Iron Man attractie in Disneyland Paris met spectaculaire achtbaan bij Avengers Campus
12/02/2018
Iron Man attractie in Disneyland Paris met spectaculaire achtbaan bij Avengers Campus

Disneyland Paris krijgt een nieuwe Iron Man attractie in het Walt Disney Studios Park als onderdeel van het toekomstige Marvel Land 'Avengers Campus'. Rock 'n' Roller Coaster zal hiervoor compleet worden verbouwd tot een achtbaan met Iron Man en The Avengers. De nieuwe attractie opent in 2022.


Iron Man achtbaan

Op 2 september 2019 zal de huidige attractie Rock'n' Roller Coaster in het Studios Park definitief sluiten en vervangen worden door een nieuwe high-tech Iron Man attractie. DDe track van de achtbaan blijft hetzelfde, maar de rest wordt compleet vernieuwd. Op onderstaande visual is rechts de futuristische ronde facade te zien van de nieuwe attractie met rechts een nieuwe meet & greet locatie met Marvel figuren onder het platform met de Quinjet.

De attractie krijgt tevens een nieuwe pre-show met een levensgrote animatronic van Iron Man:

Dit worden de nieuwe karretjes in de kleuren en vormen van Iron Man, waarbij de treinen langs mega grote schermen vliegen en het lijkt alsof je een vlucht maakt met Iron Man en andere Avengers:


Bouwtekeningen

Op de bouwtekeningen is de lay-out van de attractie aan de binnenkant te zien. Bezoekers betreden de attractie aan de rechterzijde onder het nieuwe Quinjet helicopterplatform naast de oude ingang van de stuntshow. Naast de regulier wachtij en FastPass, zal er ook een Singel Rider rij beschikbaar zijn.

Vervolgens komen alleen de reguliere wachtrij en FastPass uit in het pre-show gedeelte waar het verhaal van de attractie wordt verteld. Single Rider gaat direct naar het instapplatform. De lancering zal niet meer zichtbaar zijn vanuit de wachtrij.

De layout van de achtbaan zelf zal identiek blijven, maar de show eromheen wordt compleet vernieuwd met high-tech special effects. Disneyland Paris heeft bekend gemaakt dat Rock 'n' Roller Coaster op 2 september 2019 zal sluiten en vervolgens als Iron Man attractie in 2021 zal heropenen. 


Marvel Land

Naast de nieuwe Iron Man attractie zal het gehele Backlot gebied in het Walt Disney Studios Park de komende jaren worden verbouwd tot Marvel Land genaamd 'Avengers Campus' met tevens een nieuwe Spider-Man attractie op de plek waar nu nog Armageddon ligt en nieuwe restaurants, shows en meet & greet locaties waar nu Café Cafés, Restaurant des Stars en Blockbuster Café ligt.

Klik hier voor meer informatie over Marvel Land


Uitbreiding Walt Disney Studios Park

De Iron Man attractie is onderdeel van de gigantische uitbreidingsplannen voor het Walt Disney Studios Park met naast Marvel, ook themagebieden rondom Frozen en Star Wars. Daarnaast komt er een groot meer in het midden van het park waar nieuwe restaurants komen te liggen en nieuw entertainment te zien zal zijn.

Klik hier voor meer informatie over de uitbreiding van het Walt Disney Studios Park


Marvel entertainment

Ondertussen breidt Disneyland Paris haar entertainment line up fors uit met nieuwe seizoenen, festivals, parades en shows in de aanloop naar de uitbreidingen in de Studios. Het park organiseert bijvoorbeeld het 'Marvel Superhelden Seizoen' met twee shows op verschillende podia bij de Tower of Terror, meet & greets met Marvel figuren en de grote nieuwe stuntshow 'Marvel: Super Heroes United' in het vernieuwde Studio Theater. 


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2021 en 2022

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2021 en 2022.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Disneyland Paris versoepelt mondkapjesplicht in de parken voor kinderen t/m 10 jaar
25/10/2021
Kinderen onder de 11 jaar hoeven vanaf 25 oktober 2021 geen mondkapjes meer te dragen in Disneyland Paris[...] Lees meer
Frozen - A Musical Invitation show keert vanaf 23 oktober 2021 terug in Disneyland Paris
23/10/2021
De populaire attractie Frozen - A Musical Invitation keert terug in het Walt Disney Studios Park[...] Lees meer
Disney Stars on Parade en Disney Illuminations keren terug in Disneyland Paris
18/10/2021
Bekijk alle terugkerende shows, parades en vuurwerk in Disneyland Paris vanaf 23 oktober 2021[...] Lees meer
Buffetservice met all-you-can-eat keert vanaf 20 oktober 2021 terug in Disneyland Paris
18/10/2021
De all-you-can-eat formule bij buffetrestaurants in Disneyland Paris keert terug[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen