Openingstijden vandaag
Zaterdag 21 juli 2018
Disneyland Park
10:00 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Goed nieuws voor Disneyland Paris: Parijs organiseert de Olympische Spelen in 2024
03/08/2017
Goed nieuws voor Disneyland Paris: Parijs organiseert de Olympische Spelen in 2024

Het Internationaal Olympisch Comité (IOC) heeft bekend gemaakt dat Parijs de Olympische Spelen van 2024 mag organiseren. De Zomerspelen komen dan precies 100 jaar later terug naar de Franse hoofdstad die eerder in 1924 het grootste sportevenement ter wereld organiseerde. De komst van de Olympische Spelen is goed nieuws voor Disneyland Paris.


Naast Parijs heeft ook Los Angeles de kandidatuur verzilverd en organiseert het evenement in 2028. Eerder werd al bekend dat Tokyo gastheer is voor de Spelen van 2020. De drie steden hebben één ding gemeen: alle drie beschikken ze over een Disney resort. Tokyo heeft Tokyo Disney Resort, Parijs heeft Disneyland Paris en Los Angeles heeft Disneyland Resort. De komende Zomerspelen krijgen dus allemaal een Disney tintje.

Dergelijke sportevenementen trekken een groot publiek en bieden kansen voor toeristische bestemmingen, zoals de Disney parken. Tokyo Disney Resort heeft al flinke uitbreidingen aangekondigd die klaar moeten zijn vóór de start van de Spelen in die stad. Met de recente overname door The Walt Disney Company zal Disneyland Paris eveneens een flinke injectie krijgen om het resort klaar te stomen voor de Olympische Spelen in 2024. Met name het Walt Disney Studios Park zal onder handen worden genomen en krijgt nieuwe Marvel attracties en entertainment.

Tijdens het 5-jarig bestaan in 1997 was Disneyland Paris tevens gastheer van een etappe van de Tour de France. Vanuit Main Street, U.S.A. vertrokken de renners om natuurlijk eerst even met de Disney figuren op de foto te gaan.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Rondleiding door diverse unieke walkthrough attracties van Disneyland Paris
17/07/2018
Loop met ons mee door de unieke walkthrough attracties in het Disneyland Park[...] Lees meer
Café des Cascadeurs serveert als Amerikaanse diner de beste burgers in Disneyland Paris
14/06/2018
Ontdek de unieke Amerikaanse diner Café des Cascadeurs in het Walt Disney Studios Park[...] Lees meer
Victoria's Bar op Main Street met bier, wijn en alcoholische milkshakes in Disneyland Paris
13/06/2018
Eerste bar op Main Street in het Disneyland Park met alcoholische dranken en tafelservice[...] Lees meer
Stuntshow 'Marvel Super Heroes United' in Disneyland Paris met superhelden, projecties en drones
10/06/2018
Ontdek de nieuwe Marvel stuntshow in het Walt Disney Studios Park met projecties, special effects, drones en superhelden uit The Avengers[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen