Openingstijden vandaag
Maandag 21 mei 2018
Disneyland Park
10:00 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Exclusieve 'New Year's Eve Party' met speciaal entertainment in Disneyland Paris
06/06/2017
Exclusieve 'New Year's Eve Party' met speciaal entertainment in Disneyland Paris

Op 31 december 2017 organiseert Disneyland Paris een nieuw evenement in het Disneyland Park om het nieuwe jaar officieel in te luiden. Tijdens de 'New Year's Eve Party' zal het park in de avond exclusief geopend zijn voor bezoekers met een speciaal ticket. Op het programma staat o.a. extra entertainment, een unieke parade en groot vuurwerk bij het kasteel.


De afgelopen jaren concentreerde het entertainment op oudejaarsavond zich in het Walt Disney Studios Park met een cavalcade, DJ Party en groot vuurwerk achter Rock 'n' Roller Coaster zonder extra ticket. In het Disneyland Park was alleen het kerst entertainment te zien met 'Disney Dreams! of Christmas' als avondshow. Dit jaar sluit het Disneyland Park om 18:30 uur haar deuren voor reguliere bezoekers, waarbij de dagelijkse avondshow Disney Illuminations nog wel voor iedereen te zien zal zijn. Vervolgens begint vanaf 20:00 uur de 'New Year's Eve Party' die tot 01:00 uur zal duren.

Tijdens de party blijven alle attracties geopend (vergelijkbaar met Disney's Halloween Party) en krijgen gasten exclusief entertainment te zien met o.a. een unieke parade, bestaande uit floats van alle huidige en voorgaande parades, zoals Disney Stars on Parade, Disney Magic on Parade, Disney's Stars 'n' Cars, de Halloween parade en de kerstparade. De hele avond is er muziek en met een DJ Party in Discoveryland. Om 00:00 uur zal een grote vuurwerkshow te zien zijn bij het kasteel (zie video van een vergelijkbare show jaren geleden). Tal van exlusieve meet & greets met Disney figuren (sommigen in speciale outfits) zullen door het hele park te vinden zijn. Daarnaast zijn ook de Frozen Sing-Along show (Chaparral Theater) en Mickey's Christmas Big Band (Videopolis Theater) te zien. Bekijk het programma:

Bezoekers zonder een ticket voor de party kunnen zoals gewoonlijk terecht in het Walt Disney Studios Park, waarbij eveneens om 00:00 uur een grote vuurwerkshow opgevoerd zal worden. Daarnaast is er tevens extra entertainment én vuurwerk te zien in Disney Village (gratis toegankelijk). Klik hier voor informatie over het reguliere entertainment op 31 december.

Tickets voor de 'New Year's Eve Party' kosten €49 per persoon voor dagjesmensen of €29 per persoon voor gasten van de Disney hotels. Gasten die een verblijf in de Disney hotels op 31 december al vóór 1 juni hebben geboekt, krijgen de tickets gratis. Bestel de E-tickets eenvoudig online:


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Disneyland Paris kondigt attracties, shows en vernieuwingen aan tijdens InsidEars
20/05/2018
Disneyland Paris presenteert vernieuwingen met o.a. een nieuwe attractie, shows, verbouwingen, upgrades en extra diensten tijdens InsidEars[...] Lees meer
Mickey's Philharmagic komt naar Disneyland Paris met 4D attractie in Discoveryland
18/05/2018
Disneyland Paris krijgt een nieuwe 4D attractie in het Discoveryland Theater met Mickey's Philharmagic[...] Lees meer
Rondleiding door diverse populaire all-you-can-eat buffetrestaurants in Disneyland Paris
09/05/2018
Ontdek het aanbod van alle populaire all-you-can-eat buffetrestaurants in Disneyland Paris met foto's & video's[...] Lees meer
Behind the Magic: Historie, treinen & stations van Disneyland Railroad in Disneyland Paris
30/04/2018
Ontdek de historie, treinen en stations van Disneyland Railroad in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen