Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Figuren uit Pixar's Inside Out komen naar Disneyland Paris, zoals Joy, Sadness en Anger
Openingstijden vandaag
Maandag 17 juni 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Figuren uit Pixar's Inside Out komen naar Disneyland Paris, zoals Joy, Sadness en Anger
09/06/2024

Figuren uit Pixar's Inside Out komen naar Disneyland Paris, zoals Joy, Sadness en Anger

Speciaal voor de première van Inside Out 2 komen diverse figuren uit de Pixar film deze zomer naar Disneyland Paris, waaronder Joy, Sadness en Anger. Je ziet ze in shows of als meet & greet character in de parken.


Joy, Sadness en Anger uit Inside Out in Disneyland Paris

De meest bekende figuren uit de eerste Inside Out film zijn op bepaalde momenten te zien in Disneyland Paris. Joy is onderdeel van de "A Million Splashes of Color" show bij het kasteel, Sadness is te zien tijdens de jaarlijkse Disney+ Day en Anger krijgt eind juni een eigen meet & greet ter promotie van de tweede film die in juli in de Nederlandse bioscopen te zien is.

Naast de figuren, zullen er ook nieuwe snacks en lekkernijen geïnspireerd op Inside Out te vinden zijn in Disneyland Paris, waaronder onderstaande donuts in de smaken appel, framboos en limoen.


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2024 en 2025

Profiteer van onze speciale Disneyland Paris aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
De inwoners van Main Street keren terug in Disneyland Paris als streetmosphere
17/06/2024
Ontmoet de inwoners van Main Street, U.S.A. in Disneyland Paris als test voor streetmosphere entertainment[...] Lees meer
Indiase gerechten in Disneyland Paris bij Colonel Hathi's Outpost met o.a. kipcurry pizza's
12/06/2024
De eerste Indiase gerechten van Disneyland Paris zijn verkrijgbaar bij Colonel Hathi's Outpost met een nieuw menu[...] Lees meer
Nieuwe Disneyland Paris posters in samenwerking met Marcel Travel Posters nu verkrijgbaar
05/06/2024
Bekijk de nieuwe Marcel Travel Posters van Disneyland Paris met iconische gebouwen uit de Disney parken[...] Lees meer
Top Deal: 3-daags verblijf in Disneyland Paris vanaf €137 per persoon in Disney's Hotel Cheyenne
02/06/2024
Ga goedkoop naar Disneyland Paris met een 3-daags arrangement in Disney's Hotel Cheyenne vanaf €137 per persoon, per nacht[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen