Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Disneyland Paris stopt met mondkapjesplicht in de parken, hotels en Disney Village
Openingstijden vandaag
Zaterdag 26 november 2022
Disneyland Park
09:30 tot 22:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Disneyland Paris stopt met mondkapjesplicht in de parken, hotels en Disney Village
06/09/2021
Disneyland Paris stopt met mondkapjesplicht in de parken, hotels en Disney Village

Goed nieuws! Frankrijk en Disney gaan de maatregelen stap voor stap gaan loslaten. Vanaf 2 maart 2022 zijn mondkapjes niet meer verplicht op plekken met het vaccinatiepaspoort; alleen nog in de bussen van en naar de hotels. Sinds 6 september 2021 werd de mondkapjesplicht reeds aangepast en waren de maskers buiten niet langer nodig bij alle officiële fotolocaties. 


Geen mondkapjes meer in Disneyland Paris

Vanaf 2 maart 2022 zijn de mondkapjes niet meer nodig in de parken, hotels en Disney Village; enkel nog in de bussen van en naar de hotels. Frankrijk gaat de mondkapjesplicht namelijk loslaten op plekken met het vaccinatiepaspoort, zoals Disneyland Paris. Tot en met 28 februari 2022 blijven de mondkapjes verplicht voor alle bezoekers vanaf 6 jaar.

De aanpassing wordt gezien als een volgende stap richting normaal waarbij er momenteel alleen nog beperkingen zijn voor de maximale capaciteit van de parken. Het reserveren voor toegang via de Disney Park Pass voor gasten met ongedateerde tickets en jaarkaarthouders blijft hierdoor actief. Benieuwd hoe het vaccinatiepaspoort voor Disneyland Paris werkt? Bekijk ons handige overzicht over alles wat je nodig hebt.


Geen mondkapjes meer bij Disney figuren en PhotoPass locaties

Bezoekers van Disneyland Paris mochten al sinds 6 september 2021 de mondkapjes bij fotolocaties met Disney figuren buiten af doen op het moment dat zij op de groene stip staan voor een foto. Hetzelfde geldt voor foto momenten met Disney PhotoPass fotografen in beide parken.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2022 en 2023

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2022 en 2023.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
BREAKING: Bob Iger vervangt Bob Chapek als CEO van The Walt Disney Company en keert terug
25/11/2022
Disney kondigt het ontslag aan van Bob Chapek en de terugkeer van Bob Iger als zijn vervanger[...] Lees meer
Pizzeria Bella Notte in Disneyland Paris krijgt Luca thema na upgrade en uitbreiding
15/11/2022
Bekijk de nieuwe Luca uitbreiding en upgrade van Pizzeria Bella Notte in Disneyland Paris[...] Lees meer
it's a small world attractie in Disneyland Paris wordt vernieuwd en opgeknapt
12/11/2022
Nieuwe versie van "it's a small world" in Disneyland Paris opent na groot onderhoud en upgrade[...] Lees meer
Toy Tuesday shopDisney: 25% korting op veel Disney speelgoed met actiecodes
08/11/2022
Ontvang 25% korting op Disney speelgoed uit de Disney Store tijdens Toy Tuesday[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen