Bitterballen en poffertjes in Disneyland Paris bij The Old Mill in Fantasyland
20/11/2021
Bitterballen en poffertjes in Disneyland Paris bij The Old Mill in Fantasyland

Nederlanders kunnen zich in de handen wrijven, want de traditionele bitterballen en poffertjes zijn sinds kort verkrijgbaar in Disneyland Paris. The Old Mill in Fantasyland verkoopt de oer-Hollandse snacks à la carte.


Bitterballen en poffertjes in het Disneyland Park

In het Nederlandse deel van het Disneyland Park zijn sinds 18 november 2021 bitterballen en poffertjes verkrijgbaar. De counterservice locatie The Old Mill, naast de Princess Pavilion, verkoopt de lekkernijen ter vervanging van de Mickey wafels die binnenkort op een andere locatie te koop zullen zijn.

De portie bitterballen zijn verkrijgbaar vanaf €8 met een kaasvulling of traditionele vleesvulling. De portie poffertjes zijn verkrijgbaar vanaf €6 met suiker of Nutella.

Foto's: Looopings


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2021 en 2022

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2021 en 2022.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Black Friday shopDisney: Tot 35% korting op heel veel Disney merchandise met actiecodes
23/11/2021
Ontvang tot 35% korting op merchandise uit de Disney Store tijdens de Black Friday uitverkoop[...] Lees meer
Disney's Betoverende Kerst 2021 in Disneyland Paris met shows en Disney figuren
12/11/2021
Geniet van het kerstseizoen in Disneyland Paris met decoratie, Disney figuren, shows en parades[...] Lees meer
Disney+ Day in Disneyland Paris met fotomomenten en vuurwerk bij Tower of Terror
08/11/2021
Beleef internationale Disney+ Day in Disneyland Paris met diverse belevenissen in het Walt Disney Studios Park[...] Lees meer
Food Festival in Disneyland Paris keert terug van 13 november 2021 t/m 20 maart 2022
04/11/2021
Geniet van winterse lekkernijen, snacks, bier en wijn tijdens het "L'Hiver Gourmand" Food Festival in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen