Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Disneyland Paris stopt met mondkapjesplicht in de parken, hotels en Disney Village
Openingstijden vandaag
Dinsdag 16 augustus 2022
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
21:00 tot 22:30 - Extra Magische Uren
Disneyland Paris stopt met mondkapjesplicht in de parken, hotels en Disney Village
06/09/2021
Disneyland Paris stopt met mondkapjesplicht in de parken, hotels en Disney Village

Goed nieuws! Frankrijk en Disney gaan de maatregelen stap voor stap gaan loslaten. Vanaf 2 maart 2022 zijn mondkapjes niet meer verplicht op plekken met het vaccinatiepaspoort; alleen nog in de bussen van en naar de hotels. Sinds 6 september 2021 werd de mondkapjesplicht reeds aangepast en waren de maskers buiten niet langer nodig bij alle officiële fotolocaties. 


Geen mondkapjes meer in Disneyland Paris

Vanaf 2 maart 2022 zijn de mondkapjes niet meer nodig in de parken, hotels en Disney Village; enkel nog in de bussen van en naar de hotels. Frankrijk gaat de mondkapjesplicht namelijk loslaten op plekken met het vaccinatiepaspoort, zoals Disneyland Paris. Tot en met 28 februari 2022 blijven de mondkapjes verplicht voor alle bezoekers vanaf 6 jaar.

De aanpassing wordt gezien als een volgende stap richting normaal waarbij er momenteel alleen nog beperkingen zijn voor de maximale capaciteit van de parken. Het reserveren voor toegang via de Disney Park Pass voor gasten met ongedateerde tickets en jaarkaarthouders blijft hierdoor actief. Benieuwd hoe het vaccinatiepaspoort voor Disneyland Paris werkt? Bekijk ons handige overzicht over alles wat je nodig hebt.


Geen mondkapjes meer bij Disney figuren en PhotoPass locaties

Bezoekers van Disneyland Paris mochten al sinds 6 september 2021 de mondkapjes bij fotolocaties met Disney figuren buiten af doen op het moment dat zij op de groene stip staan voor een foto. Hetzelfde geldt voor foto momenten met Disney PhotoPass fotografen in beide parken.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2022 en 2023

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2022 en 2023.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Outlet shopDisney: Tot 50% korting op online Disney merchandise met gratis verzending
05/08/2022
Ontvang tot 50% korting op veel shopDisney merchandise in de Outlet[...] Lees meer
Disney Magnum ijsjes in Disneyland Paris met verse toppings van Disney films en figuren
04/08/2022
Bekijk de nieuwe Disney ijsjes van Magnum in Disneyland Paris gebaseerd op bekende Disney films en figuren[...] Lees meer
Reserveer restaurants in Disneyland Paris vanaf 12 maanden vóór aankomst
04/08/2022
Restaurant reserveringen in Disneyland Paris zijn mogelijk vanaf 12 maanden vóór aankomst[...] Lees meer
World Princess Week in Disneyland Paris met Anna, Elsa en alle Disney prinsessen
01/08/2022
Ontdek de World Princess Week van 21 t/m 27 augustus 2022 in Disneyland Paris met Anna, Elsa en de Royal Promenade[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen