Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Disneyland Paris brengt LP van Euro Disney uit met muziek album voor de 30e verjaardag
Openingstijden vandaag
Zaterdag 13 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Disneyland Paris brengt LP van Euro Disney uit met muziek album voor de 30e verjaardag
27/01/2023

Disneyland Paris brengt LP van Euro Disney uit met muziek album voor de 30e verjaardag

Op 27 januari 2023 brengt Disneyland Paris haar eerste LP op Vinyl uit ter ere van de 30e verjaardag. Op de langspeelplaat staan op beide zijden bekende nummers uit de parken met de toevoeging van de twee nieuwe nummers voor de verjaardag.


Euro Disney album op LP

Speciaal voor de verlenging van de 30e verjaardag brengt Disneyland Paris een uniek album op Vinyl uit met muziek uit de parken. De LP heeft een klassiek ontwerp met nummers op beide zijden. De twee nieuwe nummers voor de 30e verjaardag, 'Ready for the Ride' en 'Un Monde qui s'illumine', staan er ook op. Bekijk de plaat:

Het album is in beperkte oplage verkrijgbaar bij de Walt Disney Studios Store, The Storybook Store, Harrington’s Fine China & Porcelains en The Disney Gallery en kost €25 per stuk.

Vanaf 13 oktober 2023 zal het volledige album ook te vinden zijn op alle bekende streamingplaformen: Spotify, Apple Music, YouTube Music en Deezer.


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2024 en 2025

Profiteer van onze speciale Disneyland Paris aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Disney Adventure World wordt de nieuwe naam van het Studios Park in Disneyland Paris
12/04/2024
Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris wordt Disney Adventure World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen