podium. Tijdens de finale komen alle Disney figuren nog eens naar voren.

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen