Openingstijden vandaag
Dinsdag 19 februari 2019
Disneyland Park
10:00 tot 19:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 19:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Iron Man attractie met The Avengers vervangt Rock 'n' Roller Coaster in Disneyland Paris
12/02/2018
Iron Man attractie met The Avengers vervangt Rock 'n' Roller Coaster in Disneyland Paris

Tijdens de D23 Expo in Japan onthulde Bob Chapek (Chairman van Walt Disney Parks & Resorts) dat Disneyland Paris een nieuwe Iron Man attractie krijgt in het Walt Disney Studios Park. Rock 'n' Roller Coaster zal hiervoor compleet worden verbouwd tot een achtbaan met Iron Man en The Avengers.


Nadat eerder bekend werd gemaakt dat Disneyland Paris binnenkort een Marvel hotel krijgt met de upgrade van Disney's Hotel New York, een nieuwe stuntshow genaamd 'Marvel: Super Heroes United' en de eerste editie van het 'Marvel Superhelden Zomer' seizoen in de Studios, komt er nu ook een echte Marvel attractie naar het resort. De licensie voor Rock 'n' Roller Coaster vervalt binnenkort en daardoor zag Disney een uitgelezen kans om de achtbaan een grote upgrade te geven. Deze eerste visual laat de vernieuwde wachtrij zien:

De layout van de achtbaan zelf zal identiek blijven, maar de show eromheen wordt compleet vernieuwd met high-tech special effects. Disneyland Paris heeft bekend gemaakt dat Rock 'n' Roller Coaster op 2 september 2019 zal sluiten en vervolgens als Iron Man attractie in 2021 zal heropenen. 


Marvel Land

Naast de upgrade van Rock 'n' Roller Coaster zal het gehele Backlot gebied in het Walt Disney Studios Park de komende jaren worden verbouwd tot Marvel Land met tevens een nieuwe Spider-Man attractie op de plek waar nu nog Armageddon ligt en nieuwe restaurants, shows en meet & greet locaties waar nu Café Cafés, Restaurant des Stars en Blockbuster Café ligt. Klik hier voor meer informatie over Marvel Land.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Behind the Magic: Ontdek de magie van Mickey and the Magician in Disneyland Paris
13/02/2019
Ontdek de achtergrond en de techniek achter de populaire show Mickey and the Magician in Disneyland Paris[...] Lees meer
Ontbijt met de Disney prinsessen bij Auberge de Cendrillon in Disneyland Paris
12/02/2019
Geniet iedere ochtend van een heerlijk ontbijtmenu in het bijzijn van de Disney prinsessen in Disneyland Paris[...] Lees meer
Rondleiding door alle restaurants en eetgelegenheden van Disney Village in Disneyland Paris
04/02/2019
Ontdek het aanbod van alle restaurants met in Disney Village in Disneyland Paris met foto's & video's[...] Lees meer
Shopping Service in Disneyland Paris brengt je aankopen in de parken gratis naar je hotel
28/01/2019
Maak gebruik van de gratis Shopping Service en/of de Pick Up Service in Disneyland Paris [...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen