Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Kerst in Disneyland Paris met nieuwe shows & avondshow in het Walt Disney Studios Park
Openingstijden vandaag
Zaterdag 03 december 2022
Disneyland Park
09:00 tot 22:00
08:00 tot 09:00 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:00 tot 21:00
08:00 tot 09:00 - Extra Magische Uren
Kerst in Disneyland Paris met nieuwe shows & avondshow in het Walt Disney Studios Park
29/08/2017
Kerst in Disneyland Paris met nieuwe shows & avondshow in het Walt Disney Studios Park

Disney's Betoverende Kerst in Disneyland Paris wordt dit jaar nóg groter met o.a. nieuwe dagshows in beide parken én een gloednieuwe avondshow bij de Tower of Terror in het Walt Disney Studios Park. Samen met het uitgebreide entertainment voor de 25e verjaardag wordt dit van 11 november 2017 t/m 7 januari 2018 het grootste kerstseizoen ooit.


Tijd voor de '25 redenen waarom Disneyland Paris deze winter geweldig is' met aankondigingen van nieuw entertainment en misschien wel het beste nieuws in jaren: Het kerstseizoen wordt uitgebreid naar het Walt Disney Studios Park! Naast het bekende kerstentertainment in het Disneyland Park, zoals Disney's Christmas Parade en natuurlijk de prachtige kerstboom en decoratie in Main Street, heeft de kerstman dit jaar ook aan de Studios gedacht met twee nieuwe shows.

Daarnaast krijgt het Disneyland Park eveneens nieuwe shows op de Royal Castle Stage en in het Videopolis Theater. Na twee jaar afwezigheid keert ook de Celebration versie van "it's a small world" terug met feestelijke pakjes voor alle poppen en natuurlijk de bekende kerst soundtrack (vanaf 17 november). Bekijk het complete overzicht van al het (nieuwe) entertainment.


A Merry Stitchmas (Royal Castle Stage - Disneyland Park)

Stitch is de host van een magische nieuwe show vol verrassingen op het podium voor het kasteel. Mickey, Minnie en hun vriendjes leren Stitch de betekenis van Kerstmis door bekende liedjes te zingen. Deze show vervangt de huidige 'Mickey presents: Happy Birthday Disneyland Paris!' en 'The Starlit Princess Waltz' shows voor de 25e verjaardag. Foto: PixieDust.

Tijden: 13:50 / 14:30 / 15:15 uur (weekdagen) en 15:05 / 15:45 / 16:25 uur (weekend)

Mickey's Magical Christmas Lights (Town Square - Disneyland Park)

Als de avond valt, wordt het tijd om de lampjes te ontsteken. Tijdens Mickey's Magical Christmas Lights zullen de Disney figuren en de kerstman bij de grote kerstboom op Town Square aanwezig zijn voor een onvergetelijk moment. Zing vrolijk mee met bekende kerstliedjes.

Tijden: 18:30 uur (weekdagen) en 19:45 / 20:20 uur (weekend)

Disney's Christmas Parade (paraderoute - Disneyland Park)

Tijdens Disney’s Christmas Parade helpen de Disney figuren de kerstman een handje om alle cadeaus op tijd bij de kinderen te krijgen. Mickey en z’n vriendjes hebben de taak gekregen om de kerstboom te versieren, Woody en Buzz Lightyear ontfermen zich over de cadeaus, Daisy en Clarice maken heerlijke hapjes en Winnie the Pooh probeert alle brieven uit elkaar te houden. De kerstman en zijn elfjes sluiten de parade zelf af in een grote arrenslee. Naast de kerstparade, die twee keer per dag een rondje maakt, blijft ook Disney Stars on Parade voor de 25e verjaardag dagelijks te zien.

Tijden: 11:50 / 13:15 uur (Disney's Christmas Parade) en 17:00 uur (Disney Stars on Parade)

Goofy's Incredible Christmas (La Place des Stars - Walt Disney Studios Park)

Laat je verbazen door Goofy's nieuwe avondshow vol Disney figuren die een adembenemend kerstverhaal laten zien met projecties en special effects op de Tower of Terror, vergelijkbaar met de populaire Star Wars: A Galactic Spectacular tijdens Season of the Force. Dit wordt de nieuwe variant op 'Disney Dreams! of Christmas' die vorig jaar voor het laatst te zien was. In het Disneyland Park blijft de avondshow Disney Illuminations voor de 25e verjaardag ook iedere dag te zien, waardoor je dit jaar geniet van twee avondshows in beide parken. Foto: ED92.

Tijden: Op het uur dat het Walt Disney Studios Park (Goofy's Incredible Christmas) en het Disneyland Park (Disney Illuminations) sluit

Frozen Sing-along Show (Chaparral Theater - Disneyland Park)

Zing mee tijdens de Frozen Sing-along show in het Chaparral Theater met gigantische videoschermen, een ijzig decor en special effects. Alle bekende figuren uit de film (Anna, Elsa, Olaf en Kristoff) zijn aanwezig ter voorbereiding op het winterfestival voor koningin Elsa.

Tijden Franstalige show: 12:10 / 13:50 / 16:40 / 17:30 uur (weekdagen) en 12:55 / 14:35 / 17:25 / 18:15 uur (weekend)
Tijden Engelstalige show: 13:00 / 15:50 uur (weekdagen) en 13:45 / 16:35 uur (weekend)

Sing Me A Merry Christmas (La Place des Stars - Walt Disney Studios Park)

Zing beroemde kerstliedjes mee met Mickey, Minnie en hun vriendjes in dit schitterende nieuwe muziekspektakel op het podium bij de Tower of Terror. Foto: PixieDust.

Tijden: 13:15 / 14:25 / 16:10 uur (weekdagen) en 15:15 / 16:25 / 18:10 uur (weekend)

Mickey's Christmas Big Band (Videopolis Theater - Disneyland Park)

Warm je stembanden op met dit live kerstconcert met Mickey, Minnie en een jazz bigband op het podium in het Videopolis Theater. Geniet van een heerlijke maaltijd bij Café Hyperion terwijl je kijkt naar deze nieuwe show.

Tijden: 12:25 / 13:20 / 15:40 / 16:35 / 17:30 uur (dagelijks)

Magical Advent Calendar

In de hele maand december (tot kerstmis) opent de 'Mayor of Main Street' iedere ochtend een vakje van de Advent Calendar naast het kasteel. Een kind wordt hiervoor willeurig uit het publiek gekozen en mag met zijn of haar familie de ceremonie van dichtbij meemaken. Het cadeau mogen ze tevens mee naar huis nemen en is voor de rest van de bezoekers te koop bij The Emporium in Main Street.


Coco

Ter promotie van de nieuwe Disney/Pixar film Coco is Fuente del Oro Restaurante in Frontierland gedecoreerd met prachtige wandschilderingen, standbeelden en vlaggen uit de film. Daarnaast is er op bepaalde momenten een Mexicaanse band te horen én kun je Miguel uit de film in pop-vorm ontmoeten.

Foto's: ED92


Ontmoet de Disney figuren

Daarnaast zullen er divere Disney figuren in beide parken rondlopen voor een meet & greet, sommigen in hun mooiste kerst kostuums, waaronder Minnie, Buzz Lightyear, Spider-Man en natuurlijk Santa Goofy in het Walt Disney Studios Park. In het Disneyland Park ontmoet je o.a. Marie uit The Aristocats, Scrooge McDuck, Thumper & Miss Bunny, Jack Skellington als Sandy Claws en Darth Vader. 

Foto's: ED92


Snacks & Menu's

Speciaal voor het kerstseizoen serveren diverse restaurants unieke snacks en menu's. Geniet van overheerlijke gebakjes en cupcakes in de vorm van een kerstboom of cadeautjes bij Market House Deli en Boardwalk Candy Palace in Main Street, U.S.A. of bestel de kerstmenus bij The Lucky Nugget Saloon in Frontierland en Café Hyperion in Discoveryland met een feestelijk toetje. In beide restaurants geniet je daarnaast op bepaalde tijden van de poppenshow 'The Gold Rush Gang Follies' (Lucky Nugget) en 'Mickey's Christmas Big Band' (Hyperion).

Foto's: ED92


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe prijzen voor restaurants in Disneyland Paris met tafelservice, buffet en counterservice
29/11/2022
Disneyland Paris verhoogt prijzen van restaurants in de parken en hotels en wijzigt de menu's in counterservice locaties[...] Lees meer
Cyber Monday shopDisney: 2e artikel voor de HALVE prijs op veel Disney merchandise
28/11/2022
Ontvang het 2e artikel voor de halve prijs op merchandise uit de Disney Store tijdens de Cyber Monday uitverkoop[...] Lees meer
BREAKING: Bob Iger vervangt Bob Chapek als CEO van The Walt Disney Company en keert terug
25/11/2022
Disney kondigt het ontslag aan van Bob Chapek en de terugkeer van Bob Iger als zijn vervanger[...] Lees meer
Pizzeria Bella Notte in Disneyland Paris krijgt Luca thema na upgrade en uitbreiding
15/11/2022
Bekijk de nieuwe Luca uitbreiding en upgrade van Pizzeria Bella Notte in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen