Openingstijden vandaag
Maandag 21 mei 2018
Disneyland Park
10:00 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Iron Man attractie met The Avengers vervangt Rock 'n' Roller Coaster in Disneyland Paris
12/02/2018
Iron Man attractie met The Avengers vervangt Rock 'n' Roller Coaster in Disneyland Paris

Tijdens de D23 Expo in Japan onthulde Bob Chapek (Chairman van Walt Disney Parks & Resorts) dat Disneyland Paris een nieuwe Iron Man attractie krijgt in het Walt Disney Studios Park. Rock 'n' Roller Coaster zal hiervoor compleet worden verbouwd tot een achtbaan met Iron Man en The Avengers.


Nadat eerder bekend werd gemaakt dat Disneyland Paris binnenkort een Marvel hotel krijgt met de upgrade van Disney's Hotel New York, een nieuwe stuntshow genaamd 'Marvel: Super Heroes United' en de eerste editie van het 'Marvel Superhelden Zomer' seizoen in de Studios, komt er nu ook een echte Marvel attractie naar het resort. De licensie voor Rock 'n' Roller Coaster vervalt binnenkort en daardoor zag Disney een uitgelezen kans om de achtbaan een grote upgrade te geven. Deze eerste visual laat de vernieuwde wachtrij zien:

De layout van de achtbaan zelf zal identiek blijven, maar de show eromheen wordt compleet vernieuwd met high-tech special effects. Op de D23 Expo werd vooralsnog geen openingsdatum gegeven, maar Disneyland Paris heeft zelf bekend gemaakt dat Rock 'n' Roller Coaster vanaf 7 januari 2019 zal sluiten en vervolgens als Iron Man attractie in 2020 zal heropenen. 


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Disneyland Paris kondigt attracties, shows en vernieuwingen aan tijdens InsidEars
20/05/2018
Disneyland Paris presenteert vernieuwingen met o.a. een nieuwe attractie, shows, verbouwingen, upgrades en extra diensten tijdens InsidEars[...] Lees meer
Mickey's Philharmagic komt naar Disneyland Paris met 4D attractie in Discoveryland
18/05/2018
Disneyland Paris krijgt een nieuwe 4D attractie in het Discoveryland Theater met Mickey's Philharmagic[...] Lees meer
Rondleiding door diverse populaire all-you-can-eat buffetrestaurants in Disneyland Paris
09/05/2018
Ontdek het aanbod van alle populaire all-you-can-eat buffetrestaurants in Disneyland Paris met foto's & video's[...] Lees meer
Behind the Magic: Historie, treinen & stations van Disneyland Railroad in Disneyland Paris
30/04/2018
Ontdek de historie, treinen en stations van Disneyland Railroad in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen