Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Nieuwe Marvel stuntshow met superhelden in Disneyland Paris vanaf zomer 2018
Openingstijden vandaag
Dinsdag 16 augustus 2022
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
21:00 tot 22:30 - Extra Magische Uren
Nieuwe Marvel stuntshow met superhelden in Disneyland Paris vanaf zomer 2018
27/10/2017
Nieuwe Marvel stuntshow met superhelden in Disneyland Paris vanaf zomer 2018

Vanaf 10 juni 2018 opent Disneyland Paris een gloednieuwe Marvel stuntshow met de nieuwste special effects in het Walt Disney Studios Park. Het CinéMagique theater wordt hiervoor omgebouwd tot superhelden arena onder de naam 'Studio Theater' waarbij de acteurs niet alleen op het podium, maar ook boven en naast het publiek te zien zullen zijn. De show krijgt de naam: 'Marvel: Super Heroes United'.


Marvel Superhelden Zomer

De Marvel show is onderdeel van 'Marvel Superhelden Zomer'; het nieuwe zomerseizoen in het Walt Disney Studios Park. Disneyland Paris werkt nauw samen met Marvel Studios om de wereld van superhelden tot leven te brengen. De stuntshow wordt uniek en is de eerste echte Marvel show in de Disney parken wereldwijd. Bezoekers kunnen onder andere genieten van Captain America, Iron Man, Thor, Loki, Doktor Strange, Star-Lord uit Guardians of the Galaxy, Spider-Man, en Black Widow. Bekijk de introductie van de show op de London Comic Con:

Tijdens een de officiële presentatie van zowel de nieuwe show, als 'Marvel Superhelden Zomer' op 20 maart 2018 in het prestigieuze "Palais de Tokyo" in Parijs, werd de bovenstaande visual onthuld met daarnaast alle details over de high-tech show in het Walt Disney Studios Park. Vanaf 10 juni 2018 zal 'Marvel: Super Heroes United' dagelijks te zien zijn in het Studio Theater bestaande uit:

  • Gigantisch podium van maar liefst 400 m2
  • Projectie gebied van 1000 m2 aan alle zijden van het theater
  • Één van Europa's grootste LED schermen
  • 180 graden video beleving met meer dan 30 projectoren
  • Special effects & kleinschalig vuurwerk
  • 80 lichtbundels en bewegend decor
  • Vliegende drones in het theater
  • Maximaal 5 voorstellingen per dag

De high-tech videoprojecties, die overal in het theater te zien zullen zijn, transporteren bezoekers naar diverse werelden binnen het Marvel universum. Zo reis je samen met Doctor Strange naar het "Sanctum Sanctorum", breng je een bezoek aan het lab van Dr. Abraham Erskine (die het Super Soldier Serum maakte dat werd gebruikt door Captain America) en kom je zelfs terecht in de duistere wereld van Thanos; de grote vijand van de superhelden.

Het verhaald van de show concentreert zich rondom Thanos die een manier heeft gevonden om The Avengers te manipuleren waardoor ze zich tegen elkaar keren. In de tussentijd gaat Thanos verder met zijn plan om de mensheid te vernietigen. Nét op tijd weten de superhelden zich te verenigen voor de grote finale tegen Thanos waarbij het goede van het kwade zal winnen.


Marvel attractie

In het Walt Disney Studios Park zal het Backlot gedeelte compleet worden omgebouwd tot Marvel Land als onderdeel van een gigantische uitbreiding door The Walt Disney Company. Als eerste zal Rock 'n' Roller Coaster worden vervangen door een Iron Man attractie vol special effects en nieuwe technologieën. Klik hier voor meer informatie, visuals en openingsperiode.


Marvel hotel

Naast de nieuwe Marvel show en het Marvel seizoen in de Studios, krijgen de superhelden ook een eigen hotel. Disney's Hotel New York zal vanaf oktober 2018 een grondige renovatie en upgrade ondergaan met een nieuw Marvel thema. Het hotel krijgt een unieke look & feel met kamers die geïnspireerd zijn op o.a. The Avengers, Iron Man en Spider-Man. Klik hier voor meer informatie, foto's van de nieuwe kamers en openingsperiode.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Outlet shopDisney: Tot 50% korting op online Disney merchandise met gratis verzending
05/08/2022
Ontvang tot 50% korting op veel shopDisney merchandise in de Outlet[...] Lees meer
Disney Magnum ijsjes in Disneyland Paris met verse toppings van Disney films en figuren
04/08/2022
Bekijk de nieuwe Disney ijsjes van Magnum in Disneyland Paris gebaseerd op bekende Disney films en figuren[...] Lees meer
Reserveer restaurants in Disneyland Paris vanaf 12 maanden vóór aankomst
04/08/2022
Restaurant reserveringen in Disneyland Paris zijn mogelijk vanaf 12 maanden vóór aankomst[...] Lees meer
World Princess Week in Disneyland Paris met Anna, Elsa en alle Disney prinsessen
01/08/2022
Ontdek de World Princess Week van 21 t/m 27 augustus 2022 in Disneyland Paris met Anna, Elsa en de Royal Promenade[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen