Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Exclusieve 'New Year's Eve Party' met speciaal entertainment in Disneyland Paris
Openingstijden vandaag
Zaterdag 10 december 2022
Disneyland Park
09:00 tot 22:00
08:00 tot 09:00 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:00 tot 21:00
08:00 tot 09:00 - Extra Magische Uren
Exclusieve 'New Year's Eve Party' met speciaal entertainment in Disneyland Paris
06/06/2017
Exclusieve 'New Year's Eve Party' met speciaal entertainment in Disneyland Paris

Op 31 december organiseert Disneyland Paris een nieuw evenement in het Disneyland Park om het nieuwe jaar officieel in te luiden. Tijdens de 'New Year's Eve Party' zal het park in de avond exclusief geopend zijn voor bezoekers met een speciaal ticket. Op het programma staat o.a. extra entertainment, een unieke parade en groot vuurwerk bij het kasteel.


De afgelopen jaren concentreerde het entertainment op oudejaarsavond zich in het Walt Disney Studios Park met entertainment en groot vuurwerk achter Rock 'n' Roller Coaster zonder extra ticket. In het Disneyland Park was alleen het kerst entertainment te zien.

Dit jaar sluit het Disneyland Park om 18:30 uur haar deuren voor reguliere bezoekers, waarbij de dagelijkse avondshow Disney Illuminations nog wel voor iedereen te zien zal zijn. Vervolgens begint vanaf 20:00 uur de 'New Year's Eve Party' die tot 02:00 uur zal duren.

Tijdens de party blijven alle attracties geopend (vergelijkbaar met Disney's Halloween Party) en krijgen gasten exclusief entertainment te zien met o.a. een unieke parade, bestaande uit floats van alle huidige en voorgaande parades, zoals Disney Stars on Parade, Disney Magic on Parade, Disney's Stars 'n' Cars, de Halloween parade en de kerstparade. De hele avond is er muziek en met een DJ Party in Discoveryland.

Om 00:00 uur zal een grote nieuwe vuurwerkshow te zien zijn bij het kasteel. Tal van exlusieve meet & greets met Disney figuren (sommigen in speciale outfits) zullen door het hele park te vinden zijn. Daarnaast zijn ook diverse shows te zien. Hert exacte programma voor 2019 volgt in december. Bekijk hier het programma van de eerste editie van de New Year's Eve Party ter referentie:

Bezoekers zonder een ticket voor de party kunnen zoals gewoonlijk terecht in het Walt Disney Studios Park, waarbij om 00:00 uur wordt afgeteld naar het nieuwe jaar (zonder vuurwerk). Daarnaast is er tevens extra entertainment én vuurwerk te zien in Disney Village (gratis toegankelijk).


Tickets 2019

Tickets voor de 'New Year's Eve Party' kosten €99 per persoon met toegang tot het Disneyland Park vanaf 17:00 uur. Extra voordeel: Via DiscoverTheMagic.nl ontvang je €15 korting per persoon als je de tickets samen boekt met een arrangement in de Disney hotels via onze speciale winteraanbieding.  Bestel de losse E-tickets eenvoudig online:


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe prijzen voor restaurants in Disneyland Paris met tafelservice, buffet en counterservice
29/11/2022
Disneyland Paris verhoogt prijzen van restaurants in de parken en hotels en wijzigt de menu's in counterservice locaties[...] Lees meer
Cyber Monday shopDisney: 2e artikel voor de HALVE prijs op veel Disney merchandise
28/11/2022
Ontvang het 2e artikel voor de halve prijs op merchandise uit de Disney Store tijdens de Cyber Monday uitverkoop[...] Lees meer
BREAKING: Bob Iger vervangt Bob Chapek als CEO van The Walt Disney Company en keert terug
25/11/2022
Disney kondigt het ontslag aan van Bob Chapek en de terugkeer van Bob Iger als zijn vervanger[...] Lees meer
Pizzeria Bella Notte in Disneyland Paris krijgt Luca thema na upgrade en uitbreiding
15/11/2022
Bekijk de nieuwe Luca uitbreiding en upgrade van Pizzeria Bella Notte in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen