Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Avengers: Power the Night drone show in Disneyland Paris met superhelden bij de Tower of Terror
Openingstijden vandaag
Vrijdag 27 januari 2023
Disneyland Park
09:30 tot 19:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 19:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Avengers: Power the Night drone show in Disneyland Paris met superhelden bij de Tower of Terror
10/01/2023
Avengers: Power the Night drone show in Disneyland Paris met superhelden bij de Tower of Terror

Van 28 januari t/m 8 mei 2023 presenteert Disneyland Paris de nieuwe Avengers: Power the Night avondshow in het Walt Disney Studios Park met drones, projecties en vuurwerk bij de Tower of Terror ter ere van de Grote Finale van de 30e verjaardag.


Avengers drone show in het Walt Disney Studios Park

Maar liefst 500 drones zullen onderdeel zijn van de nieuwe Avengers: Power the Night show bij de Tower of Terror in het Walt Disney Studios Park. Tijdens de show met projecties, lasers en vuurwerk zullen al je favoriete Marvel superhelden te zien zijn, waaronder Captain America, Captain Marvel, Scarlet Witch en voor het eerst in Disneyland Paris: Shang-Chi.

Speciaal voor de show is een nieuwe soundtrack opgenomen met 70 muzikanten in de iconische Abbey Road Studios in Londen. Avengers: Power the Night gaat daarnaast als eerste de nieuwe energiezuinige laser projectoren gebruiken voor de projecties op de Tower of Terror. In het Disneyland Park keert de populaire Disney Dreams avondshow terug als onderdeel van de Grote Finale van de 30e verjaardag.

Belangrijk: De show is niet te zien op 8, 15, 17 en 27 maart en 22 april 2023.


Disney D-Light drone show in het Disneyland Park

Naast de nieuwe Avengers drone show, blijft ook de Disney D-Light drone show in het Disneyland Park dagelijks te zien. Tijdens de show vliegen 200 drones rondom het kasteel in de vorm van het '30' logo en Mickey oren.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2023 en 2024

Profiteer van onze speciale aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Disneyland Paris brengt LP van Euro Disney uit met muziek album voor de 30e verjaardag
27/01/2023
Bekijk het nieuwe 'Euro Disney' album van Disneyland Paris op LP met muziek uit de parken[...] Lees meer
Disney Dreams keert terug in Disneyland Paris tijdens de Grote Finale van de 30e verjaardag
10/01/2023
De populaire Disney Dreams avondshow keert vanaf 12 april 2023 terug in Disneyland Paris tijdens de Grote Finale van de 30e verjaardag[...] Lees meer
Villages Nature Paris gaat uitbreiden met nieuwe huisjes en wildwaterbaan bij Disneyland Paris
24/12/2022
Center Parcs bouwt extra huisjes en een nieuwe wildwaterbaan voor Villages Nature Paris bij Disneyland Paris[...] Lees meer
Grote Finale van de 30e verjaardag van Disneyland Paris met nieuwe Pixar show in 2023
23/12/2022
Vier de Grote Finale van de 30e verjaardag in Disneyland Paris met nieuwe Pixar show in het Studios Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen