Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Avengers: Power the Night drone show in Disneyland Paris met superhelden bij de Tower of Terror
Openingstijden vandaag
Zondag 25 februari 2024
Disneyland Park
09:30 tot 22:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Avengers: Power the Night drone show in Disneyland Paris met superhelden bij de Tower of Terror
10/01/2023

Avengers: Power the Night drone show in Disneyland Paris met superhelden bij de Tower of Terror

Van 1 september t/m 5 november 2023 en van 2 december 2023 t/m 7 januari 2024 presenteert Disneyland Paris de nieuwe Avengers: Power the Night avondshow in het Walt Disney Studios Park met drones, projecties en vuurwerk bij de Tower of Terror ter ere van de Grote Finale van de 30e verjaardag, het Halloween Festival en Disney's Betoverende Kerst.


Avengers drone show in het Walt Disney Studios Park

Maar liefst 500 drones zullen onderdeel zijn van de nieuwe Avengers: Power the Night show bij de Tower of Terror in het Walt Disney Studios Park. Tijdens de show met projecties, lasers en vuurwerk zullen al je favoriete Marvel superhelden te zien zijn, waaronder Captain America, Captain Marvel, Scarlet Witch en voor het eerst in Disneyland Paris: Shang-Chi.


Nieuwe versie van de show met Iron Man en Groot

Vanaf 1 september 2023 is de avondshow in een vernieuwde versie te zien met o.a. nieuwe drone choreografiën, nieuwe projecties en nieuw vuurwerk. Zo zie je o.a. de Quinjet, Iron Man en Groot in de lucht. Bekijk de nieuwe versie:


Achter de schermen bij de show

Speciaal voor de show is een nieuwe soundtrack opgenomen met 70 muzikanten in de iconische Abbey Road Studios in Londen. Avengers: Power the Night gaat daarnaast als eerste de nieuwe energiezuinige laser projectoren gebruiken voor de projecties op de Tower of Terror. In het Disneyland Park keert de populaire Disney Dreams avondshow terug als onderdeel van de Grote Finale van de 30e verjaardag.

Neem een kijkje achter de schermen bij de ontwikkeling van deze spectaculaire drone show waar 30 Cast Members aan mee hebben gewerkt:


Disney D-Light drone show in het Disneyland Park

Naast de nieuwe Avengers drone show, blijft ook de Disney D-Light drone show in het Disneyland Park t/m 30 september 2023 dagelijks te zien. Tijdens de show vliegen 200 drones rondom het kasteel in de vorm van het '30' logo en Mickey oren.


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2024 en 2025

Profiteer van onze speciale Disneyland Paris aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuw partner hotel Ki Space Hotel & Spa bij Disneyland Paris met 4-sterren in Val d'Europe
21/02/2024
Ontdek het nieuwe partner hotel Ki Space Hotel & Spa in Disneyland Paris met luxe kamers en wellness faciliteiten[...] Lees meer
FOTO'S, VIDEO: Opening van het Disneyland Hotel in Disneyland Paris met rondleiding
24/01/2024
Bekijk de eerste foto's en video's van het vernieuwde Disneyland Hotel in Disneyland Paris[...] Lees meer
Mobile Check-in voor verblijfsgasten van Disneyland Paris met digitale Magic Pass in de app
18/01/2024
Ontdek de nieuwe Mobile Check-in service voor gasten van de Disney hotels in Disneyland Paris met een digitale Magic Pass[...] Lees meer
Nieuwe 'PARIS' merchandise in Disneyland Paris met 130 unieke en exclusieve artikelen
08/01/2024
Bekijk de nieuwe 'PARIS' merchandise lijn met 130 nieuwe artikelen in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen