Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Exclusieve 'New Year's Eve Party' met speciaal entertainment in Disneyland Paris
Exclusieve 'New Year's Eve Party' met speciaal entertainment in Disneyland Paris
06/06/2017

Exclusieve 'New Year's Eve Party' met speciaal entertainment in Disneyland Paris

Op 31 december organiseert Disneyland Paris een nieuw evenement in het Disneyland Park om het nieuwe jaar officieel in te luiden. Tijdens de 'New Year's Eve Party' zal het park in de avond exclusief geopend zijn voor bezoekers met een speciaal ticket. Op het programma staat o.a. extra entertainment, een unieke parade en groot vuurwerk bij het kasteel.


De afgelopen jaren concentreerde het entertainment op oudejaarsavond zich in het Walt Disney Studios Park met entertainment en groot vuurwerk achter Rock 'n' Roller Coaster zonder extra ticket. In het Disneyland Park was alleen het kerst entertainment te zien.

Dit jaar sluit het Disneyland Park om 18:30 uur haar deuren voor reguliere bezoekers, waarbij de dagelijkse avondshow Disney Illuminations nog wel voor iedereen te zien zal zijn. Vervolgens begint vanaf 20:00 uur de 'New Year's Eve Party' die tot 02:00 uur zal duren.

Tijdens de party blijven alle attracties geopend (vergelijkbaar met Disney's Halloween Party) en krijgen gasten exclusief entertainment te zien met o.a. een unieke parade, bestaande uit floats van alle huidige en voorgaande parades, zoals Disney Stars on Parade, Disney Magic on Parade, Disney's Stars 'n' Cars, de Halloween parade en de kerstparade. De hele avond is er muziek en met een DJ Party in Discoveryland.

Om 00:00 uur zal een grote nieuwe vuurwerkshow te zien zijn bij het kasteel. Tal van exlusieve meet & greets met Disney figuren (sommigen in speciale outfits) zullen door het hele park te vinden zijn. Daarnaast zijn ook diverse shows te zien. Hert exacte programma voor 2019 volgt in december. Bekijk hier het programma van de eerste editie van de New Year's Eve Party ter referentie:

Bezoekers zonder een ticket voor de party kunnen zoals gewoonlijk terecht in het Walt Disney Studios Park, waarbij om 00:00 uur wordt afgeteld naar het nieuwe jaar (zonder vuurwerk). Daarnaast is er tevens extra entertainment én vuurwerk te zien in Disney Village (gratis toegankelijk).


Tickets 2019

Tickets voor de 'New Year's Eve Party' kosten €99 per persoon met toegang tot het Disneyland Park vanaf 17:00 uur. Extra voordeel: Via DiscoverTheMagic.nl ontvang je €15 korting per persoon als je de tickets samen boekt met een arrangement in de Disney hotels via onze speciale winteraanbieding.  Bestel de losse E-tickets eenvoudig online:


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Family & Friends Tickets vanaf €41 voor Disneyland Pass jaarkaarthouders keren terug in 2024
30/11/2023
De Privilege Tickets voor jaarkaarthouders in Disneyland Paris keren terug met Family & Friends Tickets[...] Lees meer
Christmas Gift Box in de Disney hotels van Disneyland Paris met merchandise en cadeau's
15/11/2023
Bekijk de speciale Chistmas Gift Box die je kunt bestellen in de Disney hotels van Disneyland Paris[...] Lees meer
Frozen parade in Disneyland Paris met Anna, Elsa, Olaf en Kristoff voor de 10e verjaardag
14/11/2023
Ontdek de nieuwe Frozen parade in Disneyland Paris ter ere van de 10e verjaardag van de film[...] Lees meer
A Million Splashes of Colour dagshow in Disneyland Paris met Disney figuren, parade en showstop
30/10/2023
Ontdek de nieuwe A Million Splashes of Colour dagshow tijdens Disney Symphony of Colors met parade en showstop bij het kasteel in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen