Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Italiaans restaurant Vapiano opent twee vestigingen in Disneyland Paris en Villages Nature
Openingstijden vandaag
Vrijdag 19 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Italiaans restaurant Vapiano opent twee vestigingen in Disneyland Paris en Villages Nature
19/05/2016

Italiaans restaurant Vapiano opent twee vestigingen in Disneyland Paris en Villages Nature

Eind 2016 opent Vapiano een nieuw Italiaans restaurant in Disney Village als aanvulling op de reeds bestaande eetgelegenheden. Het restaurant komt te liggen in het voormalige gebouw van NEX Game Arcade, schuin tegenover de parkeergarage van Disney Village, en krijgt een oppervlakte van 1000 m2. Vapiano staat bekend om hun verse pasta producten met een eigentijds interieur.


Vapiano in Disneyland Paris

Het eerste restaurant van de Duitse keten werd in 2002 in Hamburg geopend en sindsdien timmert het bedrijf hard aan de weg met uitbreidingen in heel Europa. Het restaurant in Disney Village wordt de derde locatie in Frankrijk. Het type maaltijden valt onder 'Fast Casual' en houdt in dat de snelle gerechten ter plaatse vers worden gemaakt onder het oog van de klant.

Vapiano in Disney Village opent vanaf 7 december 2016 en krijgt een natuurlijk ontworpen restaurant met een bar en lounge gedeelte in een atmosfeer uit de Mediterranee. Grote eiken tafels met karakteristieke lichte muren en olijfbomen vormen de identiteit van dit merk. De Amerikaanse hamburgerketen Five Guys opent in begin 2017 een nieuw restaurant in de naastgelegen locatie. Klik hier om het nieuwe menu (geldig vanaf oktober 2021) te downloaden.

Sinds oktober 2017 heeft Vapiano een tweede vestiging geopend in Disneyland Paris bij Villages Nature. Dit duurzame vakantieresort naast Disney's Davy Crockett Ranch heeft naast accommodaties tot 12 personen en het grootste waterpark van Europa ook een promenade met winkels en restaurants waar Vapiano één van is. Bekijk deze nieuwe locatie:

Foto's: Disneyland Paris bons plans


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Disney Adventure World wordt de nieuwe naam van het Studios Park in Disneyland Paris
12/04/2024
Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris wordt Disney Adventure World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen