Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Trouwen in Disneyland Paris met magische huwelijksceremonie bij het kasteel
Openingstijden vandaag
Vrijdag 19 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Trouwen in Disneyland Paris met magische huwelijksceremonie bij het kasteel
06/02/2017

Trouwen in Disneyland Paris met magische huwelijksceremonie bij het kasteel

Altijd al gedroomd van een 'fairytale wedding'? Vanaf voorjaar 2017 is het mogelijk om te trouwen in Disneyland Parijs met een huwelijksceremonie bij het kasteel in het Disneyland Park. In samenwerking met Disney's Fairy Tale Weddings zijn alle opties bespreekbaar met persoonlijk advies en begeleiding. 


Trouwen in Disneyland Paris

Eerder was het al mogelijk om officieel hulp te krijgen van Disney bij een huwelijksaanzoek in de parken, maar binnenkort kun je dus ook trouwen in Disneyland Parijs. Voor de daadwerkelijke huwelijksvoltrekking in de ochtend dienen beide personen minimaal 40 dagen officieel staatsburger te zijn van Frankrijk, maar de ceremonie in het park is voor iedereen beschikbaar. Op die manier kunnen ook internationale gasten profiteren van een bijzondere dag in het hart van de magie.


Arrangementen

Er zijn twee soorten pakketten beschikbaar: Romantic Wedding Collections en Royal Wedding Collections.

De 'Romantic' variant omvat een compleet arrangement op één van de volgende locaties: Disney's Newport Bay Club (met ceremonie onder het afdak bij Lake Disney), Disneyland Hotel (met ceremonie in Fantasia Gardens) of het Disneyland Park (met ceremonie op Central Plaza bij het kasteel).

De 'Royal' variant omvat een op maat gemaakt arrangement waarbij je zelf de locatie en indeling van de dag kunt kiezen in overleg met de experts van Disney's Fairy Tale Wedding. Zo zijn er mogelijkheden in het kasteel, bij Auberge de Cendrillon of aan boord de Molly Brown.


Aanzoek

Een aanzoek of trouwen was al mogelijk in de Amerikaanse Disney resorts. Walt Disney World heeft hier zelfs een speciaal paviljoen voor gebouwd waar alles geregeld kan worden en sinds kort kan er ook na sluitingstijd in Magic Kingdom een ceremonie worden gehouden. In Disneyland Resort in Californië is echter eenzelfde ochtend ceremonie als in Parijs mogelijk, zoals te zien in onderstaande video van Sydni en Johnny.

De mogelijkheden voor een officieel huwelijk voor alle bezoekers is vanaf voorjaar 2017 mogelijk via Disney's Fairy Tale Weddings door een mail te sturen naar dlp.weddings@disney.com. Prijzen en locaties kunnen hier worden aangevraagd en speciale wensen zijn bespreekbaar. Uiteraard kun je altijd zelf een aanzoek doen in de parken met hulp van familie of vrienden. Dit kan tevens in het bijzijn van een Disney figuur bij één van de fotolocaties.


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2024 en 2025

Profiteer van onze speciale Disneyland Paris aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Disney Adventure World wordt de nieuwe naam van het Studios Park in Disneyland Paris
12/04/2024
Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris wordt Disney Adventure World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen