Openingstijden vandaag
Maandag 25 maart 2019
Disneyland Park
10:00 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 18:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Festival van The Lion King & Jungle in Disneyland Paris met nieuwe show en extra parade
13/10/2018
Festival van The Lion King & Jungle in Disneyland Paris met nieuwe show en extra parade

In de zomer van 2019 presenteert Disneyland Paris het nieuwe seizoen 'The Lion King & Jungle Festival' met o.a. een grote Lion King show in het vernieuwde Chaparral Theater, een musical parade, unieke happenings en ontmoetingen met Disney figuren. Het festival is te zien in het Disneyland Park en duurt van 30 juni t/m 22 september 2019.


Hét hoogtepunt van dit nieuwe seizoen is zonder meer de grote nieuwe show genaamd "The Lion King: Rhythms of the Pride Lands". Speciaal voor deze show wordt het Chaparral Theater in Frontierland afgebroken en compleet opnieuw opgebouwd met een indoor zaal + alle laatste nieuwe technologische snufjes, zoals projecties. Het nieuwe theater opent als 'Frontierland Theater' medio juni 2019 haar deuren in het Disneyland Park.

De show zelf wordt een nieuwe Broadway variant op de populaire "Festival of The Lion King" show in Walt Disney World. Sinds 1998 is de show te zien in Disney's Animal Kingdom en trekt nog steeds volle zalen. Alle hoofdrollen worden in de Parijse versie vertolkt door live acteurs, vergelijkbaar met de Lion King scene uit Mickey and the Magician. Bekijk fragmenten uit de Amerikaanse show met reacties van het publiek:

Naast de show in Frontierland staat er nog meer entertainment op het programma. Zo geniet je van de musical parade "The Jungle Book Jive" met de figuren Baloo en King Louie uit The Jungle Book, maar ook Mickey en z'n vriendjes inclusief nieuwe parade units en dansers op Central Plaza.

In Adventureland zijn verder twee interactieve happenings te zien waarbij bezoekers o.a. leren hun ze de Afirkaanse Djembe drums moeten bespelen tijdens "Jembe Joy Village" met King Louie uit Jungle Book en Rafiki uit The Lion King.

Eveneens in Adventureland wordt een speciale dance party georganiseerd met Timon en Pumbaa tijdens "MataDance". Traditionele Afrikaanse dansers zullen bezoekers speciale dance moves leren terwijl Pumbaa zijn slechtste grappen verteld.

Daarnaast zijn er speciale ontmoetingen met Disney figuren en zullen er exclusieve snacks en merchandise te koop zijn. Ontmoet o.a. King Louie uit Jungle Book en Rafiki uit The Lion King. Het festival in het Disneyland Park duurt van 30 juni t/m 22 september 2019.


The Lion King Signature Experience

Tijdens het eerste Lion King & Jungle festival is het tevens mogelijk om een nieuwe VIP ervaring te reserveren in de vorm van 'The Lion King Signature Experience' met VIP plaatsen bij de nieuwe Lion King show, exclusieve ontmoetingen én een lunch met diverse Disney figuren in unieke outfits en een cadeaukaart. Klik hier voor meer infomatie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Vernieuwde shows tijdens Marvel Superhelden Seizoen 2019 in Disneyland Paris
24/03/2019
Bekijk de vernieuwde shows met Marvel superhelden in het Walt Disney Studios Park[...] Lees meer
Disneyland Paris introduceert nieuwe prijzen voor alle jaarkaarten vanaf april 2019
22/03/2019
Ontdek de nieuwe prijzen van de jaarkaarten Discovery, Magic Flex, Magic Plus en Infinity van Disneyland Paris[...] Lees meer
Zak frieten in Disneyland Paris nu ook los verkrijgbaar bij Hollywood Catering
07/03/2019
Bestel een lekkere zak friet bij Hollywood Catering in het Walt Disney Studios Park[...] Lees meer
VIP voordelen bij shows en rondleidingen voor Mastercard houders in Disneyland Paris
07/03/2019
Ontdek de gratis voordelen voor Mastercard kaarthouders (betaalpassen en creditcards) in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen