Jaarkaarthouders krijgen eigen winkel met exclusieve merchandise in Disneyland Paris
06/08/2021
Jaarkaarthouders krijgen eigen winkel met exclusieve merchandise in Disneyland Paris

Vanaf 6 augustus 2021 opent Disneyland Paris een tijdelijke winkel voor jaarkaarthouders in The Storybook Store. De winkel op Town Square in het Disneyland Park zal in het weekend alleen toegankelijk zijn voor Discovery, Magic Flex, Magic Plus en Infinity jaarkaarthouders met exclusieve merchandise.


The Storybook Store

Voorheen was merchandise voor jaarkaarthouders her en der verkrijgbaar, maar nu zal er een speciale winkel worden ingericht waar alleen jaarkaarthouders toegang tot hebben. The Storybook Store in het Disneyland Park fungeert als locatie voor jaarkaarthouders waar speciale merchandise verkrijgbaar zal zijn. De winkel is in eerste instantie iedere vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 12:00 tot 18:00 uur. Bekijk de foto's:

Foto's: DLP Report

Ieder weekend zal er nieuwe esclusieve merchandise te koop zijn in de winkel, zoals een preview van de nieuwe Stitch kledinglijn vanaf 13 augustus 2021:


Jaarkaarten voor Disneyland Paris

Wil je Disneyland Paris meerdere keren per jaar bezoeken, dan zijn jaarkaarten wellicht iets voor jou. Je hebt al een jaarkaart met toegang tot het Disneyland Park en Walt Disney Studios Park vanaf €179 per persoon met daarnaast voordelen in de parken, hotels, restaurants en winkels. Lees er alles over op onze speciale Jaarkaarten pagina.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2021 en 2022

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2021 en 2022.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Disneyland Paris versoepelt mondkapjesplicht in de parken voor kinderen t/m 10 jaar
25/10/2021
Kinderen onder de 11 jaar hoeven vanaf 25 oktober 2021 geen mondkapjes meer te dragen in Disneyland Paris[...] Lees meer
Frozen - A Musical Invitation show keert vanaf 23 oktober 2021 terug in Disneyland Paris
23/10/2021
De populaire attractie Frozen - A Musical Invitation keert terug in het Walt Disney Studios Park[...] Lees meer
Disney Stars on Parade en Disney Illuminations keren terug in Disneyland Paris
18/10/2021
Bekijk alle terugkerende shows, parades en vuurwerk in Disneyland Paris vanaf 23 oktober 2021[...] Lees meer
Buffetservice met all-you-can-eat keert vanaf 20 oktober 2021 terug in Disneyland Paris
18/10/2021
De all-you-can-eat formule bij buffetrestaurants in Disneyland Paris keert terug[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen