Disneyland Paris    |    Nieuws    |    FOTO'S, VIDEO: Dream and Shine Brighter show in Disneyland Paris met parade
Openingstijden vandaag
Zaterdag 23 september 2023
Disneyland Park
09:30 tot 22:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
FOTO'S, VIDEO: Dream and Shine Brighter show in Disneyland Paris met parade
04/03/2022
FOTO'S, VIDEO: Dream and Shine Brighter show in Disneyland Paris met parade

Tijdens het persweekend voor de 30e verjaardag van Disneyland Paris werd de nieuwe 'Dream and Shine Brighter' show voor het eerst opgevoerd in het Disneyland Park met een parade, showstop, speciale effecten, vele Disney figuren en klein vuurwerk. De show is dagelijks te zien vanaf 6 maart 2022.


Dream and Shine Brighter in Disneyland Paris

Are you ready for the ride? Ontdek de eerste beelden van de nieuwe 'Dream and Shine Brighter' show die meerdere keren per dag te zien zal zijn in het Disneyland Park. Het eerste deel van de show is een parade met 4 wagens vanuit Town Square naar Central Plaza. Vervolgens is er een showstop met de Disney figuren op en rondom de podia van Central Plaza inclusief speciale effecten, zoals bubbels en klein vuurwerk.

Foto's: Bart Mertens. Video: DisneyGoofballs

Waar kun je nu het beste staan om Dream and Shine Brighter te zien? Dat ligt eraan waar je voorkeur naar uit gaat. Wil je het parade deel goed zien, ga dan op Main Street staan. De parade komt hier namelijk twee keer per show langs. Wil je vooral de showstop zien, ga dan in het midden van Central Plaza staan, tussen de podia. We raden aan om minimaal twee keer te gaan kijken om van alles te kunnen genieten.


30e verjaardag van Disneyland Paris

Vier 30 jaar Disney magie in Disneyland Paris met nieuwe beleveningen, shows, decoratie en Disney figuren in speciale outfits. In het Disneyland Park is al het nieuwe entertainment vanaf 6 maart 2022 te zien en in het Walt Disney Studios Park opent in de zomer van 2022 het gloednieuwe Avengers Campus gebied met twee nieuwe attracties.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2023 en 2024

Profiteer van onze speciale aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Disneyland Hotel opent op 25 januari 2024 met nieuwe Royal kamers in Disneyland Paris
11/09/2023
Op 25 januari 2024 opent het Disneyland Hotel in Disneyland Paris met nieuwe Royal prinsessen kamers[...] Lees meer
Nieuwe attractie merchandise in Disneyland Paris met o.a. Big Thunder Mountain en Pirates
06/09/2023
Bekijk de nieuwe attracties merchandise in Disneyland Paris van Big Thunder Mountain, Pirates of the Caribbean, "it's a small world", Phantom Manor en Tower of Terror[...] Lees meer
Asha uit Disney's Wish en Mirabel uit Encanto komen naar Disneyland Paris voor een nieuwe show
28/08/2023
De prinsessen Asha (uit Wish) en Mirabel (uit Encanto) komen naar Disneyland Paris voor een nieuwe show[...] Lees meer
Alice in Wonderland stuntshow in het Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris
28/08/2023
Ontdek de nieuwe Alice in Wonderland show in de Stuntshow Arena van Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen