Openingstijden vandaag
Dinsdag 31 maart 2020
Disneyland Park
10:00 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 18:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Disneyland Paris krijgt nieuwe avondparade in kerststijl met speciale LED technologie
19/01/2020
Disneyland Paris krijgt nieuwe avondparade in kerststijl met speciale LED technologie

Tijdens een presentatie op een wervingsevenement voor cast members bevestigde Bruno Chastain (Entertainment Operational Director) dat Disneyland Paris in de winter een nieuwe kerstparade krijgt die tevens gebruikt gaat worden als avondparade met speciale LED verlichting. De parade zal de zien zijn tijdens Disney's Betoverende Kerst in het Disneyland Park.


De nieuwe parade wordt de eerste 'hybride parade' in een Disney park die overdag als reguliere parade én 's avonds als lichtjesparade door het Disneyland Park zal rijden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van nieuwe LED technologie die overdag niet zichtbaar is en 's avonds de floats zal verlichten. Onderstaande foto is alleen ter referentie (Paint the Night Parade uit Disneyland Resort in Californië) en komt niet overeen met de parade in Disneyland Paris. Meer informatie volgt.

De huidige Disney's Christmas Parade wordt vervangen vanaf november 2020. Deze parade, op de muziek van "Christmas is Here!", was jarenlang te zien tijdens het kerstseizoen in het Disneyland Park en werd één seizoen eveneens als 'avondparade' gebruikt waarbij deze door de lampen langs de paraderoute werd verlicht. De nieuwe parade kan ook gebruikt worden als het compleet donker is, vergelijkbaar met de lichtjesparade Disney Fantillusion Parade.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Tweede editie Lion King & Jungle Festival in Disneyland Paris met terugkerende shows
17/03/2020
Hert populaire Lion King & Jungle Festival keert terug in Disneyland Paris met exclusieve shows[...] Lees meer
Disneyland Paris en Walt Disney World sluiten tijdelijk hun deuren vanwege corona
12/03/2020
Bekijk de maatregelen die Disney neemt in de parken om de verspreiding van corona te beperken[...] Lees meer
Mickey's Gift Signature Experience in Disneyland Paris met ontmoeting en VIP plekken
20/02/2020
Geniet van VIP plekken, een ontmoeting met Mickey, lunch of diner in een buffetrestaurant, FastPass en cadeaukaart met Mickey's Gift Signature Experience[...] Lees meer
Ontmoet figuren uit Guardians of the Galaxy tijdens het Marvel seizoen in Disneyland Paris
13/02/2020
De Marvel superhelden komen naar Disneyland Paris tijdens het derde Marvel Superhelden Seizoen in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen