Openingstijden vandaag
Woensdag 17 juli 2019
Disneyland Park
10:00 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Disney's Halloween Party in Disneyland Paris met parade, shows, figuren en 'scare zone'
01/11/2018
Disney's Halloween Party in Disneyland Paris met parade, shows, figuren en 'scare zone'

Op 31 oktober 2018 vierde Disneyland Paris het hoogtepunt van Halloween met de unieke Disney's Halloween Party in het Disneyland Park. Van 20:30 tot 02:00 uur waren bezoekers verkleed welkom tijdens de avondhappening met dit jaar o.a. een nieuwe Big Hero 6 show, een vernieuwde show met de Disney schurken, de grote parade en een nieuwe 'scare zone' in Adventureland.


Gasten met een ticket voor Disney's Halloween Party konden al vanaf 17:00 uur het Disneyland Park in. Na sluiting van het park voor reguliere gasten werden partygangers via een backstage route richting Discoveryland gestuurd voor het begin van de avond. Lichtgevende spookjes, projecties op het kasteel en overal Halloween muziek zorgde voor een griezelig leuke sfeer.

Foto's: ED92

In Fantasyland was de vernieuwde show met de Disney schurken 'Rock on with the Disney Villains' maar liefst 6 keer zien op de Royal Castle Stage. De show stond bol van de schurken, dansers en natuurlijk de Disney figuren met spectaculaire vuureffecten en vuurwerk.

Foto's: Disney-Me

In het Videopolis Theater in Discoveryland was een gloednieuwe Big Hero 6 show te zien met indrukwekkende lasereffecten en natuurlijk alle figuren uit de film. Tijdens 'Big Hero 6: Yokai's Revenge' zagen we o.a. Baymax (inclusief de vliegende variant in zijn rode outfit), Hero Hamada, Honey Lemon, Go Go Tamago, Fred, Wasabi en Yokai zelf.

Foto's: Disney-Me

De Princess Pavilion (en omgeving) werd voor één avond omgedoopt tot de 'Villains Pavilion' waarbij de Disney schurken hun fans konden ontmoeten. Naast de reguliere schurken waren ook The Old Hag (Snow White) en Edgar (The Aristocats) te zien.

Foto's: ED92 & Disney-Me

Vanwege grote vraag naar een meer 'enge' variant van Halloween werd Adventure Isle in Adventureland uitgerust als 'scare zone' met ongure types en zombies die bezoekers in en rondom de grotten de stuipen op het lijf jaagden. Niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar.

Foto's: ED92

Het hoogtepunt van de avond was de grote Halloween parade met vele extra figuren, alle Disney schurken en diverse floats uit verschillende parades. Zo was de 'Dreams of Power' float uit Disney's Once Upon A Dream Parade te zien, alsmede de draak uit Disney Stars on Parade.

Foto's: ED92

Naast het grote entertainment, waren er ook nog andere dingen te beleven in het Disneyland Park zoals drie dance party's (Goofy's Skeletoon Street Party in Frontierland, Evil Emperor Zurg's Disco Party en de exclusieve set van DJ Don Diable in Discoveryland), een sing-a-long show met nummers uit Disney Channel's The Descendants in het Discoveryland Theater en vele meet & greets met Disney figuren.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Kyriad Hotel in Disneyland Paris wordt Campanile Val de France met nieuwe lobby
06/07/2019
Ontdek het vernieuwde Campanile Van de France partner hotel bij Disneyland Paris[...] Lees meer
The Lion King: Rhythms of the Pride Lands show met zangers en acrobaten in Disneyland Paris
29/06/2019
Bekijk de nieuwe show The Lion King: Rhythms of the Pride Lands in Disneyland Parijs tijdens The Lion King & Jungle Festival[...] Lees meer
The Jungle Book Jive parade met swingende show op Central Plaza in Disneyland Paris
28/06/2019
Bekijk de nieuwe Jungle Book Jive parade in Disneyland Parijs tijdens The Lion King & Jungle Festival[...] Lees meer
Mickey wafels verkrijgbaar in Disneyland Paris met diverse toppings en smaken
23/06/2019
Geniet van heerlijke Mickey Mouse wafels in beide parken van Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen