Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Asha uit Disney's Wish en Mirabel uit Encanto komen naar Disneyland Paris voor een nieuwe show
Openingstijden vandaag
Vrijdag 23 februari 2024
Disneyland Park
09:30 tot 22:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Asha uit Disney's Wish en Mirabel uit Encanto komen naar Disneyland Paris voor een nieuwe show
28/08/2023

Asha uit Disney's Wish en Mirabel uit Encanto komen naar Disneyland Paris voor een nieuwe show

Disneyland Paris heeft een casting call uit laten gaan voor parade performers van Asha (uit Wish) en Mirabel (uit Encanto) voor o.a. een nieuwe show in het Disneyland Park. Details zijn momenteel nog niet bekend, maar mogelijk gaat het om de vervanger van Dream and Shine Brighter.


Asha uit Wish in Disneyland Paris

In november 2023 komt de nieuwe Disney film Wish in de bioscopen met Asha in de hoofdrol. Deze nieuwe prinses komt voor het eerst naar Disneyland Paris met een gelimiteerde meet & greet bij Animation Celebration in het Walt Disney Studios Park van 29 november 2023 t/m 7 januari 2024 en mogelijk later in 2024 als onderdeel van een nieuwe parade of show. Meer informatie volgt.


Mirabel uit Encanto in Disneyland Paris

Vanwege de populariteit van Encanto en met name de soundtrack, met o.a. "We Don't Talk About Bruno", komt Mirabel in 2024 voor het eerst naar Disneyland Paris als onderdeel van de nieuwe Symphony of Colors hubshow die vanaf 10 februari 2024 dagelijks te zien is op Central Plaza voor het kasteel. Klik hier voor meer informatie.


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2024 en 2025

Profiteer van onze speciale Disneyland Paris aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuw partner hotel Ki Space Hotel & Spa bij Disneyland Paris met 4-sterren in Val d'Europe
21/02/2024
Ontdek het nieuwe partner hotel Ki Space Hotel & Spa in Disneyland Paris met luxe kamers en wellness faciliteiten[...] Lees meer
FOTO'S, VIDEO: Opening van het Disneyland Hotel in Disneyland Paris met rondleiding
24/01/2024
Bekijk de eerste foto's en video's van het vernieuwde Disneyland Hotel in Disneyland Paris[...] Lees meer
Mobile Check-in voor verblijfsgasten van Disneyland Paris met digitale Magic Pass in de app
18/01/2024
Ontdek de nieuwe Mobile Check-in service voor gasten van de Disney hotels in Disneyland Paris met een digitale Magic Pass[...] Lees meer
Nieuwe 'PARIS' merchandise in Disneyland Paris met 130 unieke en exclusieve artikelen
08/01/2024
Bekijk de nieuwe 'PARIS' merchandise lijn met 130 nieuwe artikelen in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen