Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Nieuwe 'PARIS' merchandise in Disneyland Paris met 130 unieke en exclusieve artikelen
Openingstijden vandaag
Zondag 25 februari 2024
Disneyland Park
09:30 tot 22:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Nieuwe 'PARIS' merchandise in Disneyland Paris met 130 unieke en exclusieve artikelen
08/01/2024

Nieuwe 'PARIS' merchandise in Disneyland Paris met 130 unieke en exclusieve artikelen

Vanaf 8 janauri 2024 arriveert de nieuwe "PARIS" merchandise lijn in de winkels van Disneyland Paris met maar liefst 130 nieuwe exclusieve items en artikelen als eerbetoon aan zowel de stad Parijs, als Disneyland, sommigen met favoriete Disney-personages.


'PARIS' merchandise in Disneyland Paris met 130 nieuwe artikelen

Niet minder dan 130 nieuwe exclusieve items zijn een eerbetoon aan zowel de stad Parijs als Disneyland Paris, waarbij diverse Disney figuren onderdeel zijn van de artikelen zoals Mickey, Minnie, Stitch en Knabbel & Babbel. Daarnaast zijn ook het kasteel van Doornroosje en de Eiffeltoren prominent aanwezig. Bekijk de volledige merchandise lijn:

Deze artikelen zullen vanaf 8 januari 2024 gefaseerd beschikbaar zijn in de volgende winkels: Flora's Unique Boutique, Emporium, World of Disney, Sir Mickey's Boutique, Constellations, Chez Marianne Souvenirs de Paris, Les Légendes d'Hollywood, Bay Boutique, Trading Post, Northwest Passage, Disney Store en Alamo-Trading Post.


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2024 en 2025

Profiteer van onze speciale Disneyland Paris aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuw partner hotel Ki Space Hotel & Spa bij Disneyland Paris met 4-sterren in Val d'Europe
21/02/2024
Ontdek het nieuwe partner hotel Ki Space Hotel & Spa in Disneyland Paris met luxe kamers en wellness faciliteiten[...] Lees meer
FOTO'S, VIDEO: Opening van het Disneyland Hotel in Disneyland Paris met rondleiding
24/01/2024
Bekijk de eerste foto's en video's van het vernieuwde Disneyland Hotel in Disneyland Paris[...] Lees meer
Mobile Check-in voor verblijfsgasten van Disneyland Paris met digitale Magic Pass in de app
18/01/2024
Ontdek de nieuwe Mobile Check-in service voor gasten van de Disney hotels in Disneyland Paris met een digitale Magic Pass[...] Lees meer
Unieke designs Magic Pass voor gasten van de Disney hotels in Disneyland Paris
04/01/2024
Bekijk de nieuwe Magic Pass in Disneyland Paris voor gasten van de Disney hotels[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen