Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Disneyland Resort in Californië opent de parken met attracties vanaf 30 april 2021
Openingstijden vandaag
Zaterdag 20 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Disneyland Resort in Californië opent de parken met attracties vanaf 30 april 2021
25/02/2021

Disneyland Resort in Californië opent de parken met attracties vanaf 30 april 2021

Disney California Adventure Park in het Disneyland Resort opent vanaf 30 april 2021 haar deuren met attracties. Vanaf 18 maart 2021 gaat Disney California Adventure Park al open voor 'A Touch of Disney'; een hard ticket evenement waarbij geselecteerde restaurants en winkels in het hele park open zijn met daarnaast speciale fotolocaties en ontmoetingen met Disney figuren.


A Touch of Disney

Het originele Disneyland in Californië is sinds 14 maart 2020 gesloten vanwege de corona crisis. Nu, min of meer een jaar later, heropent het resort haar tweede park met gelimiteerde capaciteit tijdens het nieuwe hard ticket event: 'A Touch of Disney'. Tijdens dit evenement kunnen gasten het hele park bezoeken waarbij een selectie van restaurants en winkels open zullen zijn.

Daarnaast zullen er nieuwe fotolocaties te vinden zijn en maken ook de Disney figuren hun opwachting. De attracties blijven voorlopig gesloten in verband met de maatregelen in Californië. Disneyland Resort zal 30 april 2021 beide parken weer volledig openen mét attracties.

Het 'Touch of Disney' evenement zal tot die tijd iedere donderdag t/m maandag van 12:00 tot 20:00 uur plaatsvinden voor de prijs van $75 per persoon (inclusief parkeren, PhotoPass en een $25 Disney Dining Giftcard).

Downtown Disney is nu al 7 dagen per week open, alsmede Buena Vista Street in Disney California Adventure, om te shoppen en te eten. Buena Vista Street blijft tot 15 maart vrij toegankelijk. Vanaf 18 maart is het hele park, inclusief Buena Vista Street, onderdeel van 'A Touch of Disney'. De data voor dit evenement zullen verlengd worden totdat de parken eind april weer regulier open gaan.


Wanneer gaat Disneyland Paris weer open?

Op dit moment is Disneyland Paris op last van de Franse overheid gesloten. Disney is van plan om de parken en hotels binnenkort te open, onder voorbehoud van goedkeuring door de Franse overheid. Klik hier voor meer informatie over de heropening van Disneyland Paris.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Disney Adventure World wordt de nieuwe naam van het Studios Park in Disneyland Paris
12/04/2024
Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris wordt Disney Adventure World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen