Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Disney Magnum ijsjes in Disneyland Paris met verse toppings van Disney films en figuren
Disney Magnum ijsjes in Disneyland Paris met verse toppings van Disney films en figuren
04/08/2022
Disney Magnum ijsjes in Disneyland Paris met verse toppings van Disney films en figuren

Fans van Magnum kunnen hun hart ophalen in Disneyland Paris met de nieuwe Disney ijsjes gebaseerd op bekende Disney films en figuren, zoals The Lion King, Minnie Mouse en UP. De ijsjes zijn verkrijgbaar in het Walt Disney Studios Park.


Magnum maakt speciale Disney ijsjes voor Disneyland Paris

Na de introductie van unieke verjaardagsijsjes ter ere van de 30e verjaardag van Disneyland Paris is het nu tijd voor Disney Magnum ijsjes van bekende Disney films en figuren. Hiervoor wordt een Magnum ter plaatse versierd met verse chocolade en unieke toppings die elk een specifieke Disney film of figuur moet voorstellen. Zo kun je kieen uit The Lion King, Minnie Mouse en UP. De ijsjes zijn te koop bij een nieuwe kar op La Place des Stars in het Studios Park.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2022 en 2023

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2022 en 2023.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Monopoly spel van Disneyland Paris voor de 30e verjaardag binnenkort verkrijgbaar
25/09/2022
Bekijk het eerste Disneyland Paris Monopoly spel voor de 30e verjaardag[...] Lees meer
Popcorn ijsjes van van figuren uit Alice in Wonderland bij March Hare in Disneyland Paris
13/09/2022
Bekijk de nieuwe Disney ijsjes in Disneyland Paris gebaseerd op bekende figuren uit Alice in Wonderland[...] Lees meer
Nieuwe show 'Pixar: We Belong Together' in Disneyland Paris voor de 30e verjaardag
11/09/2022
Ontdek de nieuwe Pixar show 'We Belong Together' in het Studio Theater van Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe Rapunzel attractie in Disneyland Paris bij uitbreiding van het Studios Park
10/09/2022
Bekijk de nieuwe Rapunzel attractie in Disneyland Paris langs de promenade van het Walt Disney Studios Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen