Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Disney+ Day in Disneyland Paris met eerder toegang tot het Disneyland Park voor abonnees
Openingstijden vandaag
Vrijdag 02 december 2022
Disneyland Park
09:30 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 19:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Disney+ Day in Disneyland Paris met eerder toegang tot het Disneyland Park voor abonnees
22/08/2022
Disney+ Day in Disneyland Paris met eerder toegang tot het Disneyland Park voor abonnees

Disney rolt de 'blauwe loper' uit voor internationale Disney+ Day op 8 september 2022. Ook Disneyland Paris viert mee met speciale fotolocaties, snacks, een korte happening en 30 minuten eerder toegang tot Disneyland Park voor abonnees.


Disneyland Paris viert Disney+ Day 2022

Gasten van Disneyland Paris worden op 8 september 2022 getrakteerd op diverse belevenissen in het Disneyland Park ter ere van Disney+ Day. Er zullen exclusieve fotolocaties in het park te vinden zijn met en zonder Disney figuren. Daarnaast geniet je van speciale snacks en is er een avondhappening te zien bij het kasteel.

Het hoogtepunt van de dag is het 30 minuten eerder openen van het Disneyland Park voor abonnees, ontmoetingen met (zeldzame) Disney figuren, Magic Shots én de Disney Streams Blue avondhappening waarbij het kasteel en Central Plaza blauw kleuren met projecties en fonteinen. Bekijk het programma:


Gratis Disney+ bij een verblijf in Disneyland Paris

Als je nu via onze aanbiedingen een arrangement (hotel + tickets) boekt in Disneyland Paris, dan ontvang je tot 12 maanden gratis Disney+ en stream je onbeperkt Disney, Pixar, Star Wars en Marvel films & series op alle apparaten. Klik hier mee voor meer informatie en voorwaarden.


Stream Disney+ met voordeel

Ontdek exclusieve content, films én series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic en ontvang tijdelijk 15% korting op je jaarabonnement. Disney+ is beschikbaar als abonnement voor €8,99 per maand of €89,99 per jaar (wat neer komt op effectief €7,49 per maand). De dienst is maandelijks opzegbaar.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2022 en 2023

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2022 en 2023.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe prijzen voor restaurants in Disneyland Paris met tafelservice, buffet en counterservice
29/11/2022
Disneyland Paris verhoogt prijzen van restaurants in de parken en hotels en wijzigt de menu's in counterservice locaties[...] Lees meer
Cyber Monday shopDisney: 2e artikel voor de HALVE prijs op veel Disney merchandise
28/11/2022
Ontvang het 2e artikel voor de halve prijs op merchandise uit de Disney Store tijdens de Cyber Monday uitverkoop[...] Lees meer
BREAKING: Bob Iger vervangt Bob Chapek als CEO van The Walt Disney Company en keert terug
25/11/2022
Disney kondigt het ontslag aan van Bob Chapek en de terugkeer van Bob Iger als zijn vervanger[...] Lees meer
Pizzeria Bella Notte in Disneyland Paris krijgt Luca thema na upgrade en uitbreiding
15/11/2022
Bekijk de nieuwe Luca uitbreiding en upgrade van Pizzeria Bella Notte in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen