Openingstijden vandaag
Vrijdag 15 november 2019
Disneyland Park
10:00 tot 19:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 18:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Trouwen in Disneyland Paris met magische huwelijksceremonie bij het kasteel
06/02/2017
Trouwen in Disneyland Paris met magische huwelijksceremonie bij het kasteel

Altijd al gedroomd van een 'fairytale wedding'? Vanaf voorjaar 2017 is het mogelijk om te trouwen in Disneyland Parijs met een huwelijksceremonie bij het kasteel in het Disneyland Park. In samenwerking met Disney's Fairy Tale Weddings zijn alle opties bespreekbaar met persoonlijk advies en begeleiding. 


Eerder was het al mogelijk om officieel hulp te krijgen van Disney bij een huwelijksaanzoek in de parken, maar binnenkort kun je dus ook trouwen in Disneyland Parijs. Voor de daadwerkelijke huwelijksvoltrekking in de ochtend dienen beide personen minimaal 40 dagen officieel staatsburger te zijn van Frankrijk, maar de ceremonie in het park is voor iedereen beschikbaar. Op die manier kunnen ook internationale gasten profiteren van een bijzondere dag in het hart van de magie.

Er zijn twee soorten pakketten beschikbaar: Romantic Wedding Collections en Royal Wedding Collections.

De 'Romantic' variant omvat een compleet arrangement op één van de volgende locaties: Disney's Newport Bay Club (met ceremonie onder het afdak bij Lake Disney), Disneyland Hotel (met ceremonie in Fantasia Gardens) of het Disneyland Park (met ceremonie op Central Plaza bij het kasteel).

De 'Royal' variant omvat een op maat gemaakt arrangement waarbij je zelf de locatie en indeling van de dag kunt kiezen in overleg met de experts van Disney's Fairy Tale Wedding.

Een aanzoek of trouwen was al mogelijk in de Amerikaanse Disney resorts. Walt Disney World heeft hier zelfs een speciaal paviljoen voor gebouwd waar alles geregeld kan worden en sinds kort kan er ook na sluitingstijd in Magic Kingdom een ceremonie worden gehouden.

In Disneyland Resort in Californië is echter eenzelfde ochtend ceremonie als in Parijs mogelijk, zoals te zien in onderstaande video van Sydni en Johnny.

De mogelijkheden voor een officieel huwelijk voor alle bezoekers is vanaf voorjaar 2017 mogelijk via Disney's Fairy Tale Weddings door een mail te sturen naar dlp.weddings@disney.com. Prijzen en locaties kunnen hier worden aangevraagd en speciale wensen zijn bespreekbaar. Uiteraard kun je altijd zelf een aanzoek doen in de parken met hulp van familie of vrienden. Dit kan tevens in het bijzijn van een Disney figuur bij één van de fotolocaties.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuw interactieve show met figuren uit Disney Junior bij 'Studio D' in Disneyland Paris
06/11/2019
Ontdek het nieuwe Studio D theater met een Disney Junior show in het Walt Disney Studios Park[...] Lees meer
Cars Quatre Roues Rallye in Disneyland Paris heropent met nieuw decor en wachtrij
12/10/2019
Ontdek de volledig gerenoveerde Cars attractie in het Walt Disney Studios Park[...] Lees meer
Aparthotel StayCity Marne-La-Vallée bij Disneyland Paris met accommodaties tot 20 personen
09/10/2019
Bekijk de nieuwe appartementen, studio's en villa's van Aparthotel StayCity bij Disneyland Paris[...] Lees meer
runDisney in Disneyland Paris met hardloopwedstrijden in en rondom de Disney parken
06/10/2019
Ontdek de magische hardloopwedstrijden door de parken van Disneyland Paris tijdens runDisney[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen