Disney+ Day in Disneyland Paris met fotomomenten en vuurwerk bij Tower of Terror
08/11/2021
Disney+ Day in Disneyland Paris met fotomomenten en vuurwerk bij Tower of Terror

Disney rolt de 'blauwe loper' uit voor internationale Disney+ Day op 12 november 2021. Ook Disneyland Paris viert mee met speciale fotolocaties, een gratis snack bij menu's van Restaurant En Coulisse én een unieke happening in het Walt Disney Studios Park.


Disneyland Paris viert Disney+ Day

Gasten van Disneyland Paris worden op 12 november 2021 getrakteerd op diverse belevenissen in het Walt Disney Studios Park ter ere van Disney+ Day. Er zullen exclusieve fotolocaties in het park te vinden zijn met en zonder Disney figuren. Daarnaast geniet je van een gratis snack als je een willekeurig menu besteld bij Restaurant En Coulisse in Disney Studio 1.

Bij Worlds of Pixar in het Walt Disney Studios Park zullen verschillende Pixar figuren, sommigen heel zeldzaam, doorlopend te zien zijn, zoals figuren uit Toy Story, Monsters, Inc en Inside Out.

Het hoogtepunt van de dag is de verlenging van de openingstijden met 30 minuten én de eerste korte avondshow in het Studios Park sinds de sluiting in begin 2020. De Tower of Terror vormt het decor van de show met projecties en vuurwerk.


Stream Disney+ met voordeel

Ontdek exclusieve content, films én series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic en ontvang tijdelijk 15% korting op je jaarabonnement. Disney+ is beschikbaar als abonnement voor €8,99 per maand of €89,99 per jaar (wat neer komt op effectief €7,49 per maand). De dienst is maandelijks opzegbaar.

Profiteer nu van ons speciale aanbod t/m 14 november 2021: 1 maand Disney+ voor slechts €1,99Klik hier voor meer informatie.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2022 en 2023

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2022 en 2023.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Polka Pot Day met Minnie Mouse in Disneyland Paris: Merchandise en PhotoPass
21/01/2022
Vier Polka Pot Day in Disneyland Paris met een ontmoeting, merchandise en Magic Shot van Minnie Mouse[...] Lees meer
Meerdaagse tickets Disneyland Paris vanaf €52 per dag met GRATIS annuleren
19/01/2022
Ontdek de nieuwe voordelige meerdaagse tickets voor Disneyland Paris met gratis annuleren[...] Lees meer
Vaccinatiepaspoort vereist in Disneyland Paris met 2g beleid: Dit is wat we nu weten
17/01/2022
Frankrijk stelt het vaccinatiepaspoort verplicht voor toegang tot Disneyland Paris[...] Lees meer
Maaltijden met Disney figuren bij Café Mickey keren terug in Disneyland Paris
16/01/2022
Geniet van ontbijt, lunch of diner met de Disney figuren bij Café Mickey en Auberge de Cendrillon in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen