Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Gratis Disney+ abonnement bij een verblijf, ticket of jaarkaart in Disneyland Paris
Openingstijden vandaag
Vrijdag 19 augustus 2022
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
21:00 tot 22:30 - Extra Magische Uren
Gratis Disney+ abonnement bij een verblijf, ticket of jaarkaart in Disneyland Paris
27/06/2022
Gratis Disney+ abonnement bij een verblijf, ticket of jaarkaart in Disneyland Paris

Haal de magie van Disney in huis en ontvang 1, 3 of 12 maanden gratis Disney+ bij een bezoek aan Disneyland Paris als je boekt via DiscoverTheMagic.nl. Zo ontvang je o.a. een gratis jaarabonnement op de streamingdienst als je een compleet verblijf met hotel en tickets boekt.


Tot 12 maanden gratis Disney+

Vanaf 21 juni 2022 ontvang je 1, 3 of 12 maanden gratis Disney+ bij een nieuwe reservering voor arrangementen, tickets of jaarkaarten van Disneyland Paris als je online boekt via DiscoverTheMagic.nl. Deze actie is geldig voor gasten van 18 jaar en ouder uit Nederland en België. Ontdek hoeveel gratis maanden je ontvangt:

Toegangstickets voor speciale evenementen en tickets die bij de ingang van de Disney parken worden gekocht, komen niet in aanmerking voor deze aanbieding, met uitzondering van tickets met speciale tarieven voor gasten met een beperking die verkrijgbaar zijn bij de ingang van de parken.

Deze aanbieding is beperkt tot één (1) Disney+ abonnement per boeking. De aanbieding is beschikbaar zodra de boeking is bevestigd, ongeacht het aanbetaalde bedrag.


Voorwaarden

Deze aanbieding is alleen beschikbaar voor nieuwe en voor terugkerende Disney+ abonnees. Disney+ abonnementen van 12 maanden en 3 maanden gaan in binnen 48 uur na jouw boeking en verlopen op de datum die wordt vermeld in de activeringsmail of het webformulier. Disney+ abonnementen van 30 dagen gaan pas in nadat ze door de gast zijn geactiveerd en kunnen worden ingewisseld tot de vervaldatum die wordt vermeld in de activeringsmail of het webformulier.

Zie de vervaldatum van het aanbod in je activeringsmail. Je kunt activeren door te klikken op de link in de e-mail.

Voor de activering is het noodzakelijk dat je een Disney+ account aanmaakt met een geldig e-mailadres. De activering is eenmalig en niet overdraagbaar. Het aanbod is ongeldig waar verboden. Zij kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen, vouchers, kortingen of promoties. Het aanbod kan niet worden terugbetaald of ingewisseld voor contant geld of andere goederen of diensten en kan niet worden verkocht, overgedragen, geruild of gecrediteerd voor de aankoop van andere abonnementen en wordt niet gehonoreerd indien verkregen van een derde partij.

Het abonnement op de Disney+ service wordt afgesloten met Disney+ en valt onder de Disney+ abonnementsovereenkomst en het privacybeleid. Het Disney+ abonnement wordt aan het einde van de abonnementsperiode automatisch verlengd op maandelijkse basis tegen de lokaal geldende abonnementsprijs, tenzij het abonnement wordt opgezegd. Je kunt je Disney+ abonnement op elk moment opzeggen op de Disney+ website.

Wanneer je rechtstreeks bij ons boekt, ontvang je binnen 1 week na de bevestiging van je boeking een e-mail met een Disney+ activeringslink.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2022 en 2023

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2022 en 2023.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Outlet shopDisney: Tot 50% korting op online Disney merchandise met gratis verzending
05/08/2022
Ontvang tot 50% korting op veel shopDisney merchandise in de Outlet[...] Lees meer
Disney Magnum ijsjes in Disneyland Paris met verse toppings van Disney films en figuren
04/08/2022
Bekijk de nieuwe Disney ijsjes van Magnum in Disneyland Paris gebaseerd op bekende Disney films en figuren[...] Lees meer
Reserveer restaurants in Disneyland Paris vanaf 12 maanden vóór aankomst
04/08/2022
Restaurant reserveringen in Disneyland Paris zijn mogelijk vanaf 12 maanden vóór aankomst[...] Lees meer
World Princess Week in Disneyland Paris met Anna, Elsa en alle Disney prinsessen
01/08/2022
Ontdek de World Princess Week van 21 t/m 27 augustus 2022 in Disneyland Paris met Anna, Elsa en de Royal Promenade[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen