Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Disneyland Paris voegt Frozen en Winnie de Poeh toe aan de Storybook Land bootjes
Openingstijden vandaag
Zondag 25 februari 2024
Disneyland Park
09:30 tot 22:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Disneyland Paris voegt Frozen en Winnie de Poeh toe aan de Storybook Land bootjes
09/10/2023

Disneyland Paris voegt Frozen en Winnie de Poeh toe aan de Storybook Land bootjes

In 2024 zal 'Le Pays des Contes de Fées' in Disneyland Paris worden vernieuwd met Frozen en Winnie de Poeh scenes. De bootjesattractie in het Disneyland Park wordt compleet gerenoveerd waarbij alle scenes onder handen worden genomen.


Nieuwe Frozen en Winnie de Poeh scenes in Disneyland Paris

Naast de volledige renovatie van de attractie, zullen er twee scenes worden toegevoegd: Frozen en Winnie de Poeh. In de Frozen scene zal de North Mountain met het ijspaleis worden nagebouwd en zien we Anna, Elsa, Kristoff, Olaf en Sven onderweg naar Wandering Oaken’s Trading Post (and Sauna) uit de eerste film.

In de Winnie de Poeh scene gaan we op bezoek in de Hundred Acre Woods en zien we de bekende boom uit de films met o.a. Poeh en Tijgetje. De scene zal te zien zijn in de buurt van het huisje van de Zeven Dwergen.


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2024 en 2025

Profiteer van onze speciale Disneyland Paris aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuw partner hotel Ki Space Hotel & Spa bij Disneyland Paris met 4-sterren in Val d'Europe
21/02/2024
Ontdek het nieuwe partner hotel Ki Space Hotel & Spa in Disneyland Paris met luxe kamers en wellness faciliteiten[...] Lees meer
FOTO'S, VIDEO: Opening van het Disneyland Hotel in Disneyland Paris met rondleiding
24/01/2024
Bekijk de eerste foto's en video's van het vernieuwde Disneyland Hotel in Disneyland Paris[...] Lees meer
Mobile Check-in voor verblijfsgasten van Disneyland Paris met digitale Magic Pass in de app
18/01/2024
Ontdek de nieuwe Mobile Check-in service voor gasten van de Disney hotels in Disneyland Paris met een digitale Magic Pass[...] Lees meer
Nieuwe 'PARIS' merchandise in Disneyland Paris met 130 unieke en exclusieve artikelen
08/01/2024
Bekijk de nieuwe 'PARIS' merchandise lijn met 130 nieuwe artikelen in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen