Nieuw Italiaans restaurant Vapiano opent haar deuren in Disney Village
19/05/2016
Nieuw Italiaans restaurant Vapiano opent haar deuren in Disney Village

Eind 2016 opent Vapiano een nieuw Italiaans restaurant in Disney Village als aanvulling op de reeds bestaande eetgelegenheden. Het restaurant komt te liggen in het voormalige gebouw van NEX Game Arcade, schuin tegenover de parkeergarage van Disney Village, en krijgt een oppervlakte van 1000 m2. Vapiano staat bekend om hun verse pasta producten met een eigentijds interieur.


Het eerste restaurant van de Duitse keten werd in 2002 in Hamburg geopend en sindsdien timmert het bedrijf hard aan de weg met uitbreidingen in heel Europa. Het restaurant in Disney Village wordt de derde locatie in Frankrijk. Het type maaltijden valt onder 'Fast Casual' en houdt in dat de snelle gerechten ter plaatse vers worden gemaakt onder het oog van de klant. Klik hier om het menu te downloaden.

Vapiano in Disney Village opent vanaf 7 december 2016 en krijgt een natuurlijk ontworpen restaurant met een bar en lounge gedeelte in een atmosfeer uit de Mediterranee. Grote eiken tafels met karakteristieke lichte muren en olijfbomen vormen de identiteit van dit merk. De Amerikaanse hamburgerketen Five Guys opent in begin 2017 een nieuw restaurant in de naastgelegen locatie.

Sinds oktober 2017 heeft Vapiano een tweede vestiging geopend in Disneyland Paris bij Villages Nature. Dit duurzame vakantieresort naast Disney's Davy Crockett Ranch heeft naast accommodaties tot 12 personen en het grootste waterpark van Europa ook een promenade met winkels en restaurants waar Vapiano één van is. Bekijk deze nieuwe locatie:

Foto's: Disneyland Paris bons plans


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Wishes Come True Blue collectie met Disney oortjes, trui en rugzak nu verkrijgbaar
22/10/2020
Bekijk de nieuwe Make-A-Wish merchandise collectie van Disney [...] Lees meer
Disneyland Paris krijgt overdekte parkeerplaats met zonnepanelen en lichtgevende Mickey
22/10/2020
Disney installeert 67.500 zonnepanelen op de grote parkeerplaats bij het Disneyland Park en Walt Disney Studios Park[...] Lees meer
Tips voor een bezoek aan Disneyland Paris met kleine kinderen in de parken en hotels
13/10/2020
Bekijk onze handige tips voor een bezoek aan Disneyland Paris met (kleine) kinderen[...] Lees meer
Oplaadstations voor mobiele telefoons in Disneyland Paris via kabel, USB of draadloos
09/10/2020
Bezoekers van Disneyland Paris kunnen hun mobiele telefoons gratis opladen in het Disneyland Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen