Openingstijden vandaag
Dinsdag 22 januari 2019
Disneyland Park
10:00 tot 18:30
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 18:30
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Disneyland Paris lanceert nieuwe Culture Vintage collectie met kleding uit de jaren '90
14/04/2018
Disneyland Paris lanceert nieuwe Culture Vintage collectie met kleding uit de jaren '90

In samenwerking met het merk Culture Vintage lanceert Disneyland Paris een nieuwe kledinglijn geïnspireerd op de jaren '90. De unieke retro designs zijn o.a. ontworpen met de look & feel van 'Euro Disney' uit 1992 en geeft Disney fans de kans om kleding uit het openingsjaar opnieuw aan te schaffen. Daarnaast komt ook het populaire Franse merk 'Eleven Paris' met nieuwe Disney kleding.


Neem een kijkje in de 'Culture Vintage Corner' van Disney Fashion in Disney Village en ontdek alle exclusieve kleding die op duurzame wijze is gemaakt. Er zijn artikelen verkrijgbaar voor dames, heren en kinderen.

Naast de Culture Vintage collectie, is er sinds zomer 2018 ook een nieuwe collectie van het Franse merk 'Eleven Paris' verkrijgbaar met eveneens retro-achtige kleding. De designs focussen zich op Mickey, Goofy en Donald en zijn verkrijgbaar bij Disney Fashion in Disney Village. Bekijk de collectie:

Foto's: Hello Disneyland

Vanaf oktober 2018 zijn de populaire "Disney Spirit Jerseys" uit de Amerikaanse parken ook in Disneyland Paris verkrijgbaar. Er is een zwarte en een roze variant beschikbaar met beiden het Disneyland Paris logo groot op de achterzijde. Op de voorzijde is de letter "D" te zien met daaronder "EST. 1992".

Foto's: ED92


Webshop

Haal de magie van Disney in huis en profiteer van de uitverkoop bij de Disney Store. Ontvang nu tot 50% korting op een groot aantal artikelen van Marvel tot Star Wars en van Tsum Tsum's tot Frozen. Daarnaast is er tevens een selectie van exclusieve Disneyland Parijs merchandise te koop die je zo vanuit je luie stoel kunt bestellen.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Behind the Magic: Ontdek de geheimen van Les Mystères du Nautilus in Disneyland Paris
14/01/2019
Ontdek de historie, oorsprong en geheimen met de onderzeeboot van kapitein Nemo in Les Mystères du Nautilus in Disneyland Paris[...] Lees meer
'Star Wars Experience Plus' met FastPass tijdens Legends of the Force in Disneyland Paris
12/01/2019
Ontvang FastPass voor Star Wars attracties, een VIP plek bij de avondshow en een exclusieve souvenir met Star Wars Experience Plus[...] Lees meer
Aanbieding Disneyland Paris: 3-daags verblijf + ontbijt in de partner hotels vanaf €165
10/01/2019
Profiteer van een voordelig 3-daags verblijf in de partner hotels van Disneyland Paris inclusief ontbijt[...] Lees meer
Behind the Magic: Ontdek de historie en taken van de Disneyland ambassadeurs
09/01/2019
Maak kennis met de Disneyland Paris ambassadeurs en ontdek wat zij doen voor promotie van de magie[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen