Openingstijden vandaag
Woensdag 21 februari 2018
Disneyland Park
10:00 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Iron Man attractie met The Avengers vervangt Rock 'n' Roller Coaster in Disneyland Paris
12/02/2018
Iron Man attractie met The Avengers vervangt Rock 'n' Roller Coaster in Disneyland Paris

Tijdens de D23 Expo in Japan onthulde Bob Chapek (Chairman van Walt Disney Parks & Resorts) dat Disneyland Paris een nieuwe Iron Man attractie krijgt in het Walt Disney Studios Park. Rock 'n' Roller Coaster zal hiervoor compleet worden verbouwd tot een achtbaan met Iron Man en The Avengers.


Nadat eerder bekend werd gemaakt dat Disneyland Paris binnenkort een Marvel hotel krijgt met de upgrade van Disney's Hotel New York, een nieuwe stuntshow genaamd 'Marvel: Super Heroes United' en de eerste editie van het 'Marvel Superhelden Zomer' seizoen in de Studios, komt er nu ook een echte Marvel attractie naar het resort. De licensie voor Rock 'n' Roller Coaster vervalt binnenkort en daardoor zag Disney een uitgelezen kans om de achtbaan een grote upgrade te geven. Deze eerste visual laat de vernieuwde wachtrij zien:

De layout van de achtbaan zelf zal identiek blijven, maar de show eromheen wordt compleet vernieuwd met high-tech special effects. Op de D23 Expo werd vooralsnog geen openingsdatum gegeven, maar het ziet er naar uit dat Rock 'n' Roller Coaster dit najaar zal sluiten en vervolgens als Iron Man attractie in de zomer van 2019 (tijdens de tweede editie van 'Marvel Superhelden Zomer') zal heropenen. 


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Parijs en profiteer van onze speciale aanbiedingen. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens schoolvakanties. Wacht niet te lang, want de beschikbaarheid is beperkt.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe Disney sieraden van Pandora Jewelry met o.a. Winnie the Pooh en de prinsessen
15/02/2018
Pandora Jewelry lanceert een nieuwe 'Disney Charms' collectie met sieraden van verschillende Disney figuren[...] Lees meer
Sneeuw in Disneyland Paris zorgt voor sprookjesachtige taferelen
09/02/2018
Ontdek de parken van Disneyland Paris onder een dikke laag sneeuw met foto's & video's[...] Lees meer
Nieuwe prijzen, voordelen & special events voor jaarkaarthouders van Disneyland Paris
01/02/2018
Ontdek de nieuwe voordelen van de jaarkaarten Discovery, Magic Flex, Magic Plus en Infinity van Disneyland Paris[...] Lees meer
Disneyland Paris bezoeken zonder kinderen? Ontdek de magie voor volwassenen!
24/01/2018
Bekijk alle mogelijkheden voor een magisch verblijf in Disneyland Paris met alleen volwassenen[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen