Disneyland Paris stopt met mondkapjes plicht bij officiële fotolocaties in de parken
06/09/2021
Disneyland Paris stopt met mondkapjes plicht bij officiële fotolocaties in de parken

Goed nieuws! Nu het meerendeel van de bevolking is gevaccineerd, kan Disney de maatregelen stap voor stap gaan loslaten. Als eerste wordt de mondkapjes plicht vanaf 6 september 2021 aangepast en zijn de maskers niet langer nodig bij alle officiële fotolocaties met Disney figuren én PhotoPass fotografen in de parken.


Geen mondkapjes meer bij Disney figuren en PhotoPass locaties

Bezoekers van Disneyland Paris mogen de mondkapjes bij fotolocaties met Disney figuren af doen op het moment dat zij op de groene stip staan voor een foto. Hetzelfde geldt voor foto momenten met Disney PhotoPass fotografen in beide parken. De mondkapjes blijven voorlopig verplicht in de wachtrij voor een foto en in de rest van de parken.

De aanpassing wordt gezien als eerste stap richting normaal waarbij de Franse minister van Volksgezondheid eerder heeft aangegeven dat de mondkapjes plicht als eerste zal worden afgeschaft op locaties met een verplicht coronapaspoort, zoals Disneyland Paris. Benieuwd hoe het coronapaspoort voor Disneyland Paris werkt? Bekijk ons handige stappenplan met foto's en informatie over alles wat je nodig hebt.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2021 en 2022

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2021 en 2022.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Speciale diners met Disney figuren tijdens kerstavond en oudejaarsavond in Disneyland Paris
24/09/2021
Geniet van een uniek en culinair diner tijdens kerstavond of oudejaarsavond in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuw themagebied Worlds of Pixar in Disneyland Paris met attracties in het Studios Park
27/08/2021
Toon Studio wordt Worlds of Pixar met alle Pixar attracties in het Walt Disney Studios Park van Disneyland Paris[...] Lees meer
Rondleiding door de Marvel restaurants Manhattan & Downtown in Disneyland Paris
21/08/2021
Neem een kijkje in de vernieuwde restaurants van het Marvel hotel in Disneyland Paris[...] Lees meer
Vuurwerk keert terug in Disneyland Paris met o.a. de New Year's Eve Fireworks Show
17/08/2021
Disneyland Paris begint vanaf eind 2021 weer met vuurwerkshows in de parken[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen