Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Romantisch huwelijksaanzoek in Disneyland Paris met Mickey en Minnie bij het kasteel
Romantisch huwelijksaanzoek in Disneyland Paris met Mickey en Minnie bij het kasteel
16/12/2015

Romantisch huwelijksaanzoek in Disneyland Paris met Mickey en Minnie bij het kasteel

Wat maakt een verblijf in Disneyland Parijs nóg magischer? Een huwelijksaanzoek! Vanaf eind 2016 gaat Disney je hierbij helpen via de nieuwe 'Special Activities' afdeling, waarbij alle wensen persoonlijk kunnen worden besproken. Bekijk alvast onderstaande voorbeelden van een select aantal gelukkige koppels die met alle toeters en bellen hun ultieme moment beleefden.


Aanzoek Emilie

Begin 2014 kreeg Emilie de verrassing van haar leven: haar partner Wesley vroeg haar (met een beetje hulp van de Belgische Story FM-presentatrice Tanja Dexters) ten huwelijk in Disneyland Parijs. De nietsvermoedende Emilie dacht een lekker ontspannen weekendje te beleven met vrienden, maar ondertussen werd er achter de schermen van alles geregeld om hét moment zo magisch mogelijk te maken. Familieleden, dansers én Disney figuren werden opgetrommeld om het aanzoek extra speciaal te maken. Wesley werd in een koninklijke koets door het park gereden en stopte uiteraard precies op de plek waar Emilie de parade wilde gaan zien. Bekijk de video van het aanzoek:


Aanzoek Patricia

In de zomer van 2015 was het de beurt aan Patricia, die een weekendje in Disneyland Parijs had geboekt met een vriendin. Haar vriend bleef thuis... althans dat dácht zij. In het Disneyland Hotel werd de nietsvermoedende Patricia opgehaald door de inwoners van Main Street, U.S.A., kreeg ze een schoonheidsbehandeling en werd ze in een authentiek voertuig naar het kasteel gebracht waar haar vriend stond te wachten. Bekijk de video van het aanzoek:


Aanzoek Gregory

Dit schattige aanzoek komt uit Walt Disney World waar Gregory zijn vriend Craig live op Facebook ten huwelijk vraagt bij het kasteel in Magic Kingdom Park. Met de show 'Mickey's Royal Friendship Faire' op de achtergrond springt hij eerst bij z'n vriend op de rug voor een 'foto' om vervolgens snel op de knieën te gaan en Craig ten huwelijk te vragen. Bekijk de video van het aanzoek:


Walt Disney World

Naast een aanzoek kan er vanaf voorjaar 2017 ook een officiele huwelijksceremonie worden gehouden in één van de Disney hotels of de parken. Een aanzoek of trouwen is al mogelijk in de Amerikaanse Disney resorts. Walt Disney World heeft hier zelfs een speciaal paviljoen voor gebouwd waar alles geregeld kan worden en sinds kort kan er ook na sluitingstijd in Magic Kingdom een ceremonie worden gehouden.


Prijzen

De mogelijkheden om als Disneyland Parijs officieel mee te werken aan een aanzoek voor alle bezoekers is vanaf eind 2016 mogelijk via Disney's Fairy Tale Weddings door een mail te sturen naar dlp.weddings@disney.com. Prijzen en locaties kunnen besproken worden, net als speciale wensen. Uiteraard kun je altijd zelf een aanzoek doen in de parken met hulp van familie of vrienden. Dit kan tevens in het bijzijn van een Disney figuur bij één van de fotolocaties.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe 'Silhouettes' souvenirs in Disneyland Paris met Mickey, Minnie of het kasteel
25/03/2024
Laat je eigen silhouet maken als persoonlijk souvenir in Disneyland Paris met Mickey, Minnie of het kasteel[...] Lees meer
Turkey Leg en Churros in Disneyland Paris bij nieuwe Overland Trail Café in Frontierland
06/03/2024
De populaire Turkey Leg snack uit de Amerikaanse Disney parken is nu ook voor het eerst verkrijgbaar in Disneyland Paris[...] Lees meer
Star Tours krijgt upgrade met scenes uit The Mandalorian, Andor en Ahsoka in Disneyland Paris
05/03/2024
Nieuwe Star Wars scenes voor Star Tours in Disneyland Paris met The Mandalorian, Andor en Ahsoka[...] Lees meer
Disney Dreams avondshow tijdelijk twee keer per dag te zien als test in Disneyland Paris
01/03/2024
De populaire avondshow Disney Dreams zal tijdelijk twee keer per dag te zien zijn bij het kasteel in het Disneyland Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen