Openingstijden vandaag
Woensdag 21 februari 2018
Disneyland Park
10:00 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Nieuwe Marvel stuntshow met superhelden in Disneyland Paris vanaf zomer 2018
27/10/2017
Nieuwe Marvel stuntshow met superhelden in Disneyland Paris vanaf zomer 2018

Vanaf 10 juni 2018 opent Disneyland Paris een gloednieuwe Marvel stuntshow met de nieuwste special effects in het Walt Disney Studios Park. Het CinéMagique theater wordt hiervoor omgebouwd tot superhelden arena onder de naam 'Studio Theatre' waarbij de acteurs niet alleen op het podium, maar ook boven en naast het publiek te zien zullen zijn. De show krijgt de naam: 'Marvel: Super Heroes United'.


Marvel Summer of Super Heroes

De Marvel show is onderdeel van 'Marvel Summer of Super Heroes'; het nieuwe zomerseizoen in het Walt Disney Studios Park. Disneyland Paris werkt nauw samen met Marvel Studios om de wereld van superhelden tot leven te brengen. De stuntshow wordt uniek en is de eerste echte Marvel show in de Disney parken wereldwijd. Bezoekers kunnen onder andere genieten van Captain America, Iron Man, Thor, Loki, Doktor Strange, Star-Lord uit Guardians of the Galaxy, Spider-Man, en Black Widow. Bekijk de introductie van de show op de London Comic Con:


Marvel hotel

Naast de nieuwe Marvel show en het Marvel seizoen in de Studios, krijgen de superhelden ook een eigen hotel. Disney's Hotel New York zal vanaf oktober 2018 een grondige renovatie en upgrade ondergaan met een nieuw Marvel thema. Het hotel krijgt een unieke look & feel met kamers die geïnspireerd zijn op o.a. The Avengers, Iron Man en Spider-Man. Klik hier voor meer informatie en openingsperiode.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Parijs en profiteer van onze speciale aanbiedingen. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens schoolvakanties. Wacht niet te lang, want de beschikbaarheid is beperkt.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe Disney sieraden van Pandora Jewelry met o.a. Winnie the Pooh en de prinsessen
15/02/2018
Pandora Jewelry lanceert een nieuwe 'Disney Charms' collectie met sieraden van verschillende Disney figuren[...] Lees meer
Iron Man attractie met The Avengers vervangt Rock 'n' Roller Coaster in Disneyland Paris
12/02/2018
Disneyland Paris krijgt met de nieuwe Iron Man achtbaan de eerste Marvel attractie in haar geschiedenis[...] Lees meer
Sneeuw in Disneyland Paris zorgt voor sprookjesachtige taferelen
09/02/2018
Ontdek de parken van Disneyland Paris onder een dikke laag sneeuw met foto's & video's[...] Lees meer
Nieuwe prijzen, voordelen & special events voor jaarkaarthouders van Disneyland Paris
01/02/2018
Ontdek de nieuwe voordelen van de jaarkaarten Discovery, Magic Flex, Magic Plus en Infinity van Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen