Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Nederlanders blijven welkom in Frankrijk en Disneyland Paris ondanks code rood
Nederlanders blijven welkom in Frankrijk en Disneyland Paris ondanks code rood
15/07/2021
Nederlanders blijven welkom in Frankrijk en Disneyland Paris ondanks code rood

Ondanks dat Nederland rood kleurt op de Europese kaart vanwege de hoge aantallen besmettingen in de afgelopen periode, blijven Nederlanders gewoon welkom in Frankrijk en Disneyland Paris met het reeds geldende coronapaspoort. De negatieve test voor niet-gevaccineerden mag echter maximaal 24 uur oud zijn.


Geen extra maatregelen voor gevaccineerde Nederlanders in Frankrijk

Frankrijk heeft ervoor gekozen om geen extra maatregelen in te stellen voor gevaccineerde Nederlanders die een bezoek willen brengen aan het land, ondanks dat Nederland vanaf 15 juli 2021 rood kleurt op de corona kaart van de EU. Wel blijft het reguliere Europese coronapaspoort van kracht waarbij bezoekers moeten aantonen óf volledig gevaccineerd te zijn, óf immuniteit te hebben opgebouwd óf een recente negatieve test kunnen overhandigen.

Voor niet-gevaccineerden worden de regels aangescherpt en is vanaf 18 juli 2021 een negatieve test (PCR of antigeen naar keuze) nodig die niet ouder is dan 24 uur, zo maakte de Franse regering op 17 juli 2021 bekend. Dit is enkel van toepassing op het moment dat je Frankrijk binnen komt.


Coronapaspoort voor toegang tot Disneyland Paris

Vanaf 21 juli 2021 voert Frankrijk het coronapaspoort ook in voor iedereen die een evenement of pretpark wilt bezoeken. Voor toegang tot Disneyland Paris is het dan noodzakelijk om aan te tonen dat je óf volledig gevaccineerd bent, óf immuniteit hebt opgebouwd, óf een recente negatieve test kunt overleggen (die niet ouder is dan 48 uur; PCR of antigeen naar keuze).

In eerste instantie is deze regel vanaf 21 juli 2021 alleen van toepassing op volwassenen vanaf 18 jaar. Vanaf 30 augustus 2021 gaat het coronapaspoort ook in voor kinderen van 12 t/m 17 jaar. Klik hier voor meer informatie.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2022 en 2023

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2022 en 2023.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Monopoly spel van Disneyland Paris voor de 30e verjaardag binnenkort verkrijgbaar
25/09/2022
Bekijk het eerste Disneyland Paris Monopoly spel voor de 30e verjaardag[...] Lees meer
Popcorn ijsjes van van figuren uit Alice in Wonderland bij March Hare in Disneyland Paris
13/09/2022
Bekijk de nieuwe Disney ijsjes in Disneyland Paris gebaseerd op bekende figuren uit Alice in Wonderland[...] Lees meer
Nieuwe show 'Pixar: We Belong Together' in Disneyland Paris voor de 30e verjaardag
11/09/2022
Ontdek de nieuwe Pixar show 'We Belong Together' in het Studio Theater van Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe Rapunzel attractie in Disneyland Paris bij uitbreiding van het Studios Park
10/09/2022
Bekijk de nieuwe Rapunzel attractie in Disneyland Paris langs de promenade van het Walt Disney Studios Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen