Nieuw Amerikaans restaurant Five Guys opent haar deuren in Disney Village
28/09/2016
Nieuw Amerikaans restaurant Five Guys opent haar deuren in Disney Village

Vanaf 6 maart 2017 opent Five Guys een nieuw Amerikaans burgerrestaurant in Disney Village als aanvulling op de reeds bestaande eetgelegenheden. Het restaurant komt te liggen in het voormalige gebouw van NEX Game Arcade, naast Vapiano, en krijgt een oppervlakte van 400 m2. Five Guys staat bekend om hun verse burgers waarbij alle ingrediënten zelf samengesteld kunnen worden.


Het eerste restaurant van de Amerikaanse keten werd in 1986 in Virginia geopend en sindsdien timmert het bedrijf buiten de VS hard aan de weg met uitbreidingen in onder meer Groot-Brittannië en Frankrijk. Het restaurant in Disney Village wordt, na Bercy Village, de tweede locatie in Frankrijk en wordt later gevolgd door meerdere restaurants in en rondom Parijs. Het type maaltijden valt onder 'Customized Fast Food' en houdt in dat de maaltijden vers worden gemaakt waarbij klanten hun burgers zelf kunnen samenstellen.

Five Guys in Disney Village opent op 6 maart 2017 en krijgt een voor de keten typisch rood-wit interieur met een open keuken. Klanten kunnen hun maaltijden zelf bestellen en afhalen bij de balie. Het Italiaanse restaurant Vapiano opent eind 2016 een nieuw restaurant in de naastgelegen locatie.

Foto's: ED92 & Disney Central Plaza


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Wishes Come True Blue collectie met Disney oortjes, trui en rugzak nu verkrijgbaar
22/10/2020
Bekijk de nieuwe Make-A-Wish merchandise collectie van Disney [...] Lees meer
Disneyland Paris krijgt overdekte parkeerplaats met zonnepanelen en lichtgevende Mickey
22/10/2020
Disney installeert 67.500 zonnepanelen op de grote parkeerplaats bij het Disneyland Park en Walt Disney Studios Park[...] Lees meer
Tips voor een bezoek aan Disneyland Paris met kleine kinderen in de parken en hotels
13/10/2020
Bekijk onze handige tips voor een bezoek aan Disneyland Paris met (kleine) kinderen[...] Lees meer
Oplaadstations voor mobiele telefoons in Disneyland Paris via kabel, USB of draadloos
09/10/2020
Bezoekers van Disneyland Paris kunnen hun mobiele telefoons gratis opladen in het Disneyland Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen