Openingstijden vandaag
Donderdag 19 oktober 2017
Disneyland Park
10:00 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 18:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Kerst in Disneyland Paris met nieuwe shows & avondshow in het Walt Disney Studios Park
29/08/2017
Kerst in Disneyland Paris met nieuwe shows & avondshow in het Walt Disney Studios Park

Disney's Betoverende Kerst in Disneyland Paris wordt dit jaar nóg groter met o.a. nieuwe dagshows in beide parken én een gloednieuwe avondshow bij de Tower of Terror in het Walt Disney Studios Park. Samen met het uitgebreide entertainment voor de 25e verjaardag wordt dit het grootste kerstseizoen ooit.


Veronica Magazine onthuld de '25 redenen waarom Disneyland Paris deze winter geweldig is' met aankondigingen van nieuw entertainment en misschien wel het beste nieuws in jaren: Het kerstseizoen wordt uitgebreid naar het Walt Disney Studios Park! Naast het bekende kerstentertainment in het Disneyland Park, zoals Disney's Christmas Parade en natuurlijk de prachtige kerstboom en decoratie in Main Street, heeft de kerstman dit jaar ook aan de Studios gedacht met twee nieuwe shows. Daarnaast krijgt het Disneyland Park eveneens nieuwe shows op de Royal Castle Stage en in het Videopolis Theater. Bekijk het complete overzicht van al het (nieuwe) entertainment.


A Merry Stitchmas (Royal Castle Stage - Disneyland Park)

Stitch is de host van een magische nieuwe show vol verrassingen op het podium voor het kasteel. Mickey, Minnie en hun vriendjes leren Stitch de betekenis van Kerstmis door bekende liedjes te zingen. Deze show vervangt de huidige 'Mickey presents: Happy Birthday Disneyland Paris!' en 'The Starlit Princess Waltz' shows voor de 25e verjaardag.

Mickey's Magical Christmas Lights (Town Square - Disneyland Park)

Als de avond valt, wordt het tijd om de lampjes te ontsteken. Tijdens Mickey's Magical Christmas Lights zullen de Disney figuren en de kerstman bij de grote kerstboom op Town Square aanwezig zijn voor een onvergetelijk moment. Zing vrolijk mee met bekende kerstliedjes.

Disney's Christmas Parade (paraderoute - Disneyland Park)

Tijdens Disney’s Christmas Parade helpen de Disney figuren de kerstman een handje om alle cadeaus op tijd bij de kinderen te krijgen. Mickey en z’n vriendjes hebben de taak gekregen om de kerstboom te versieren, Woody en Buzz Lightyear ontfermen zich over de cadeaus, Daisy en Clarice maken heerlijke hapjes en Winnie the Pooh probeert alle brieven uit elkaar te houden. De kerstman en zijn elfjes sluiten de parade zelf af in een grote arrenslee. Naast de kerstparade, die twee keer per dag een rondje maakt, blijft ook Disney Stars on Parade voor de 25e verjaardag dagelijks te zien.

Goofy's Incredible Christmas (La Place des Stars - Walt Disney Studios Park)

Laat je verbazen door Goofy's nieuwe avondshow vol Disney figuren die een adembenemend kerstverhaal laten zien met projecties en special effects op de Tower of Terror, vergelijkbaar met de populaire Star Wars: A Galactic Spectacular tijdens Season of the Force. Dit wordt de nieuwe variant op 'Disney Dreams! of Christmas' die vorig jaar voor het laatst te zien was. In het Disneyland Park blijft de avondshow Disney Illuminations voor de 25e verjaardag ook iedere dag te zien, waardoor je dit jaar geniet van twee avondshows in beide parken.

Frozen Sing-along Show (Chaparral Theater - Disneyland Park)

Zing mee tijdens de Frozen Sing-along show in het Chaparral Theater met gigantische videoschermen, een ijzig decor en special effects. Alle bekende figuren uit de film (Anna, Elsa, Olaf en Kristoff) zijn aanwezig ter voorbereiding op het winterfestival voor koningin Elsa.

Sing Me A Merry Christmas (La Place des Stars - Walt Disney Studios Park)

Zing beroemde kerstliedjes mee met Mickey, Minnie en hun vriendjes in dit schitterende nieuwe muziekspektakel op het podium bij de Tower of Terror. Daarnaast zullen er divere Disney figuren in het park rondlopen voor een meet & greet in hun mooiste kerst kostuums, waaronder Mickey, Minnie en Santa Goofy. In het Disneyland Park ontmoet je o.a. Marie uit The Aristocats, Scrooge McDuck en Thumper & Miss Bunny.

Mickey's Christmas Big Band (Videopolis Theater - Disneyland Park)

Warm je stembanden op met dit live kerstconcert met Mickey, Minnie en een jazz bigband op het podium in het Videopolis Theater. Geniet van een heerlijke maaltijd bij Café Hyperion terwijl je kijkt naar deze nieuwe show.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Parijs en profiteer van onze speciale aanbiedingen. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens schoolvakanties. Wacht niet te lang, want de beschikbaarheid is beperkt.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Disneyland Paris introduceert 'Disney FanDaze' met speciale events voor Disney fans
07/10/2017
Fans van Disneyland Paris krijgen een eigen fan event met speciale Disney figuren tijdens Disney FanDaze[...] Lees meer
Pandora Jewelry lanceert nieuwe Disney sieraden en opent winkel in Disneyland Paris
07/10/2017
Bekijk de nieuwe 'Disney Charms' collectie met sieraden van Pandora Jewelry en de opening van een winkel in Disneyland Paris[...] Lees meer
Behind the Magic: Bouw, upgrade & missies van Space Mountain in Disneyland Paris
05/10/2017
Ontdek bouw, upgrade en missies van Space Mountain in Disneyland Paris[...] Lees meer
Extra Magic Time in beide parken van Disneyland Paris voor gasten van de Disney hotels
02/10/2017
Extra tijd in de parken met attracties en Disney figuren voor gasten van de Disney hotels tijdens Extra Magic Time in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen