Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Nieuwe 'Silhouettes' souvenirs in Disneyland Paris met Mickey, Minnie of het kasteel
Openingstijden vandaag
Maandag 17 juni 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Nieuwe 'Silhouettes' souvenirs in Disneyland Paris met Mickey, Minnie of het kasteel
25/03/2024

Nieuwe 'Silhouettes' souvenirs in Disneyland Paris met Mickey, Minnie of het kasteel

Vanaf 29 maart 2024 zijn de "Silhouettes" lijsten als souvenir voor het eerst verkrijgbaar in Disneyland Paris. Kunstenaars van Arribas maken een persoonlijk silhouet van een persoon met optioneel Mickey, Minnie of het kasteel in een frame in het Disneyland Park.


Silhouettes in Disneyland Paris als souvenir

Op zoek naar een gepersonaliseerd souvenir uit Disneyland Paris? Vanaf 29 maart 2024 zijn de "Silhouettes" lijsten verkrijgbaar op Market Street in het Disneyland Park waarbij kunstenaars van Arribas je silhouet uittekenen en inlijsten. Het lijstje kan normaal van vorm zijn of met Mickey oortjes. Daarnaast heb je de keuze uit alleen je silhouet, of ook die van Mickey, Minnie of het kasteel ernaast.

De voormalige 'News Stand' zal worden gebruikt voor deze nieuwe service. Prijzen: €15 voor een enkele sihouette, €30 voor een dubbele silhouette, €45 voor drie silhouettes en €60 voor vier silhouettes. Personalisatie kost €15 extra. Een frame/kader kost eveneens €15 extra.


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2024 en 2025

Profiteer van onze speciale Disneyland Paris aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
De inwoners van Main Street keren terug in Disneyland Paris als streetmosphere
17/06/2024
Ontmoet de inwoners van Main Street, U.S.A. in Disneyland Paris als test voor streetmosphere entertainment[...] Lees meer
Indiase gerechten in Disneyland Paris bij Colonel Hathi's Outpost met o.a. kipcurry pizza's
12/06/2024
De eerste Indiase gerechten van Disneyland Paris zijn verkrijgbaar bij Colonel Hathi's Outpost met een nieuw menu[...] Lees meer
Figuren uit Pixar's Inside Out komen naar Disneyland Paris, zoals Joy, Sadness en Anger
09/06/2024
Joy, Sadness en Anger uit Pixar's Inside Out komen naar Disneyland Paris als onderdeel van en show of meet & greet[...] Lees meer
Nieuwe Disneyland Paris posters in samenwerking met Marcel Travel Posters nu verkrijgbaar
05/06/2024
Bekijk de nieuwe Marcel Travel Posters van Disneyland Paris met iconische gebouwen uit de Disney parken[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen