Disneyland Paris    |    Nieuws    |    FOTO'S, VIDEO: Dream and Shine Brighter show in Disneyland Paris met parade
Openingstijden vandaag
Zaterdag 28 januari 2023
Disneyland Park
09:30 tot 22:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
FOTO'S, VIDEO: Dream and Shine Brighter show in Disneyland Paris met parade
04/03/2022
FOTO'S, VIDEO: Dream and Shine Brighter show in Disneyland Paris met parade

Tijdens het persweekend voor de 30e verjaardag van Disneyland Paris werd de nieuwe 'Dream and Shine Brighter' show voor het eerst opgevoerd in het Disneyland Park met een parade, showstop, speciale effecten, vele Disney figuren en klein vuurwerk. De show is dagelijks te zien vanaf 6 maart 2022.


Dream and Shine Brighter in Disneyland Paris

Are you ready for the ride? Ontdek de eerste beelden van de nieuwe 'Dream and Shine Brighter' show die meerdere keren per dag te zien zal zijn in het Disneyland Park. Het eerste deel van de show is een parade met 4 wagens vanuit Town Square naar Central Plaza. Vervolgens is er een showstop met de Disney figuren op en rondom de podia van Central Plaza inclusief speciale effecten, zoals bubbels en klein vuurwerk.

Foto's: Bart Mertens. Video: DisneyGoofballs

Waar kun je nu het beste staan om Dream and Shine Brighter te zien? Dat ligt eraan waar je voorkeur naar uit gaat. Wil je het parade deel goed zien, ga dan op Main Street staan. De parade komt hier namelijk twee keer per show langs. Wil je vooral de showstop zien, ga dan in het midden van Central Plaza staan, tussen de podia. We raden aan om minimaal twee keer te gaan kijken om van alles te kunnen genieten.


30e verjaardag van Disneyland Paris

Vier 30 jaar Disney magie in Disneyland Paris met nieuwe beleveningen, shows, decoratie en Disney figuren in speciale outfits. In het Disneyland Park is al het nieuwe entertainment vanaf 6 maart 2022 te zien en in het Walt Disney Studios Park opent in de zomer van 2022 het gloednieuwe Avengers Campus gebied met twee nieuwe attracties.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2023 en 2024

Profiteer van onze speciale aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Disneyland Paris brengt LP van Euro Disney uit met muziek album voor de 30e verjaardag
27/01/2023
Bekijk het nieuwe 'Euro Disney' album van Disneyland Paris op LP met muziek uit de parken[...] Lees meer
Avengers: Power the Night drone show in Disneyland Paris met superhelden bij de Tower of Terror
10/01/2023
Disneyland Paris presenteert de nieuwe Avengers: Power the Night drone show tijdens de Grote Finale van de 30e verjaardag[...] Lees meer
Disney Dreams keert terug in Disneyland Paris tijdens de Grote Finale van de 30e verjaardag
10/01/2023
De populaire Disney Dreams avondshow keert vanaf 12 april 2023 terug in Disneyland Paris tijdens de Grote Finale van de 30e verjaardag[...] Lees meer
Villages Nature Paris gaat uitbreiden met nieuwe huisjes en wildwaterbaan bij Disneyland Paris
24/12/2022
Center Parcs bouwt extra huisjes en een nieuwe wildwaterbaan voor Villages Nature Paris bij Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen