Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Nederlanders blijven welkom in Frankrijk en Disneyland Paris ondanks code rood
Nederlanders blijven welkom in Frankrijk en Disneyland Paris ondanks code rood
15/07/2021

Nederlanders blijven welkom in Frankrijk en Disneyland Paris ondanks code rood

Ondanks dat Nederland rood kleurt op de Europese kaart vanwege de hoge aantallen besmettingen in de afgelopen periode, blijven Nederlanders gewoon welkom in Frankrijk en Disneyland Paris met het reeds geldende coronapaspoort. De negatieve test voor niet-gevaccineerden mag echter maximaal 24 uur oud zijn.


Geen extra maatregelen voor gevaccineerde Nederlanders in Frankrijk

Frankrijk heeft ervoor gekozen om geen extra maatregelen in te stellen voor gevaccineerde Nederlanders die een bezoek willen brengen aan het land, ondanks dat Nederland vanaf 15 juli 2021 rood kleurt op de corona kaart van de EU. Wel blijft het reguliere Europese coronapaspoort van kracht waarbij bezoekers moeten aantonen óf volledig gevaccineerd te zijn, óf immuniteit te hebben opgebouwd óf een recente negatieve test kunnen overhandigen.

Voor niet-gevaccineerden worden de regels aangescherpt en is vanaf 18 juli 2021 een negatieve test (PCR of antigeen naar keuze) nodig die niet ouder is dan 24 uur, zo maakte de Franse regering op 17 juli 2021 bekend. Dit is enkel van toepassing op het moment dat je Frankrijk binnen komt.


Coronapaspoort voor toegang tot Disneyland Paris

Vanaf 21 juli 2021 voert Frankrijk het coronapaspoort ook in voor iedereen die een evenement of pretpark wilt bezoeken. Voor toegang tot Disneyland Paris is het dan noodzakelijk om aan te tonen dat je óf volledig gevaccineerd bent, óf immuniteit hebt opgebouwd, óf een recente negatieve test kunt overleggen (die niet ouder is dan 48 uur; PCR of antigeen naar keuze).

In eerste instantie is deze regel vanaf 21 juli 2021 alleen van toepassing op volwassenen vanaf 18 jaar. Vanaf 30 augustus 2021 gaat het coronapaspoort ook in voor kinderen van 12 t/m 17 jaar. Klik hier voor meer informatie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Turkey Leg en Churros in Disneyland Paris bij nieuwe Overland Trail Café in Frontierland
06/03/2024
De populaire Turkey Leg snack uit de Amerikaanse Disney parken is nu ook voor het eerst verkrijgbaar in Disneyland Paris[...] Lees meer
Star Tours krijgt upgrade met scenes uit The Mandalorian, Andor en Ahsoka in Disneyland Paris
05/03/2024
Nieuwe Star Wars scenes voor Star Tours in Disneyland Paris met The Mandalorian, Andor en Ahsoka[...] Lees meer
Disney Dreams avondshow tijdelijk twee keer per dag te zien als test in Disneyland Paris
01/03/2024
De populaire avondshow Disney Dreams zal tijdelijk twee keer per dag te zien zijn bij het kasteel in het Disneyland Park[...] Lees meer
Gereserveerde VIP plaatsen Disney Stars on Parade en Disney Dreams in Disneyland Paris
29/02/2024
Reserveer VIP plaatsen voor Disney Stars on Parade en Disney Dreams in Disneyland Paris met speciale VIP vakken op Central Plaza[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen