Openingstijden vandaag
Zondag 17 december 2017
Disneyland Park
10:00 tot 22:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Exclusieve 'New Years Eve Party' met speciaal entertainment in Disneyland Paris
06/06/2017
Exclusieve 'New Years Eve Party' met speciaal entertainment in Disneyland Paris

Op 31 december 2017 organiseert Disneyland Paris een nieuw evenement in het Disneyland Park om het nieuwe jaar officieel in te luiden. Tijdens de 'New Years Eve Party' zal het park in de avond exclusief geopend zijn voor bezoekers met een speciaal ticket. Op het programma staat o.a. extra entertainment, een unieke parade en groot vuurwerk bij het kasteel.


De afgelopen jaren concentreerde het entertainment op oudejaarsavond zich in het Walt Disney Studios Park met een cavalcade, DJ Party en groot vuurwerk achter Rock 'n' Roller Coaster zonder extra ticket. In het Disneyland Park was alleen het kerst entertainment te zien met 'Disney Dreams! of Christmas' als avondshow. Dit jaar sluit het Disneyland Park om 18:30 uur haar deuren voor reguliere bezoekers, waarbij de dagelijkse avondshow Disney Illuminations nog wel voor iedereen te zien zal zijn. Vervolgens begint vanaf 19:00 uur de 'New Years Eve Party' die tot 01:00 uur zal duren.

Tijdens de party blijven alle attracties geopend (vergelijkbaar met Disney's Halloween Party) en krijgen gasten exclusief entertainment te zien met o.a. een unieke parade, bestaande uit floats van alle huidige en voorgaande parades, zoals Disney Stars on Parade, Disney Magic on Parade, Disney's Stars 'n' Cars, de Halloween parade en de kerstparade. De hele avond is er muziek en zijn er optredens van DJ's. Om 00:00 uur zal een grote vuurwerkshow te zien zijn bij het kasteel (zie video van een vergelijkbare show jaren geleden). Tal van exlusieve meet & greets met Disney figuren (sommigen in speciale outfits) zullen door het hele park te vinden zijn. Daarnaast zijn ook de Frozen Sing-Along show (Chaparral Theater) en Mickey's Christmas Big Band (Videopolis Theater) te zien.

Bezoekers zonder een ticket voor de party kunnen zoals gewoonlijk terecht in het Walt Disney Studios Park, waarbij eveneens om 00:00 uur een grote vuurwerkshow opgevoerd zal worden. Daarnaast is er tevens extra entertainment én vuurwerk te zien in Disney Village (gratis toegankelijk). Klik hier voor informatie over het reguliere entertainment op 31 december.

Tickets voor de 'New Years Eve Party' kosten €49 per persoon voor dagjesmensen of €29 per persoon voor gasten van de Disney hotels. Gasten die een verblijf in de Disney hotels op 31 december al vóór 1 juni hebben geboekt, krijgen de tickets gratis. Bestel de E-tickets eenvoudig online:


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Parijs en profiteer van onze speciale aanbiedingen. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens schoolvakanties. Wacht niet te lang, want de beschikbaarheid is beperkt.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Review: Disney on Ice presenteert Betoverende Werelden met Cars, Frozen en Toy Story
16/12/2017
Lees onze review over Disney on Ice presenteert Betoverende Werelden met meer dan 50 Disney figuren op het ijs[...] Lees meer
Hotel Special Disneyland Paris: Golden Forest Club in Disney's Sequoia Lodge
08/12/2017
Ontdek de speciale kamers en faciliteiten van de Golden Forest Club in Disney's Sequoia Lodge[...] Lees meer
Behind the Magic: Ontwerp, bouw & verhaal van Casey Junior in Disneyland Paris
27/11/2017
Ontdek het ontwerp, de bouw en het verhaal van Casey Jr. - Le Petit Train du Cirque in Disneyland Paris[...] Lees meer
Grote parade en show met Disney schurken tijdens Disney's Halloween Party 2017
01/11/2017
Bekijk foto's & video's van het spook-taculaire entertainment tijdens Disney's Halloween Party 2017 in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen