Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Disneyland Paris stopt met mondkapjesplicht in de parken, hotels en Disney Village
Openingstijden vandaag
Zaterdag 28 januari 2023
Disneyland Park
09:30 tot 22:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Disneyland Paris stopt met mondkapjesplicht in de parken, hotels en Disney Village
06/09/2021
Disneyland Paris stopt met mondkapjesplicht in de parken, hotels en Disney Village

Goed nieuws! Frankrijk en Disney gaan de maatregelen stap voor stap gaan loslaten. Vanaf 2 maart 2022 zijn mondkapjes niet meer verplicht op plekken met het vaccinatiepaspoort; alleen nog in de bussen van en naar de hotels. Sinds 6 september 2021 werd de mondkapjesplicht reeds aangepast en waren de maskers buiten niet langer nodig bij alle officiële fotolocaties. 


Geen mondkapjes meer in Disneyland Paris

Vanaf 2 maart 2022 zijn de mondkapjes niet meer nodig in de parken, hotels en Disney Village; enkel nog in de bussen van en naar de hotels. Frankrijk gaat de mondkapjesplicht namelijk loslaten op plekken met het vaccinatiepaspoort, zoals Disneyland Paris. Tot en met 28 februari 2022 blijven de mondkapjes verplicht voor alle bezoekers vanaf 6 jaar.

De aanpassing wordt gezien als een volgende stap richting normaal waarbij er momenteel alleen nog beperkingen zijn voor de maximale capaciteit van de parken. Het reserveren voor toegang via de Disney Park Pass voor gasten met ongedateerde tickets en jaarkaarthouders blijft hierdoor actief. Benieuwd hoe het vaccinatiepaspoort voor Disneyland Paris werkt? Bekijk ons handige overzicht over alles wat je nodig hebt.


Geen mondkapjes meer bij Disney figuren en PhotoPass locaties

Bezoekers van Disneyland Paris mochten al sinds 6 september 2021 de mondkapjes bij fotolocaties met Disney figuren buiten af doen op het moment dat zij op de groene stip staan voor een foto. Hetzelfde geldt voor foto momenten met Disney PhotoPass fotografen in beide parken.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2023 en 2024

Profiteer van onze speciale aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Disneyland Paris brengt LP van Euro Disney uit met muziek album voor de 30e verjaardag
27/01/2023
Bekijk het nieuwe 'Euro Disney' album van Disneyland Paris op LP met muziek uit de parken[...] Lees meer
Avengers: Power the Night drone show in Disneyland Paris met superhelden bij de Tower of Terror
10/01/2023
Disneyland Paris presenteert de nieuwe Avengers: Power the Night drone show tijdens de Grote Finale van de 30e verjaardag[...] Lees meer
Disney Dreams keert terug in Disneyland Paris tijdens de Grote Finale van de 30e verjaardag
10/01/2023
De populaire Disney Dreams avondshow keert vanaf 12 april 2023 terug in Disneyland Paris tijdens de Grote Finale van de 30e verjaardag[...] Lees meer
Villages Nature Paris gaat uitbreiden met nieuwe huisjes en wildwaterbaan bij Disneyland Paris
24/12/2022
Center Parcs bouwt extra huisjes en een nieuwe wildwaterbaan voor Villages Nature Paris bij Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen