Openingstijden vandaag
Donderdag 19 oktober 2017
Disneyland Park
10:00 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 18:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Exclusieve 'New Years Eve Party' met speciaal entertainment in Disneyland Paris
06/06/2017
Exclusieve 'New Years Eve Party' met speciaal entertainment in Disneyland Paris

Op 31 december 2017 organiseert Disneyland Paris een nieuw evenement in het Disneyland Park om het nieuwe jaar officieel in te luiden. Tijdens de 'New Years Eve Party' zal het park in de avond exclusief geopend zijn voor bezoekers met een speciaal ticket. Op het programma staat o.a. extra entertainment, een unieke parade en groot vuurwerk bij het kasteel.


De afgelopen jaren concentreerde het entertainment op oudejaarsavond zich in het Walt Disney Studios Park met een cavalcade, DJ Party en groot vuurwerk achter Rock 'n' Roller Coaster zonder extra ticket. In het Disneyland Park was alleen het kerst entertainment te zien met 'Disney Dreams! of Christmas' als avondshow. Dit jaar sluit het Disneyland Park om 18:00 uur haar deuren voor reguliere bezoekers, waarbij de dagelijkse avondshow Disney Illuminations nog wel voor iedereen te zien zal zijn. Vervolgens begint vanaf 19:00 uur de 'New Years Eve Party' die tot 01:00 uur zal duren.

Tijdens de party blijven alle attracties geopend (vergelijkbaar met Disney's Halloween Party) en krijgen gasten exclusief entertainment te zien met o.a. een unieke parade, bestaande uit floats van Disney Stars on Parade, Disney Magic on Parade, Disney's Stars 'n' Cars, de Halloween parade en de kerstparade. De hele avond is er muziek en zijn er optredens van DJ's. Om 00:00 uur zal een grote vuurwerkshow te zien zijn bij het kasteel (zie video van een vergelijkbare show jaren geleden). Bezoekers zonder een ticket voor de party kunnen zoals gewoonlijk terecht in het Walt Disney Studios Park, waarbij eveneens om 00:00 uur een grote vuurwerkshow opgevoerd zal worden. Klik hier voor informatie over het reguliere entertainment op 31 december.

Tickets voor de 'New Years Eve Party' kosten €49 per persoon voor dagjesmensen of €29 per persoon voor gasten van de Disney hotels. Gasten die een verblijf in de Disney hotels op 31 december al vóór 1 juni hebben geboekt, krijgen de tickets gratis. Bestel de E-tickets eenvoudig online:


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Parijs en profiteer van onze speciale aanbiedingen. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens schoolvakanties. Wacht niet te lang, want de beschikbaarheid is beperkt.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Disneyland Paris introduceert 'Disney FanDaze' met speciale events voor Disney fans
07/10/2017
Fans van Disneyland Paris krijgen een eigen fan event met speciale Disney figuren tijdens Disney FanDaze[...] Lees meer
Pandora Jewelry lanceert nieuwe Disney sieraden en opent winkel in Disneyland Paris
07/10/2017
Bekijk de nieuwe 'Disney Charms' collectie met sieraden van Pandora Jewelry en de opening van een winkel in Disneyland Paris[...] Lees meer
Behind the Magic: Bouw, upgrade & missies van Space Mountain in Disneyland Paris
05/10/2017
Ontdek bouw, upgrade en missies van Space Mountain in Disneyland Paris[...] Lees meer
Extra Magic Time in beide parken van Disneyland Paris voor gasten van de Disney hotels
02/10/2017
Extra tijd in de parken met attracties en Disney figuren voor gasten van de Disney hotels tijdens Extra Magic Time in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen