Openingstijden vandaag
Zondag 17 december 2017
Disneyland Park
10:00 tot 22:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Goed nieuws voor Disneyland Paris: Parijs organiseert de Olympische Spelen in 2024
03/08/2017
Goed nieuws voor Disneyland Paris: Parijs organiseert de Olympische Spelen in 2024

Het Internationaal Olympisch Comité (IOC) heeft bekend gemaakt dat Parijs de Olympische Spelen van 2024 mag organiseren. De Zomerspelen komen dan precies 100 jaar later terug naar de Franse hoofdstad die eerder in 1924 het grootste sportevenement ter wereld organiseerde. De komst van de Olympische Spelen is goed nieuws voor Disneyland Paris.


Naast Parijs heeft ook Los Angeles de kandidatuur verzilverd en organiseert het evenement in 2028. Eerder werd al bekend dat Tokyo gastheer is voor de Spelen van 2020. De drie steden hebben één ding gemeen: alle drie beschikken ze over een Disney resort. Tokyo heeft Tokyo Disney Resort, Parijs heeft Disneyland Paris en Los Angeles heeft Disneyland Resort. De komende Zomerspelen krijgen dus allemaal een Disney tintje.

Dergelijke sportevenementen trekken een groot publiek en bieden kansen voor toeristische bestemmingen, zoals de Disney parken. Tokyo Disney Resort heeft al flinke uitbreidingen aangekondigd die klaar moeten zijn vóór de start van de Spelen in die stad. Met de recente overname door The Walt Disney Company zal Disneyland Paris eveneens een flinke injectie krijgen om het resort klaar te stomen voor de Olympische Spelen in 2024. Met name het Walt Disney Studios Park zal onder handen worden genomen en krijgt nieuwe Marvel attracties en entertainment.

Tijdens het 5-jarig bestaan in 1997 was Disneyland Paris tevens gastheer van een etappe van de Tour de France. Vanuit Main Street, U.S.A. vertrokken de renners om natuurlijk eerst even met de Disney figuren op de foto te gaan.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Parijs en profiteer van onze speciale aanbiedingen. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens schoolvakanties. Wacht niet te lang, want de beschikbaarheid is beperkt.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Review: Disney on Ice presenteert Betoverende Werelden met Cars, Frozen en Toy Story
16/12/2017
Lees onze review over Disney on Ice presenteert Betoverende Werelden met meer dan 50 Disney figuren op het ijs[...] Lees meer
Hotel Special Disneyland Paris: Golden Forest Club in Disney's Sequoia Lodge
08/12/2017
Ontdek de speciale kamers en faciliteiten van de Golden Forest Club in Disney's Sequoia Lodge[...] Lees meer
Behind the Magic: Ontwerp, bouw & verhaal van Casey Junior in Disneyland Paris
27/11/2017
Ontdek het ontwerp, de bouw en het verhaal van Casey Jr. - Le Petit Train du Cirque in Disneyland Paris[...] Lees meer
Grote parade en show met Disney schurken tijdens Disney's Halloween Party 2017
01/11/2017
Bekijk foto's & video's van het spook-taculaire entertainment tijdens Disney's Halloween Party 2017 in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen