Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Gratis Disney+ abonnement bij een verblijf, ticket of jaarkaart in Disneyland Paris
Openingstijden vandaag
Dinsdag 23 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Gratis Disney+ abonnement bij een verblijf, ticket of jaarkaart in Disneyland Paris
27/06/2022

Gratis Disney+ abonnement bij een verblijf, ticket of jaarkaart in Disneyland Paris

Haal de magie van Disney in huis en ontvang 1, 3 of 12 maanden gratis Disney+ bij een bezoek aan Disneyland Paris als je vóór 31 oktober 2023 boekt via DiscoverTheMagic.nl. Zo ontvang je o.a. een gratis jaarabonnement op de streamingdienst als je een compleet verblijf met hotel en tickets boekt.


Tot 12 maanden gratis Disney+

Vanaf 21 juni 2022 ontvang je 1, 3 of 12 maanden gratis Disney+ bij een nieuwe reservering voor arrangementen, tickets of jaarkaarten van Disneyland Paris als je online boekt via DiscoverTheMagic.nl. Deze actie is geldig voor gasten van 18 jaar en ouder uit Nederland en België. Ontdek hoeveel gratis maanden je ontvangt:

Toegangstickets voor speciale evenementen en tickets die bij de ingang van de Disney parken worden gekocht, komen niet in aanmerking voor deze aanbieding, met uitzondering van tickets met speciale tarieven voor gasten met een beperking die verkrijgbaar zijn bij de ingang van de parken.

Deze aanbieding is beperkt tot één (1) Disney+ abonnement per boeking. De aanbieding is beschikbaar zodra de boeking is bevestigd, ongeacht het aanbetaalde bedrag.


Voorwaarden

Deze aanbieding is beschikbaar voor nieuwe, terugkerende en bestaande Disney+ abonnees. Disney+ abonnementen van 12 maanden,  3 maanden gaan en 30 dagen gaan pas in nadat ze door de gast zijn geactiveerd en kunnen worden ingewisseld tot de vervaldatum die wordt vermeld in de activeringsmail of het webformulier.

Zie de vervaldatum van het aanbod in je activeringsmail. Je kunt activeren door te klikken op de link in de e-mail of door de activeringslink hier online aan te vragen.

Voor de activering is het noodzakelijk dat je een Disney+ account aanmaakt met een geldig e-mailadres. De activering is eenmalig en niet overdraagbaar. Het aanbod is ongeldig waar verboden. Zij kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen, vouchers, kortingen of promoties. Het aanbod kan niet worden terugbetaald of ingewisseld voor contant geld of andere goederen of diensten en kan niet worden verkocht, overgedragen, geruild of gecrediteerd voor de aankoop van andere abonnementen en wordt niet gehonoreerd indien verkregen van een derde partij.

Het abonnement op de Disney+ service wordt afgesloten met Disney+ en valt onder de Disney+ abonnementsovereenkomst en het privacybeleid. Het Disney+ abonnement wordt aan het einde van de abonnementsperiode automatisch verlengd op maandelijkse basis tegen de lokaal geldende abonnementsprijs, tenzij het abonnement wordt opgezegd. Je kunt je Disney+ abonnement op elk moment opzeggen op de Disney+ website.

Wanneer je rechtstreeks bij ons boekt, ontvang je binnen 1 week na de bevestiging van je boeking een e-mail met een Disney+ activeringslink.


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2024 en 2025

Profiteer van onze speciale Disneyland Paris aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Disney Adventure World wordt de nieuwe naam van het Studios Park in Disneyland Paris
12/04/2024
Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris wordt Disney Adventure World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen