Disneyland Paris    |    Nieuws    |    it's a small world attractie in Disneyland Paris wordt vernieuwd en opgeknapt
it's a small world attractie in Disneyland Paris wordt vernieuwd en opgeknapt
12/11/2022

it's a small world attractie in Disneyland Paris wordt vernieuwd en opgeknapt

De populaire attractie "it's a small world" in Disneyland Paris wordt vernieuwd met o.a. een volledig opgeknapte gevel, een herstelde fontein bij de ingang, een nieuw plafond en upgrades voor de poppen en het decor. De attractie heropent op 5 mei 2023 met previews voor jaarkaarthouders en soft openings op 3 & 4 mei.


Poppen in een rolstoel en vernieuwd decor

Als onderdeel van het 'Reimagine Tomorrow' project voor meer inclusiviteit in de parken, zal "it's a small world" in de Amerikaanse parken en Disneyland Paris o.a. worden voorzien van enkele poppen in rolstoelen. Daarnaast zullen nog meer poppen met beperkingen te zien zijn in de attractie.


Vernieuwde gevel, fontein en plafond

De gevel van de attractie is in 2022 volledig opnieuw geverfd in licht gewijzigde kleuren en gouden accenten. Daarnaast zal ook de bekende fontein bij de ingang worden vernieuwd en opnieuw opgebouwd. Binnen in de attractie zal het plafond worden vervangen en krijgen de poppen en het decor een upgrade.

'


Previews en opening

Jaarkaarthouders krijgen de mogelijkheid om op 3 en 4 mei 2023 de attractie als eerste te bezoeken op vertoon van een geldige jaarkaart. Op 3 mei is toegang mogelijk van 11:30 tot 14:30 uur en op 4 mei van 10:30 tot 14:30. Op beide dagen is na 14:30 uur nog steeds toegang mogelijk, maar dan via de nieuwe Disney Premier Access wachtij. De attractie opent op beide dagen vanaf 14:30 uur voor alle bezoekers (reguliere wachtrij).

Bekijk de eerste volledige video van "it's a small world" tijdens de Cast Member previews op maandag 1 mei 2023 en de side-by-side rit in de oude attractie en de nieuwe:


Achter de schermen

Neem een kijkje achter de schermen met onderstaande foto's tijdens de renovatie van "it's a small world" en ontdek o.a. de achterkant van het decor en de 'kelder' van de attractie met het watersysteem.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2023 en 2024

Profiteer van onze speciale aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Family & Friends Tickets vanaf €41 voor Disneyland Pass jaarkaarthouders keren terug in 2024
30/11/2023
De Privilege Tickets voor jaarkaarthouders in Disneyland Paris keren terug met Family & Friends Tickets[...] Lees meer
Christmas Gift Box in de Disney hotels van Disneyland Paris met merchandise en cadeau's
15/11/2023
Bekijk de speciale Chistmas Gift Box die je kunt bestellen in de Disney hotels van Disneyland Paris[...] Lees meer
Frozen parade in Disneyland Paris met Anna, Elsa, Olaf en Kristoff voor de 10e verjaardag
14/11/2023
Ontdek de nieuwe Frozen parade in Disneyland Paris ter ere van de 10e verjaardag van de film[...] Lees meer
A Million Splashes of Colour dagshow in Disneyland Paris met Disney figuren, parade en showstop
30/10/2023
Ontdek de nieuwe A Million Splashes of Colour dagshow tijdens Disney Symphony of Colors met parade en showstop bij het kasteel in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen