Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Iron Man attractie in Disneyland Paris met spectaculaire achtbaan bij Avengers Campus
Openingstijden vandaag
Zaterdag 13 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Iron Man attractie in Disneyland Paris met spectaculaire achtbaan bij Avengers Campus
12/02/2018

Iron Man attractie in Disneyland Paris met spectaculaire achtbaan bij Avengers Campus

Disneyland Paris krijgt een nieuwe Iron Man attractie in het Walt Disney Studios Park als onderdeel van Marvel Land 'Avengers Campus'. Rock 'n' Roller Coaster zal hiervoor compleet worden verbouwd tot een achtbaan met Iron Man en The Avengers met de naam "Avengers Assemble: Flight Force". De attractie opent vanaf 20 juli 2022 tijdens de 30e verjaardag.


Iron Man achtbaan

Op 2 september 2019 zal de huidige attractie Rock'n' Roller Coaster in het Studios Park definitief sluiten en vervangen worden door een nieuwe high-tech Iron Man attractie. De track van de achtbaan blijft hetzelfde, maar de rest wordt compleet vernieuwd. Op onderstaande visual is rechts de futuristische ronde facade te zien van de nieuwe attractie met rechts een nieuwe meet & greet locatie met Marvel figuren onder het platform met de Quinjet.

De attractie krijgt tevens een nieuwe pre-show met een levensgrote animatronic van Iron Man:

Dit worden de nieuwe karretjes in de kleuren en vormen van Iron Man, waarbij de treinen langs mega grote schermen vliegen en het lijkt alsof je een vlucht maakt met Iron Man en andere Avengers:


Bouwtekeningen

Op de bouwtekeningen is de lay-out van de attractie aan de binnenkant te zien. Bezoekers betreden de attractie aan de rechterzijde onder het nieuwe Quinjet helicopterplatform naast de oude ingang van de stuntshow. Naast de regulier wachtij en FastPass, zal er ook een Singel Rider rij beschikbaar zijn.

Vervolgens komen alleen de reguliere wachtrij en FastPass uit in het pre-show gedeelte waar het verhaal van de attractie wordt verteld. Single Rider gaat direct naar het instapplatform. De lancering zal niet meer zichtbaar zijn vanuit de wachtrij.

De layout van de achtbaan zelf zal identiek blijven, maar de show eromheen wordt compleet vernieuwd met high-tech special effects. Disneyland Paris heeft bekend gemaakt dat Rock 'n' Roller Coaster op 2 september 2019 zal sluiten en vervolgens als Iron Man attractie in 2022 zal heropenen. 


Marvel Land

Naast de nieuwe Iron Man attractie zal het gehele Backlot gebied in het Walt Disney Studios Park de komende jaren worden verbouwd tot Marvel Land genaamd 'Avengers Campus' met tevens een nieuwe Spider-Man attractie op de plek waar nu nog Armageddon ligt en nieuwe restaurants, shows en meet & greet locaties waar nu Café Cafés, Restaurant des Stars en Blockbuster Café ligt.

Klik hier voor meer informatie over Marvel Land


Uitbreiding Walt Disney Studios Park

De Iron Man attractie is onderdeel van de gigantische uitbreidingsplannen voor het Walt Disney Studios Park met naast Marvel, ook themagebieden rondom Frozen en Star Wars. Daarnaast komt er een groot meer in het midden van het park waar nieuwe restaurants komen te liggen en nieuw entertainment te zien zal zijn.

Klik hier voor meer informatie over de uitbreiding van het Walt Disney Studios Park


Marvel entertainment

Ondertussen breidt Disneyland Paris haar entertainment line up fors uit met nieuwe seizoenen, festivals, parades en shows in de aanloop naar de uitbreidingen in de Studios. Het park organiseert bijvoorbeeld het 'Marvel Superhelden Seizoen' met twee shows op verschillende podia bij de Tower of Terror, meet & greets met Marvel figuren en de grote nieuwe stuntshow 'Marvel: Super Heroes United' in het vernieuwde Studio Theater. 


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2024 en 2025

Profiteer van onze speciale Disneyland Paris aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Disney Adventure World wordt de nieuwe naam van het Studios Park in Disneyland Paris
12/04/2024
Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris wordt Disney Adventure World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen